HírekLépjetek be Karazhanba - 1. rész

Lépjetek be Karazhanba - 1. rész

Borovi Bence | 2016.08.02 10:00
4734

Moroes Karazhan inasa

Hmm, be nem jelentett látogatók. Korán jöttetek.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Medivh mester még egy kicsit, hmm... elfoglalt a fenti szobákban, de biztos vagyok benne, hogy szívesen körbevezet majd titeket, amint végez. Kérlek várjatok rá kint.

Oh, be szeretnétek jönni? Azt hiszem el tudom halasztani az elképesztően fontos előkészületeket, melyeket én felügyeltem, helyette inkább az idegenvezetőtök leszek.

Áhh, hova lett a jó modorom? Hadd mutatkozzak be. A nevem Moroes, Karazhan inasa vagyok. Karazhant mindenki Azeroth legkáprázatosabb, mágikus Moroestornyaként ismeri - ez nem is csoda, hiszen az egész épületet misztikus energiák veszik körül! A Mester úgy véli, hogy ez a tökéletes helyszíne a világ legnagyobb partyjának! Egy "igazi házibuli", emlékezetem szerint ezeket a szavakat használta.

Rendszerint vendégeinket az étkezőben üdvözöljük meleg teával. Oh, még díszitik, akkor inkább átvágunk a konyhán, erre gyertek. Konyháink szinte teljes mértékben mágikusan automatizáltak. Edényeink és ezüst készleteink több, mint száz vendég kiszolgálására alkalmasak. Terítékeink többsége felbecsülhetetlen régiség, sőt néhányat egyenesen a Király ajándékozott... és íme - a konyha!

Ohh! A terítékek énekelnek és táncolnak. A zenélő étkészlet nincsen a megengedett díszítő elemek listáján, de ez a dal olyan fülbemászó, nem gondoljátok?

Kara Kazham!Medivh varázslattal látott el mindent, hogy ez a party garantáltan feledhetetlen legyen, ezért igazából sosem tudhatjuk, hogy mi fog történni a következő pillanatban. Bár ez elég furcsa... általában olyan rendezetten viselkednek, amikor a Mester itthon van. Nos, menjünk tovább és ne etessük a villákat. Még nincsen vacsoraidő. Erre kövessetek.

Miközben átsétálunk ezen a folyosón észrevehetitek a valaha élt legnagyobb művészektől származó festménygyűjteményeinket, sőt néhány olyan művész festménye is látható itt, akik még meg sem születtek! Valóban fel nem foghatom, hogyan csinálja a Mester. Természetesen a festményekhez nyúlni tilos.

Ugye milyen gyönyörűek? Oh, nézzétek ezt itt a szövettel bevonva. Ez nem is egy festmény; ez egy tükör. Egy varázstükör. Medivh kísérleti varázslattal hozta létre. Talán egy kicsit rakoncátlan így elsőre, de egészen barátságos. Sőt, hízelgő! Legalábbis úgy általában az... és itt is vagyunk a játékszobánál.

Ivory KnightCsak egy játék található a játékszobában, az pedig a sakk. Mint láthatjátok Medivh a sakk igazi rajongója. A mesterien megfaragott darabok, a bonyolult taktikák, az elme és az akarat találkozása! A Mester egyszerűen imádja. Igen, a sakk az egyetlen játék ebben a játékszobában. Ez azért lehet, mert a sakkfigurák oly hatalmasak, hogy más játéknak már nem jutott hely. Bár az is előfordulhat, hogy a sakkfigurák megsértődnek, amikor más játékokkal találkoznak és, hát... erőszakosan elpusztítják őket, amikor senki sem figyel.

Hogy veszélyes-e? Az tény, hogy ezt a sakk készletet óriási mágikus erők hozták létre és néha saját öntudatra ébrednek, biztosíthatlak titeket, hogy teljesen biztonságosak. Feltéve persze, hogy te nem egy játék vagy, ha ha ha!

Nos, ez mind nagyon szórakoztató volt. Úgy tűnik a Mester még mindig nincsen itt. Ez különös... Nos akkor úgy vélem bemutatom nektek az operáhazat, amíg várunk.

Forrás: Battle.Net: Hearthstone - Lépjetek be a társalgóba

Vissza a főoldalra!

karazhan történet

További híreink