HírekMegjelent a Fall of Ulduar minis...

Megjelent a Fall of Ulduar miniszett

Borovi Bence | 2023.09.19 17:00
1009

Fall of Ulduar megjelenés Hearthstone Hungary

Megjelent a Fall of Ulduar miniszett, Yogg-Saron kiszabadult és anomáliák lepik el a játékot! 38 újabb lappal gazdagodott a TITANS szett.

 

Amerikai/európai megjelenés: 2023. szeptember 19. 19:00 (magyar idő szerint)

A miniszett megjelenésével egyszerre érkezett a 27.4-es patch (ez tartalmazza a miniszett lapjait, és további változásokat is, melyekről itt írtunk). Androidra és iOS-re szokás szerint néhány órával később várható a frissítés.

A miniszett 38 új lapja a TITANS kiegészítőhöz adódik hozzá, vagyis a miniszett lapjai megszerezhetőek TITANS kártyacsomagok kinyitásával, illetve a lapok kraftolásával is.

  • A miniszett összes lapja megvásárolható 2000 Goldért, illetve valós pénzért is! Egy teljes Golden szett is megvásárolható 69,99 dollárért, vagy 10 000 Goldért (ez a változat egy Diamond Legendary-t is tartalmaz)!

Főbb újdonságok:

  • Anomáliák: A megjelenést követő egy héten át az anomáliák a meccsek 100%-ában fognak megjelenni a Standard, Wild, Twist, Casual, Aréna és Practice módokban. Azt követően 25% esély lesz a megjelenésükre a 28-as patch-ig (következő kiegészítő). 20 darab anomália érhető el, ezeket mind megtekinthetitek a Fall of Ulduar összefoglaló cikkünkben (illetve a TITANS összefoglaló cikkünkben a Wiki > Szettek menüpont alatt).
  • Chaotic Tendril: 1 Mana, 1/1, Common. Battlecry: Elhasznál egy véletlenszerűen kiválasztott 1 Manás spellt. Fejleszti a jövőbeli Chaotic Tendriljeidet.
    • Ahogy Yogg-Saron befolyása nő, úgy fog a Chaotic Tendril egyre nagyobb spelleket elhasználni. Tehát, ha elhasználsz egy Chaotic Tendrilt, akkor a következő Tendril már 2 Manás spellt fog elhasználni, és így tovább.
    • A Rogue, a Shaman és a Warlock kasztok használhatják ki a Chaotic Tendrilek teljes erejét.

Arénában elérhető szettek:

  • Core, Path of Arthas, Rise of Shadows, Madness at the Darkmoon Faire, Forged in the Barrens, Festival of Legends, TITANS

Duels-ben elérhető szettek:

  • Az eddig elérhető szettek mellé érkezett a Fall of Ulduar miniszett, a Rise of Shadows, a Mean Streets of Gadgetzan, és a The Grand Tournament szett is.

Az új lapok bekerültek az adatbázisunkba, már készíthettek paklikat!

Ne feledjétek, a gyűjteményeteket is automatikusan importálhatjátok az oldalra!

Készítsetek paklikat a Hearthstone Hungary-n, vagy importáljatok! KATTINTSATOK IDE!

Információk, hasznos cikkek:

ulduar miniszett megjelenés

További híreink