HírekMegmutatjuk, hogy a magyarok miv...

Megmutatjuk, hogy a magyarok mivel létráznak: a játékosok legkedveltebb paklijai

Kovács Márk | 2017.01.04 17:20
4333

Az új kiegéeszítő - ahogy az lenni szokott - számos változást hozott a játékban, többek között a Mid-Range Shaman kiesett a felsőkategóriás deckek közül, helyére pedig a Miracle Rogue, Aggro Shaman és a Reno Warlock került. Részleteket az említett Shaman pakliról előző cikkünkben olvashattok. Ez alkalommal azt motatjuk be, hogy mi, magyarok milyen deckekkel lépkedünk a létrán, emellett Exigo igen sikeres lapösszeállításáról is írunk.

 

Rogue

Csicskagyász szerint jelenleg a Rogue a legerősebb a metában. Elmondása szerint: "Röviden annyi, hogy az aggro ellen a tempolapokkal (prep backstab) fel tudja venni a versenyt, lassabb deckek ellen pedig a kombo miatt tökéletes."

Csicskagyász Rogue

Pakli megtekintése

Loemifar szintén a Rogue-ot választotta: "Early gameben hatalmas tempót ad a Patches és a Buccaneer, továbbá aggro deckeken kívül más nem igazán veri el: Auctioneerrel felhúzod a decket, Conceallel stabilizálod a pályát és a dupla CB + Leeroy biztosítja a győzelmet. Most népszerű Reno ellen, nagyon magas a győzelmi arány. Aggro warrior ellen 50-50, aggro shaman ellen 50% alatt van (esély a győzelemre), de ez még belefér ebben a metában."

Loemifar Rogue

Pakli megtekintése

Griotgard és csapata, a Dogsejkboys tagjainak többsége szintén a Rogue mellet áll: "Az új pirate-es pakkal az early game jelentősen megerősödött, ezáltal az aggro deckek ellen jobban felveszi a versenyt. A midgame pedig  a pillager azure drake miatt nagyon jó, utána gadgetzan-al pörgeted a decket, így hamarabb megtalálod a burst damaget az ellenfél megöléséhez. Ha összejön az álom, akkor 2. körben akár 10/10-es edwint is kitehetsz"

Griotgard Rogue

Pakli megtekintése

 

Warrior

Huby a Warrior mellet tette le a szavazatát, mert szerinte kellően gyors: "Azért játszom vele, mert nagy előnyre tettem szert általa. Az előző szezonokban is rengeteget használtam, mert gyors, így az első 4-5 körben eldől, hogy nyersz vagy vesztesz és nem csupán a szerencséden múlik a játék kimenetele. A mostani szezonban 65-70% győzelmi arányt értem el, legendig mentem és a tapasztalataim alapján legendben is 55% feletti az arány." 

Huby Warrior

Pakli megtekintése

FrischRuben warrior paklival nyerte meg az ESL kupát, ezért is pártolja. "A dragon warrior eddig is nagyon erős tempo playeket es snowballt tudott produkálni. Most, a mégjobb early gamenek köszönhetően a pirate-ek által mégtöbb tempót generál. Jelenleg sok jó matchupja van, és a curatornak hála könnyen újra tudjuk tölteni a kezünket, mikorra a szokványos pirate warriorral már üres lenne a kezünk. A tauntoknak köszönhetően elég jól szuperál aggro deckek ellen (pl. aggro shaman és pirate warrior), amik most nagyon népszerű választásnak számítanak ladderen."

FrischRuben Warrior

Pakli megtekintése

 

Warlock

iBuci a Warlockot választotta: "Mindig is tempó-orientált játékos voltam. Nem szeretek kombókra várni, ezért döntöttem emellett, aggro deckek ellen is jobban teljesít, személyes tapasztalataim alapján. A Reno Warlock továbbra is az egyik legerősebb pakli a metában."

iBuci Warlock

Pakli megtekintése

 

Shaman

PenhaDaninak a Shaman vált be a legjobban: "Az új kiegészítővel ismét az aggro lett a Shaman kaszt legerősebb archetípusa. A Karazhan előtti metából ismert alaplapok mellé a rengeteg pakliban használt kis kalózok remekül illeszkednek, szinergizálva a négy olcsó fegyverrel. A Jade lapok kellően agresszívek, Aya Blackpaw és a két Azure Drake pedig elegendő üzemanyagot biztosít ahhoz, hogy hosszabb meccseket is megnyerhessünk a kezdeti lendület megakadása után."

Pehnadani Shaman

Pakli megtekintése

 

A pakli, ami Legend 1-ig repítette Exigot

Legend rank 1

Pakli megtekintése

Köszönjük szépen, hogy idéi évben velünk voltatok. Reméljük, hogy jövőre ugyanígy, veletek együtt folytathatjuk munkánkat. BUÉK! :)

 

 

exigo legendrank1 decks

További híreink