HírekMiért kaptam ezt a sok Golden la...

Miért kaptam ezt a sok Golden lapot?

Borovi Bence | 2021.03.27 08:00 | Módosítva: 2021.03.27 16:35
5724

Great Victory achievement

A 20-as frissítés érkezésekor sokan meglepődtek, hogy miért járt az a sok Golden lap. A válasz egyszerű, de azért vannak hibák is.

 

Tehát miért kaptam ezt a sok Golden lapot?

Ezek a Core szett Golden lapjai lesznek, vagyis nem lehet majd betörni őket, hiszen a Core szett ingyenes. A sima lapokat mindenki megkapja, a Golden lapokat pedig achievementekkel lehet megszerezni, és ezek az achievement jutalmak most kerültek be a játékba a frissítéssel.

A Golden lapok a győzelmi achievementek után járnak. Például: Nyerj 100-at/250-et/500-at Paladinnal, minél többet értél el, annál több Golden lapot kapsz (elején Commonok, aztán Rare-ek, Epic-ek és Legendary-k). A kasztspecifikus győzelmekért kasztspecifikus Golden lapok járnak. Az összes győzelemért (Pl.: Nyerj 100/250/500/1000 meccset) pedig a semleges Golden lapok járnak.

Miért nem látom ezeket a lapokat?

Mert a Core szett egyelőre el van rejtve. Március 30-án 19:00-kor, a Forged in the Barrens kiegészítő megjelenésével együtt lesz elérhető.

Miért nem akkor adták ezeket a lapokat?

Mert a Blizzard nem szeret kétszer frissíteni, vagyis a 20-as frissítéssel már minden bekerült a játékba, az új kiegészítő is, csak egyes dolgok még nem elérhetőek, többek között a rotáció sem történt még meg.

Éppen emiatt tele van a játék most hibákkal, a Blizzard meg is osztott egy listát az ismert hibákról. Ezeknek a hibáknak a nagy része azért van, mert a frissítés már most kijött, de egyes dolgok csak a Barrens kiegészítő megjelenésével aktiválódnak. Úgyhogy most el kell fogadni, hogy van egy csomó hiba, ezek a Barrens érkezésével el fognak tűnni.

Viszont nem kaptam Golden lapot minden kaszt után!

Valószínűleg megkaptad őket, csak egyes kasztoknál nem jelezte a játék. Például én a Priesttel játszottam a legtöbbet, és pont annál nem dobta fel a jutalmakat, de ennek ellenére látom, hogy az achievement megvan, szóval feltételezem, hogy a Golden lapok is megvannak.

Frissítés: Ha a Hearthstone Hungary "automatikus gyűjtemény importálás" pluginjával kiexportáljátok a Hearthstone gyűjteményeteket, majd beimportáljátok a Hearthstone Hungary-re, akkor már láthatjátok is, hogy mely Golden lapokat kaptátok meg a Core szettből.

Core szett

achievement core bug

További híreink