HírekNégy magyar játékos lesz a Winte...

Négy magyar játékos lesz a Winter PlayOff-on

Kovács Márk | 2017.02.06 12:40
2710

Eljött a 2017-es év első, hivatalos versenye, a "Winter PlayOff", a Hearthstone világbajnokság első selejtezője. Négy magyar játékos is fogja képviselni országunkat.

 

A Hearthstone világbajnokság 3 szezonból és egy utolsó felhívásból áll 4 világrészről. Ha részletesen érdekel az, hogy hogyan is áll majd össze a világbajnokság legjobb 16 játékosa akkor olvasd el korábbi cikkünket.

Nos, a téli szezon selejtezőjét európa szerte most hétvégén tartják február 10 és 12 között. Az első pénteki napon a Tavern Hero Qualifier 2 kijutója Huby és FrischRuben fog részt venni. Sok sikert kívánunk nekik a továbbjutáshoz.

A pontverseny legjobb 64 játékosa vehet részt a szombati és vasránapi napon. Januárban még 5 magyar esélyes volt arra, hogy bejusson a legjobb 64 közé, de februárra a végső hajrában csak 2-nek sikerült. Exigo a nagyon szép 15. helyen végzett a listában, míg ChaiNCalleR 65. helyen szerepel, de pontegyenlőséggel ő is meghívást kapott. Sajnos PenhaDani, Herizon és Zridex nem került be a legjobbak közé. A teljes listát a Blizzárd hivatalos oldalán tudjátok megnézni.

Második alkalommal kapnak lehetőséget a magyar Hearthstone playerek a Power Core hátlap megszerzésére. Mind össze annyit kell tennetek, hogy részt vesztek a BarCraft2 Esport bárban rendezett Téli VB-selejtező rendezvényen és beneveztek (ingyenes) az egyik kis versenyre.

Sok sikert kívánunk Huby-nak FrischRuben-nek, Exigo-nak és ChaiNCalleR-nek. A Nézőknek pedig jó szórakozást kívánunk.

powercore winterplayoff htc vb huby exigo chaincaller frischruben

További híreink