HírekMiért nem törhető be teljes áron...

Miért nem törhető be teljes áron Tess Greymane?

| 3232

Tess Greymane

A legújabb, 11.2-es patch teljes felháborodást váltott ki a Hearthstone közösségben, miután a Blizzard egy nerfet szépen eldugott a patch notes alján, a "hibajavítások" szekcióban.

A patch notes-ban eldugva:

Tess Greymane mostantól legfeljebb 30 kártyát játszik ki és megáll, hogyha silence éri, meghal, átalakul, vagy kilép a harctérről, illetve bármelyik hős meghal.

A Redditen létrejött témára már több, mint 16 000 pont érkezett, miszerint felháborító ez a változás és teljesen abszurd hibajavításnak írni egy ekkora változást főleg úgy, hogy a Blizzard kijelentette Tess úgy fog működni, mint Yogg a nerf előtt - aztán titokban meggondolták magukat és jól eldugták a patch notes-ban.

A hatalmas felháborodásra végül a Blizzard is kénytelen volt reagálni, hiszen bombázták őket Twitteren, Redditen és a Battle.Neten is megállás nélkül több ezrek, vagy tízezrek.

Blizzard Entertainment Tweet-jeinek a fordítása

Köszönjük a visszajelzéseteket a legújabb frissítéssel kapcsolatosan. Sok visszajelzést kaptunk Tess Greymane legújabb változásával kapcsolatosan és jelenleg megbeszéljük a változást belső körökben. Újra jelentkezünk, amint több információval tudunk szolgálni. @PlayHearthstone

Amikor 2016. októberében Yogg-Saront nerfelték, akkor teljes áron be lehetett törni. 

  • Yogg-Saron, Hope's End többé nem fog tovább spelleket használni, amint elhagyja a harcteret vagy silence-et kap.

Várjuk a további fejleményeket Tess Greymane-ről! Megszületett a #SaveTess hashtag is! Ne hagyjuk Genn Greymane utolsó gyermekét is meghalni!

Tess Greymane

Vissza a főoldalra!

nerf közösség savetess

További híreink