HírekMegjelent a Forged in the Barrens

Megjelent a Forged in the Barrens

Borovi Bence | 2021.03.30 18:00
2365

Forged in the Barrens megjelenés Hearthstone Hungary

Megjelent a Forged in the Barrens kiegészítő! Sok szép Legendary-t és jó játékot kívánunk mindenkinek! A kiegészítővel együtt hatalmas változások is érkeztek a játékba.

Amerikai/európai megjelenés: 2021. március 30. 19:00 (magyar idő szerint)

Mostantól lehet nyitni az új kártyacsomagokat, kraftolni az új lapokat és készíteni az új paklikat! Nyissatok sok-sok hasznosat!

A kiegészítő megjelenésével egy időben:

  • Létrejött a Core szett (mindenki ingyenesen megkapja mind a 235 Core szett lapot)!
  • Kirotált a Rise of Shadows, a Saviors of Uldum, és a Descent of Dragons. Ezek a kiegészítők csak a Wild formátumban játszhatóak!
  • Megszűnt a Basic, a Classic, a Demon Hunter Initiate és a Hall of Fame szett! Ezek mind átkerültek a Wild formátum új szettjébe, a Legacy-ba!

Érdemes először kinyitni a Barrens kártyacsomagjaitokat, és csak azt követően megnyitni a jutalom térképet, hiszen ha szerencsések vagytok, akkor nyithattok egy Golden Mankrik-et, vagy egy sima/Golden Blademaster Samuro-t, és azokat egy hétig teljes kraftolási áron törhetitek be. Ide kattintva olvashattok arról, hogy ez miért van így.

Az új jutalom térkép is megérkezett! A szinteket, és jutalmakat mindig megtaláljátok a Wiki > Hasznos > Jutalom térkép, küldetések menüpontban.

  • Amint a jutalom térképet megnyitjátok, azonnal vár rátok egy jutalom, egy Golden (nem betörhető) Mankrik.
  • Aki pedig megveszi a Tavern Pass-t 19,99 EUR-ért, azt egy Diamond Blademaster Samuro is várni fogja. Ez a játék legelső Diamond kártyája, de semmilyen előnyt nem ad, csak jobban néz ki. A Diamond kártyák se nem betörhetőek, se nem kraftolhatóak.

A kiegészítőhöz fog érkezni egy miniszett is 35 további lappal, várhatóan május végén. Április 6-án érkezik a Book of Mercenaries kaland mód első története Rokarával, melynek teljesítéséért egy Warrior kártyacsomag fog járni, továbbá a Book of Heroes történet is hamarosan folytatódik Thrallal, a Shamannal, aminek teljesítéséért egy Shaman kártyacsomag jár majd.

Arénában elérhető szettek:

  • Core, Forged in the Barrens, Darkmoon Races Mini-Set, Madness at the Darkmoon Faire, Scholomance Academy, Ashes of Outland, Rise of Shadows, Mean Streets of Gadgetzan

Duels-ben elérhető szettek:

  • Forged in the Barrens, Core, The Darkmoon Races Mini-Set, Madness at the Darkmoon Faire, Scholomance Academy, Journey to Un’Goro, One Night in Kharazan, Whispers of the Old Gods, Curse of Naxxramas, Legacy

Az új lapok bekerültek az adatbázisunkba is már múlt hét pénteken! Készíthettek új Forged in the Barrens paklikat az oldalon.

Ne feledjétek már a gyűjteményeteket is automatikusan importálhatjátok az oldalra!

A Hearthstone Hungary-re is hatalmas frissítések érkeztek! Bekerült az oldalra 1152 új kártya, elérhetővé vált a Core szett, a Legacy szett, illetve a Classic formátum is (megszűntek a Basic, Classic, Demon Hunter Initiate és Hall of Fame szettek)! A Classic pakli készítőnk is elkészült, és több hasznos fejlesztés is érkezett. Részletesen itt írtunk az oldal újításairól: Hearthstone Hungary: Classic pakli készítő, új szettek, új opciók és fejlesztések

  • Nyugodtan kijelenthetjük, hogy jelenleg a Hearthstone Hungary pakli készítője a nagy angol nyelvű Hearthstone rajongói oldalaknál is jobb!
Készítsetek paklikat a Hearthstone Hungary-n, vagy importáljatok! KATTINTSATOK IDE!

Fórumtéma, ahol megoszthatjátok nyitásaitokat (de itt, a a cikk alatti hozzászólások részben is megtehetitek ezt): Forged in the Barrens Kártyacsomag Nyitás

Fórumtéma, ahol megbeszélhetitek az új kiegészítőt (mit vártok tőle, milyen elképzeléseitek vannak, stb.): Forged in the Barrens előzetes kibeszélő

Információk, hasznos cikkek:

A Mercenaries játékmód később érkezik.

Vissza a főoldalra!

barrens kiegészítő megjelenés

További híreink