Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Offline megjelenés, csapatok és profilok a Blizzard Battle.Net Launcher bétájában

Beküldve: , által. Megtekintve:1157

BattleNet Beta

Több, mint 5 éve jelentette be a Blizzard, hogy hamarosan érkezik az offline megjelenés a Battle.Netbe. Úgy tűnik hamarosan tényleg eljön az a bizonyos "hamarosan".

Ha bekapcsoljátok a Battle.Net béta kliensét, akkor már élvezhetitek is az új funkciókat, de várhatóan hamarosan mindenki számára elérhetőek lesznek.

Beta bekapcsolása: Settings > Beta > Switch to Beta (később bármikor visszaállhattok a stabil verzióra, ha ezzel gondotok akadna).

béta

A beta újdonságai:

  • Offline megjelenés: Nem akarod, hogy az ismerőseid lássák, hogy most is online vagy? Egy funkció, ami már 5 éve készül, végre elérhetővé vált! A jobb felső sarokban a nevedre kattintva tudod aktiválni.
  • Új social menüpont*:
    • Csapatok*: Pár napja készültem el a HearthCup csapatok funkciójával és erre néhány nappal később a Blizzard is készített egy csapatok funkciót. Ez a Battle.Net Launcherben érhető el, de ott egyelőre csak béta változatban. Egyébként eléggé jónak tűnik, olyasmi lesz, mint a Discord, természetesen "voice chattel" együtt.
    • Profilok*: Be lehet állítani profilképet, (előre elkészített képekből) meg lehet adni egy kis információt magunkról, illetve linkeket is hozzá lehet adni a közösségi oldalainkhoz/saját weboldalunkhoz.

PHOENIX

  • Új kinézet a jobb felső sarokban (név, stream, barátlista)

*A csapatok és a profilok menüpont egyelőre csak akkor érhető el, ha amerikai régióval indítod el a Battle.Net Launchert. Ezt úgy teheted meg, hogy kilépsz, majd a bejelentkezési képernyőn átállítod a régiót Amerikára és bejelentkezel.

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

blizzard battlenet beta

Ezeket olvastad már?

További híreink