HírekMiről szóljon egy jövőbeli kiegé...

Miről szóljon egy jövőbeli kiegészítő?

Borovi Bence | 2020.10.19 09:00
2653

Ulduar

Dean Ayala tette fel a kérdést a Twitteren, ahol várja a válaszokat, hogy a játékosok milyen témájú kiegészítőt szeretnének látni a jövőben.

 

Ayala Tweetjére itt lehet válaszolni.

Egy jövőbeli kiegészítő témájáról van szó, tehát nem arról, ami idén decemberben érkezik, és valószínűleg nem is a jövő év első, vagy második kiegészítőjéről, hiszen azokat ilyenkor már bőven tervezik.

Én személy szerint Ulduart szeretném látni, és ezzel nem vagyok egyedül, Ayala el is árulta, hogy már 6 éve tervezték Ulduart, úgyhogy egy nap tényleg megvalósulhat.

Egyébként a - valószínűleg - decemberben érkező Darkmoon Faire kiegészítőt is gyakran kérték a játékosok, már 2015-ben is sokan szerették volna ezt látni. Aztán 2019. októberében megérkezett a Darkmoon Faire hátlap, és most pontosan egy évvel később úgy néz ki, hogy bejelentik a Darkmoon Faire kiegészítőt.

Ne feledjétek október 22-én 17:00-tól mindenképpen figyeljétek a Hearthstone Hungary-t, vagy a Hearthstone Twitch csatornáját, hiszen bemutatják az új kiegészítőt (valószínűleg Darkmoon Faire), az új játékmódot és egy új játékrendszert (valószínűleg a Battle Pass küldetés rendszerről van szó).

Írjátok meg a kommentekben, hogy ti hova látogatnátok el egy új Hearthstone kiegészítőben!

kiegészítő ulduar

További híreink