HírekMegérkezett az ingyenes Destiny 2

Megérkezett az ingyenes Destiny 2

| 1941

Ingyenes Destiny 2

Ha november 18-áig beléptek a Battle.Net Launcher-be, akkor ingyenesen megkapjátok a Destiny 2-t.

A Battle.Net jobb felső sarkában - a neved és az értesítések mellett - megjelenik egy ajándék, ha arra rákattintasz, akkor láthatod, hogy megérkezett az ingyenes Destiny 2. "Claim"-re rákattintasz és már telepítheted is a Destiny 2-t.

A Destiny 2 igazából nem is a Blizzard játéka, de PC-n a Blizzard adja az eszközöket a Bungie részére, így a Battle.Netből fut.

Tavaly írtunk is erről "A Destiny 2 érkezik a Battle.Net Launcherbe!" című cikkünkben:

Szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy a kedvenc Blizzard játékaitok mellett egy új játék fog megjelenni - egy olyan, ami kissé eltér attól, amit várnátok. A Bungie (first-person action) játéka, a Destiny 2 csatlakozik a Launcherhez! Izgatottan jelentjük be, hogy a Bungie-val és az Activisionnel közösen dolgoztunk a Destiny 2 PC-s változatán, ami kizárólagosan a Battle.Neten keresztül lesz elérhető.

Természetesen azért ez így is nagy üzlet a Blizzardnak (és a Bungie-nak)! Ugyan a Destiny 2 egy drága játék, de a hozzá érkező újítások, kiegészítők nem ingyenesek, tehát azokat is meg kell vásárolni, ha valakinek nagyon bejön a játék, de legalább már ingyen kiderítheted, hogy neked bejön-e.

Jó szórakozást!

Vissza a főoldalra!

destiny ajándék

További híreink