HírekMidsummer Fire Festival - Július...

Midsummer Fire Festival - Július 10-én

Borovi Bence | 2016.06.25 11:00
3438

Midsummer Fire fireside festival

Július 10-én kezdődik a National HearthCup Championship második szezonja (részletek ide kattintva) és azon a napon egyben tartunk egy ingyenes Fireside Festivalt is, amelyet a Blizzard is támogatott néhány igazi Hearthstone-os ritkasággal (például Hearthstone-os beszélő sörnyitó "Ohh, Legendary").

 

Ez egy "side event" lesz a National HearthCup Championship mellett. A versenyre való jelentkezés ingyenes, várunk mindenkit!

Helyszín: BarCraft 2 eSport Bár (A BarCraft 2-ben már elképesztően gyors internet érhető el, ezért többé nem kell attól tartani, hogy kidob a játék)

Időpont: 2016. július 10. 12:00 - 20:00

Jelentkezés: HearthCup - Midsummer Fire Festival

Formátum, egyéb lényeges információk:

  • Bo5, egyenes kiesés
  • Minden meccsen 4 paklira lesz szükség (különböző kasztoktól), ebből egyet ki kell zárni és hárommal lehet tovább játszani.
  • Mivel ez nem az NHC része, ezért nincsenek komoly szabályok és a paklikat sem kell előre megadnotok. Ezért van arra lehetőségetek, hogy más játékos ellen másik 4 paklit hozzatok.
  • A résztvevők jelentkezésükkel tisztában vannak és elfogadják, hogy a verseny alatt készülhetnek felvételek,- illetve fényképek róluk amiket a Hearthstone Hungary használhat esetleges videókhoz, vagy feltöltheti az általuk használt média csatornákra (pl: facebook,youtube...stb)

Sok sikert és nagyszerű szórakozást kívánunk mindenkinek!

barcraft esport fireside

További híreink