HírekMidrange 'Dark Cultist' Priest p...

Midrange 'Dark Cultist' Priest pakli

Borovi Bence | 2014.08.15 13:00
3975

Hearthstone priest a dark cultist lappal új meta

Midrange Priest pakli az új Dark Cultist lapokkal! Ettől remélhetőleg majd új erőre kapnak a Priest-ek.

 

A pakli megtekinthető a fórumban is, ide kattintva!

A paklis fórumban már mana szerint növekvő sorrendben (azon belül pedig abc szerint) találhatóak a lapok, akárcsak a játékban és a Hearthpwn-on is!

Priest (18)

Semleges (12)

Játék eleji cserék:

  • Nerubian Egg + aktiváló lapok, mint például az Abusive Sergeant vagy Holy Smite
  • Northshire Cleric
  • Power Word: Shield

priest dark cultist meta pakli

Hasznos tippek:

  1. Northshire Cleric - Mindig figyelj a kártyáidra, amikor a Cleric-ed kint van a harctéren. Néha többet árthat, mint segít. Abban az esetben, ha már csak pár lap maradt a paklidban, nincs értelme lapokat húzni a Cleric-kel és néha az ellenfelek is direkt gyógyítanak, hogy kifogyjál a lapokból.
  2. Circle of Healing - Legjobb az Auchenai Soulpriest-tel párosítva, hogy 4-et sebezhessen.
  3. Auchenai Soulpriest - Ne feledd a Hero Power-ed is sebezni fog, ne használd a hősödre!

Megfontolandó kártyák:

Zombie Chow - Auchenai Soulpriest-tel ez 5-öt sebez az ellenséges hősre, ha meghal.

Wild Pyromancer - Spell-ekkel kombinálva nagyon jó harctér tisztító lap lehet. Pl.: Holy Smite egy ellenséges lényre 2 sebzés + 1 AoE sebzés mindenkire (saját karakterekre is). Power Word: Sheield-del érdemes buffolni.

Deathlord - 3 Manából 2/8-as értékei rendkívül jók, azonban halálakor az ellenfelednek lerak egy lényt a paklijából a harctérre. Szerencsére ilyenkor a Battlecry-ok nem futnak le, ezért egy Defender of Argus ilyen esetben nem sokat ér az ellenfelednek. Fontos megjegyezni, hogy más Priest-ek ellen veszélyes ezt a lapot kijátszani, hiszen egy Shadow Word: Pain a legjobb lap ellene.

Injured Blademaster - Circle of Healing-gel párosítva 3 manából 4/7-es lényt kapsz, ami nagyon jó. Sokszor szerepel is a Priest paklikban, azonban jelenleg átvette a helyüket a két Dark Cultist.

Harrison Jones - Ez a lap is jól jöhet Warrior-ok, Paladin-ok, Rogue-ok és Shaman-ok ellen különösen.

Ragnaros the Firelord - Zoolock-ok ellen teljesen értelmetlen ezt a lapot használni, de szinte minden egyéb esetben kötelező. Jelenleg elképesztően sok Zoo van, így nem szerepel a pakliban, de amennyiben csökken a számuk és sok Midrange/Control pakliba futsz tedd be Ragnaros-t az egyik Holy Fire helyére.

priest pakli curse of naxxramas meta

Egyéb változtatások:

Sylvanas Windrunner - Ez a kártya szinte kötelező, de ha nincs meg ez a legendary-d, megpróbálkozhatsz egy Loatheb-bel, Faceless Manipulator-ral vagy akár egy Mind Control-lal is. Azonban a Mind Control-lal az a nagy probléma, hogy rettenetesen "lassú" 10 manába kerül és az összes aggro ellen teljesen hasztalan.
Sylvanas Windrunner tip: Akár a saját Shadow Word: Death-eddel is megölheted, hogy átvedd az irányítást az egyik ellenséges lényen.

Sok sikert a játékhoz!

A pakli leírásainkat mindig megtalálhatjátok a pakli címkére kattintva a cikkek alján.

pakli priest

További híreink