Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Nemsy Necrofizzle mostantól elérhető

Beküldve: , által. Megtekintve:3423

Nemsy Necrofizzle

A legújabb patch-el együtt megérkezett Nemsy, a legújabb Warlock hős is!

  • Ide kattintva tekinthetitek meg, hogy Nemsy-t hol szerezhetitek meg! A pénteki budapesti eseményre itt jelentkezhettek, a november 3-ai szegedire itt, a  mosonmagyaróvári esemény pedig október 19-én lesz a Zöld Kobold Puban, a debreceni esemény szervezés alatt áll.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Nemsy és a Tar Creeper

Ne hagyd, hogy Nemsy Necrofizzle kis mérete és a barackok iránt érzett szeretete megtévesszen téged: Minden idők egyik legerősebb Warlockja rejtőzik védőszemüvegje mögött! Nemsy teljesen rettenthetetlen, éles, mint egy penge és mindig nyugodt bármilyen feszült is a helyzet. Végülis nem irányíthatsz Fel energiákat, vagy idézhetsz meg démonokat a Twisting Netherből csak azzal, hogy kedves vagy. Ő a csintalan kis haverod - a lélek pusztító úrnője a sötét erőknek!

Nemsy

Nemsy imádja mikor ellenfelei alábecsülik őt. A látszat néha csal és ő tudja mi rejtőzik a felszín alatt és ez az, ami számít!

Nemsy

Október 17-étől vegyél részt egy olyan Fireside Brawlban, amelyet egy Fireside Gathering Tavern hozott létre és már hozzá is adhatod ezt az imádnivaló lélek-emésztő pusztítást!

Találj egy Tavernt itt

Fireside Gathering Tavernek

Azok a Fogadósok, akik már korábban hoztak létre legalább egy Fireside Gatheringet legalább 3 játékossal, azok már Fireside Gathering Tavernt hozhatna létre a Fireside Gatherings weboldalán. Ezek a Tavernek egyedi névvel és képpel rendelkeznek, úgyhogy könnyű látni, hogy melyik a Tavern. Csak Tavern által létrehozott eseményen lehet Nemsy-t megszerezni!

Hearthstone Tavern

Fireside Brawlok

Ezek minden hónapban változó Brawlok, melyek csak Fireside Gatheringeken játszhatóak.

Amennyiben szeretnétek máshol is eseményt, írjatok nekünk, megpróbáljuk összehozni.

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Nemsy Necrofizzle mostantól elérhető

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

fireside esport brawl

Ezeket olvastad már?

További híreink