HírekMi történt a Hearthstone Hungary...

Mi történt a Hearthstone Hungary-n 2019-ben?

Borovi Bence | 2019.12.30 10:00
682

Hearthstone Hungary 2019

A tegnapi Hearthstone-os összefoglaló után a mai napon a 2019-es Hearthstone Hungary újításokat foglaljuk össze a lehető legrövidebben. Nagyon fontos újítások történtek ebben az évben.

 • Január 20: Új szerverre költöztünk, ezzel együtt mindent lefrissítettünk (új operációs rendszer, új verziók mindenből)! Emellett teljesen megújult az aréna készítő oldal, és az összes lap értékelve lett, illetve a kártyák oldalakon látható lett az aréna értékelése is (ha az adott kártya éppen elérhető az arénában)! Az oldalsávba is bekerült egy új modul, ahol két kártya aréna értékét lehet látni. Az oldalra feltöltött képeitek innentől kezdve tömörítésre kerülnek! További javítások és fejlesztések.
 • Február 23: Az új Master Tourra már a Hearthstone Hungary oldalsávjából is tudtok jelentkezni, jelezzük a nerfelt lapokat a pakliknál, és a kártyák oldalakon is, illetve megújult a menü, és a felső sáv mobilok esetén! További fejlesztések is érkeztek (javított pakli készítő, címkekereső, stb.) részletek ide kattintva!
 • Március 22: Megújult a főoldal mobilokon, és minden felbontáson letisztultabb lett a hírek kijelzése. Már nem teljes paklikat is lehet menteni a pakli készítőben, és több, mint 200 kisebb-nagyobb hibajavítás is érkezett.
 • Június 6: Automatikus témaváltás az operációs rendszer témája alapján (limitált eszköz támogatja), összes kártya kép le lett cserélve szebb kinézetűekre, gyűjtemény és további fejlesztések
 • Június 23: A legfontosabb újítás az oldal történetében! Automatikus gyűjtemény importálás a Hearthstone-ból a Hearthstone Hungary-re!
 • Augusztus folyamán automatizálva lett minden kiegészítővel kapcsolatos kód a háttérben, így a jövőben már nem lesznek hibák - kimaradt kártyák, problémák a gyűjteménnyel, stb! Továbbá itt lett kijavítva a legtöbb hiba az oldalon (több, mint 1500!!!)!
  • Ebből ti nem sokat láthattok, legfeljebb annyit, hogy még gyorsabb lett az oldal, de a háttérben drasztikusan át lett írva az oldal kódja, és biztonsági rések is javítva lettek!
 • Szeptember 12: Egy újabb elképesztően fontos dolog történt: A kártyák és a paklik oldalak már szuper gyorsan betöltenek (teljesen újraírt kóddal), és végre mobilon is használhatóak és nem kell 10-15 másodpercet várni rájuk!
 • Szeptember 22: 6 éves lett a Hearthstone Hungary! Főbb újítások: Megérkeztek a csoportos beszélgetések, már a fórum oldalakon is működik a galéria, megújult kinézetet kaptak a kártyák oldalak, többé nem számít a kis- és nagybetű ékezetes karakterekre valós keresésnél - ez is egy évek óta fennálló probléma volt. További javítások természetesen itt is érkeztek.
 • Október 9: Egy másik nagyon fontos dolog, amit már szintén évek óta szerettünk volna: A paklik között már van lehetőség lapok szerint is szűrni, így csak azokat a paklikat látjátok, amelyekben szereplnek a kiválasztott lapjaitok! Mindezt az oldal újratöltése nélkül! Altípust többé nem kell megadni pakli készítésekor, mert automatikus lett!
 • Október 31: Öregapám nevű felhasználónk nyerte a BlizzCon virtuális jegyet, november elsejétől pedig elindult a "Hónap imarekordere" az Imasarokban!
 • December elején megszűnt a különálló Standard és Wild pakli készítő!
 • December folyamán is még további hibák lettek javítva (főleg a pakli készítőben, és a pakli szerkesztőben), így mostanra már egy hibáról sincsen tudomásunk (ilyen még nem volt)!
 • További említésre méltó változtatás 2019 novemberéből/decemberéből, amit máshol nem említettünk meg: A kártyáknál már "csillagok" szerinti értékelés látható (1-5-ig), és ezt a Google is kijelzi már (keressetek a Google-ben például arra, hogy Dragonqueen Alexstrasza kártya és már ott látjátok az értékelést a Hearthstone Hungary találatánál), illetve a paklik oldalon már táblázat szerint jelennek meg a hiányzó lapok.
 • Még a 2019-es év folyamán (több szakaszban) lett bevezetve, hogy minden olyan oldalon, ahol sok a kép (pakli készítőben, a kártyáknál, a profil gyűjteményetekben, az aréna értékelőben, és még a főoldalon is) csak annyi kép töltődjön be, amennyi épp a kijelzőn látszódik.

Idén sikerült megvalósítani azt a három dolgot, amelyre korábban azt gondoltuk, hogy ezeket sajnos nem sikerül megvalósítani, de idén sikerültek, így minden tervünk elkészült az oldalon! (automatikus gyűjtemény importálás, szuper gyors kártyák és paklik oldalak, illetve lapok alapján szűrés a paklik között).

Vissza a főoldalra!

2019 hshu

További híreink