HírekMost igazán megéri elkezdeni a H...

Most igazán megéri elkezdeni a Hearthstone-t (visszatérőknek is)

Borovi Bence | 2020.04.09 15:00
5369

Hearthstone kezdőknek, és újrakezdőknek

Soha nem járt ennyi kártya, vagy egyéb jutalom ingyenesen a játékban, mint most! Tehát most igazán megéri elkezdeni a játékot, de a régi játékosoknak is most különösen ajánlott visszatérniük!

 

Ezért jó most új játékosnak lenni

Ha most kezded a játékot, akkor ajánljuk, hogy a Wiki > Kezdőknek szánt oldalainkat is tekintsd át! Kezdj ezzel: Wiki > Kezdőknek > A Hearthstone elkezdése! A Wiki oldalainkat állandóan frissítjük, tehát azok mindig naprakészek!

Kezdő jutalmak: A játék elején egymást követően kapsz speciális küldetéseket, összesen 6 darabot, ezekért összesen 8 kártyacsomag a jutalom. Ezeket megtekinthetitek a Wiki > Hasznos > Küldetések és egyszeri jutalmak oldalon.

Demon Hunter feloldása: A Solo Adventures menüpontban elérhető az Ashes of Outland részen belül a "Prologue"! Ez teljesen ingyenes, és a teljesítéséért megkapod a Demon Hunter kasztot, 30 lapot a kaszthoz, és egy paklit hozzá!

 • Továbbá ennek a teljesítésével azonnal lesz egy 20-as szintű hősöd (a Demon Hunter), és így feloldásra kerül a "Tavern Brawl" játékmód is, ha eddig nem lett volna 20-as hősöd.
 • A Demon Hunter 2020. április 7-étől érhető el a játékban, tehát ezzel a kaszttal játszva még kisebb hátrányból indulsz!

Apprentice Rangok: Az új játékosok 2020 áprilisától a 40-es rangon indulnak a Play módban és egészen az 1-es rangig nem is találkozhatnak másokkal csak és kizárólag kezdő játékosokkal!

 • Ahogy itt haladsz, folyamatosan jutalmakat kapsz (kártyacsomagokat)!
 • Ha ezt teljesíted, akkor itt soha többet nem játszhatsz! Ennek a teljesítése azért elég sokáig eltart.
 • Ha nem akarsz itt játszani, akkor kihagyhatod a kezdő rangokat, de akkor nem kapod meg a kártyacsomag jutalmakat sem!
  • Kihagyás: Kezdőképernyőn beállítások gomb (fogaskerék) > Options > Miscellaneous > Skip Apprentice! Ezt követően megkérdezi, hogy biztosan ki akarod-e hagyni, a döntés a tiéd!

Ingyenes pakli: Továbbá a kezdő rangok teljesítése után (ezt akkor is megkapod, ha kihagytad a kezdő rangokat) kapsz egy teljes (30 lapos) paklit! Te választhatod ki, hogy melyik kaszt pakliját szeretnéd kérni!

 • Ez a pakli hatalmas előnyt ad, hiszen rögtön lesz egy olyan paklid, amivel lesz esélyed szembeszállni régebb óta játszó játékosokkal!
 • Továbbá amelyik kaszt pakliját kiválasztottad, az a kasztod azonnal 20-as szintű lesz.
 • A gyűjteményedbe ingyenesen megkapod a pakli összes lapját is, így nagyon értékes Legendary kártyákra (pl.: Dragonqueen Alexstrasza) is szert tehetsz.
 • Kiválasztásra a Mage paklit ajánljuk!

ingyenes hearthstone pakli

Ezt követően már tudsz játszani a Play módon belül Standardben, és Wildban is, mindkét módban Rankedben és Casualban is.

Ezért jó most visszatérőnek lenni

Ezeket a visszatérőknek/újrakezdőknek szóló információkat megtaláljátok a Wiki > Visszatérőknek oldalunkon is, ahol a jövőben is folyamatosan frissítjük, amint változás történik!

Demon Hunter feloldása: Visszatérő játékosoknak is ajánljuk a Demon Hunter kaszt feloldását! Ez teljesen ingyenes, és a teljesítéséért megkapod a Demon Hunter kasztot, 30 lapot a kaszthoz, és egy paklit hozzá!

"Return of the Hero" élmény: Ha nagyon sok ideje nem játszottál (pontos időpontot nem tudunk), akkor kapod ezt. Ez már 2016. október 20.-án bekerült a játékba.

 • Illidannal le kell győzni Malfuriont, Tyrandét, és Hakkart. Illidan itt még mágus!

Return of the Hero

 • Amennyiben ezt teljesítetted, kapsz 3 Classic kártyacsomagot, és egy új küldetést: "Ready for Action" - Játssz ki 30 kártyát Play módban, a jutalom újabb 3 kártyacsomag!

Ready for Action Hearthstone

 • Ha ezzel is végeztél, akkor kapsz egy utolsó küldetést "Back in the Game" névvel. 100-at kell sebezned az ellenséges hősöknek, ezért ismét kapsz 3 Classic kártyacsomagot.

Back in the Game Hearthstone

Ingyenes pakli: Ha ezzel végeztél, akkor kapsz egy teljes (30 lapos) paklit! Előfordulhat, hogy a ""Return of the Hero" élményt" nem kapod meg, de ezt igen! Ha legalább 4 hónapja nem léptél be a játékba, akkor kapod az ingyenes paklit! Te választhatod ki, hogy melyik kaszt pakliját szeretnéd kérni!

 • Ez a pakli hatalmas előnyt ad, hiszen rögtön lesz egy olyan paklid, amivel lesz esélyed szembeszállni régebb óta játszó játékosokkal!
 • Továbbá amelyik kaszt pakliját kiválasztottad, az a kasztod azonnal 20-as szintű lesz.
 • A gyűjteményedbe ingyenesen megkapod a pakli összes lapját is, így nagyon értékes Legendary kártyákra (pl.: Dragonqueen Alexstrasza) is szert tehetsz.
 • Kiválasztásra a Mage paklit ajánljuk!

ingyenes hearthstone pakli

Vissza a főoldalra!

kezdő visszatérő

További híreink