HírekMaster Tour: Indonézia áthelyezv...

Master Tour: Indonézia áthelyezve Los Angelesbe a koronavírus miatt

Borovi Bence | 2020.02.20 10:00
1094

Master Tour Los Angeles

Bár úgy tűnik, hogy a koronavírus terjedése végre kezd lelassulni, ennek ellenére a Blizzardnál úgy döntöttek, hogy az indonéziai Master Tourt biztonságosabb lesz Los Angeles-ben megtartani.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Alapos megfontolás után úgy döntöttünk, hogy a Master Tour Indonéziát áthelyezzük Los Angelesbe a koronavírus miatt. Mindenkinek a biztonsága, és egészsége érdekében hoztuk meg ezt a döntést. Minket is elszomorít, hogy a versenyt nem tarthatjuk meg az eredetileg tervezett helyszínen, de a résztvevők biztonsága a legfőbb prioritásunk.

Több, mint 300-an fognak részt venni a 2020-as év második Master Tourján, amit a Los Angeles-i NGE Stúdióban fogunk megtartani március 20 és 22 között, melynek összdíjazása több, mint $250 000 USD.

Tudjuk, hogy az utazási tervek megváltoztatása bonyolult lehet, ezért minden játékosnak adunk legfeljebb $250 USD-t, amennyiben már lefoglalták repülőjegyüket Indonéziába. A játékosoknak mindössze egy dokumentációt kell feltölteniük az újrafoglalásról.

Ide kattintva láthatjátok, hogy miként tölthetitek fel a szükséges dokumentumot, illetve a Master Tour Los Angeles programját is megtekinthetitek. Szeretnénk megköszönni miden rajongónknak és versenyzőnknek a támogatását, és megértését. Sok sikert, érezzétek jól magatokat, reméljük, hogy találkozunk Los Angelesben!

Forrás: PlayHearthstone

masters esport koronavírus

További híreink