HírekMik a Loák, kik a Troll Bajnokok...

Mik a Loák, kik a Troll Bajnokok, kicsoda King Rastakhan?

Borovi Bence | 2018.11.03 11:00
4692

Trollok

Ha tegnap kissé összezavarodtál és érdekel, hogy kik is a Loák, a Troll Bajnokok és érdekel King Rastakhan története, akkor olvass csak tovább.

 

Loa

A Loák a trollok Istenei, hozzájuk imádkoznak. Elképesztően sok Loa létezik, legtöbbjük gyenge, de léteznek rendkívül erősek is. Többségük nem vesz fel formát, de néhányuk valamilyen állat alakját ölti, vagy valamilyen teremtményét. Erőteljes, felvilágosult Zandalarik is Loává válhatnak halálukat követően.

  • Troll törzsek: Zandalari, Gurubashi, Amani, Darkspear, stb.
  • Zandalari: A legerősebb troll törzs, vezetőjük King Rastakhan.
  • Gurubashi: A Gurubashi Birodalom megmaradt trolljai, ők dzsungel trollok, Stranglethorn Vale dzsungeleiben élnek. A Hearthstone előzetesben pedig a Gurubashi aréna látható, ahol a dicsőségért küzdhetnek meg (biztosan sokaknak vannak onnan nagyszerű emlékeik a World of Warcraft-ból). Az előzetest itt nézhetitek meg.
  • Amani: Az Amani Birodalomból már nem sok troll maradt meg. Ami nem is csoda, hiszen az ő otthonuk Zul Aman és már kétszer is leromboltuk azt a várost, legutóbb Vol'jin vezetésével.
  • Darkspear: A Darkspear Trollok a Hordához tartoznak, vezetőjük volt Vol'jin is, akiről többet megtudhattok a róla szóló kártyatörténet cikkünkben, ide kattintva!

Rezan: A királyok Loája; az irányítás és az erős szimbóluma a Zandalari népnek.

Rezan

Bwonsamdi: A halál Loája; irányítja a halott trollok szellemét, minél több szellemmel rendelkezik, annál erősebb.

Bwonsamdi

A Hearthstone-ban minden kaszt kap egy Loát, (Legendary lények) ezek általában Beast-ek. Minden kaszt kap szellemeket is, melyek az adott Loához tartoznak.

Troll Bajnokok

"Reméld, hogy Bwonsamdi előbb látja az ellenségeidet, mint téged." - Priestess Talanji

A Hearthstone-ban minden Loához tartozik egy Troll Bajnok is. Ezek általában olyan karakterek, akik az adott Loával állnak szoros kapcsolatban. Például Hex Lord Malacrass az Amani törzs egyik fontos tagja, Jan'alai pedig az egyik Amani Loa.

Itt láthatjátok, hogy a Hearthstone-ban melyik kaszt, melyik Loát és Troll Bajnokot fogja kapni (elméletileg ezek pontos információk). A Rogue egy új Loát kap, ami eddig nem létezett.

Kaszt Loa Troll Bajnok Törzs
Druid Gonk Wardruid Loti Zandalari
Hunter Nalorakk Zul'jin Amani
Mage Jan'alai Hex Lord Malacrass Amani
Paladin Shirvallah High Priest Thekal Gurubashi
Priest Bwonsamdi Priestess Talanji Zandalari
Rogue Gral Captain Hooktusk (új) Zandalari
Shaman Krag'wa Witch Doctor Zentimo Zandalari
Warlock Hi'reek High Priestess Jeklik Gurubashi
Warrior Akali War Master Voone Drakkari

King Rastakhan

God King Rastakhan a Zandalari Birodalom uralkodója! Rezan (Loa) megáldotta őt hosszú élettel, gyors gyógyulással és hatalmas erővel.

Amikor a Horda megérkezett Zandalarba, ő engedélyezte, hogy ott maradhassanak, azonban a Zanchuli Tanácsnak ez nem tetszett, sőt egyenesen undorodtak a Hordától. Zul látta, hogy a király meggyengült, ezért megpróbálta megbuktatni és egy új Troll Birodalmat létrehozni, akik majd G'huun-hoz, az Old God-hoz imádkoznak.

Zul meg is támadta Rastakhan-t, aki elveszetette a harcot, de életét megmentette a Pterrordaxok Loája, Pa'ku.

Rastakhan egyezséget kötött Bwonsamdi-val, a halál Loájával. Hatalmas erőt kért tőle, cserébe a vérvonala Bwonsamdi-t fogja szolgálni életükben és halálukban is; az összes utódja is, örökre!

Az alku

Ezt követően Rastakhan összecsapott Zul-lal és új erejével képes volt végezni vele, ezzel visszaszerezte trónját!

Ne feledjétek követni további cikkeinket!

rastakhan loa történet

További híreink