HírekOFF: Megjelent a World of Warcra...

OFF: Megjelent a World of Warcraft: Shadowlands

Borovi Bence | 2020.11.24 10:00
3754

Bastion zóna

November 24-én éjfélkor megjelent a World of Warcraft 8. kiegészítője, a Shadowlands. Mivel a Hearthstone alapja a Warcraft, ezért úgy gondoltuk érdemes megemlíteni az új kiegészítő megjelenését.

 

Sylvanas Windrunner megnyitotta az utat a Shadowlands-re egy olyan tettel, amire senki sem számított. Ezt az alábbi előzetes mutatja be:

Az új kiegészítővel a World of Warcraft-ban elérhető szint a 60-es lett (miután a korábbi 120-as szintből 50-es lett, így most 10 új szint vált elérhetővé).

Bevezetésre került a Covenant rendszer, és természetesen új gyönyörű, illetve sötét, kihalt zónák is érkeztek.

Ardenweald

A 10 új szint gyorsan teljesíthető, mindössze néhány órába telik, de azután kezdődik az igazi játék, a 60-as szinten. Természetesen most is érkezik új Raid, illetve újabb World Questek, de ami ezeknél talán izgalmasabb, hogy a játékba egy másik nagy újítás a Torghast, Tower of the Damned is érkezett, ami szintén csak a 60-as szinten érhető el, tehát ez egy újabb elfoglaltság a maximum szintű játékosok számára.

Sok izgalmas újítás érkezett ezzel a kiegészítővel, de azért ez mégis egy Hearthstone-os oldal, így most ezeket nem sorolnám fel. Reméljük, hogy a játék megüti az elvárt szintet, nagyon sokan várták ezt a kiegészítőt a Battle for Azeroth csalódása után. Az első reakciók nagyon pozitívak (a béta tesztelőktől is), és most valóban igazán sok újítást pakoltak ebbe a kiegészítőbe.

Mindenkinek jó játékot kívánunk! Találkozunk a Shadowlands-ben!

wow shadowlands

További híreink