HírekMonkot, vagy Death Knightot látn...

Monkot, vagy Death Knightot látnál szívesebben a játékban?

Borovi Bence | 2021.04.27 22:00
1503

monk, vagy death knight - hearthstone

Dean Ayala tette fel a címben szereplő kérdést a Twitteren, de hozzátette, hogy jelenleg egyik sincs fejlesztés alatt, mindössze kíváncsi.

Ayala még a múlt héten beszélt róla, hogy szívesen látná Pandariát a játékban, azzal együtt pedig akár a Monk kaszt is érkezhet, de azért egyelőre ne számítsunk erre. Nagyjából 2 év múlva lehet reális egy új kaszt.

Monk

Még évezredekkel ezelőtt, amikor a Mogu harcosok legyőzték a pandákat, a monk harcosok hoztak reményt. Mivel fegyvereket nem tudtak használni, hiszen a Moguk elvették mindenüket, ezért megtanultak fegyverek nélkül harcolni, és kitanulták a Chi mesterségét. Amikor elérkezett a forradalom ideje, ezek a nagyszerű harcosok sikerrel győzték le a Mogukat.

A Monkok minden feladatot el tudnak látni, és a harcok során továbbra is fegyverek nélkül, kézzel és lábbal küzdenek, miközben felhasználják a Chi természetfeletti erejét.

Death Knight

A Lich King uralma alól felszabadult élőhalottak, akik fegyverekkel és sötét varázslatokkal harcolnak. Míg a Paladin "Holy" képességeket használ, addig a Death Knight pontosan az ellentettje, hiszen "Unholy" képességekkel küzdenek.


Dean Ayala Twitter posztjánál meglepett az eredmény, hiszen a cikk írásakor 52-48%-os arányban vezettek a Death Knight-ok, pedig biztos voltam benne, hogy sokkal nagyobb előnyben lesznek a halállovagok.

Melyik kasztot látnád szívesebben a Hearthstone-ban?

Monk
43.37%
Death Knight
56.63%
Eredmények mutatása
Eredmények elrejtése

Én személy szerint a Monkokat kedvelem.

Vissza a főoldalra!

monk deathknight kaszt

További híreink