HírekOlcsó paklik a Saviors of Uldumban

Olcsó paklik a Saviors of Uldumban

Borovi Bence | 2019.08.22 12:00
1366

Lowly Owly Worgen Warlock artwork

Kevés a Dustod? Nemrég kezdted a játékot? Nem tudsz sikereket elérni a játékban? Ajánlunk három olcsó paklit, amivel élménnyé válhat a Hearthstone!

Amennyiben költenél egy kicsit játékra, akkor az Explorer's Bundle-t ajánljuk, hiszen most mindössze 20 Euróból kapsz 20 Standard kártyacsomagot és egy Uldum Legendary-t! Megvásárolhatod a játékon belül, vagy ide kattintva a Battle.Net Shopban is!

Combo Priest

Combo Priest 1680

Pakli megtekintése

Az eredeti Divine Spirit + Inner Fire kombóra épít, és a három közül ez a legolcsóbb pakli.

A játék elején - amikor elkezdődik a meccs, a kezdő lapokat le tudjátok cserélni - mindig tartsátok meg a Northshire Cleric-et, a Lightwarden-t, a Power Word: Shield-et és az Injured Tol'vir-t. Az Extra Arms-t is megtarthatjátok, ha mellé egy 1 Manás lény is van a kezetekben, a Wild Pyromancer-t pedig csak akkor tartsátok meg, ha nálatok lesz a The Coin, vagyis ti kezdtek másodikként.

A pakli lényege, hogy legyen a harctéren egy lényetek, aminek az életét meg tudjátok növelni (buffolni) a Divine Spirit-tel. Ezt követően jó sok támadást adhattok neki az Inner Fire-rel, vagy a nagyon szép nevű kártyával, a [Topsy Turvy-val]. Azonban a Divine Spirit használata előtt érdemes olyan lapokat használni, mint a Power Word: Shield, és az Extra Arms, hiszen a Divine Spirit megduplázza az életét, és nem mindegy, hogy egy 3, vagy egy 9 életű lény lesz megduplázva (6, vagy 18 élete lesz).

Nem kell arra várnotok, hogy összejöjjön egy 30/30-as lény, mert sok esetben ez nem fog menni, ha már nagyjából 15/15 megvan, akkor lehet támadni, de ha a második körben összejön egy 5/5-ös (1. kör: Northshire Cleric, 2. kör: Power Word: Shield + Inner Fire), az is csodás és lehet arcra menni.

A Neferset Ritualist tökéletes sérült lények közé, illetve az Injured Blademaster-rel kijátszva, de a Blademaster mellé tökéletes a Circle of Healing is, hiszen az pontosan 4-et gyógyít.

A Wild Pyromancer is nagy hangsúlyt kap, főleg az aggro paklik ellen. Wild Pyromancer + egy-két spell, és máris sikerül letakarítani vele az aggro játékos harcterét.

Zoolock (Zoo Warlock)

Zoolock 2840

Pakli megtekintése

Szintén a játék legelején már játszottak ezzel a típusú paklival, persze azóta sokat változott, de az alapvető elképzelés ugyanaz. Olcsó lényeket játszik ki, és előnyösen trade-el (a ti lényeitek lehetőleg életben maradnak, az ellenfélé meghal), majd amikor már tiszta a terep, mehettek arcra. Ez nem az a tipikus aggro pakli, ami csak arcra megy, ez előtte tisztogat.

A játék elején mindig tartsátok meg a Flame Imp-et, a Voidwalker-t, és az EVIL Genius-t. Ha nem ajánlott fel sem Flame Imp-et, sem Voidwalker-t, de Mecharoo-t igen, akkor tartsátok meg a Mecharoo-t, de csak ilyen esetekben! Ha a (Sinister Deal VAGY EVIL Cable RatÉS EVIL Recruiter van a kezetekben a legelején, akkor tartsátok meg őket! A tojásokat (Serpent Egg, vagy Scarab Egg) is megtarthatjátok, ha fel tudjátok áldozni őket (mondjuk egy EVIL Genius-szal).

Ahogy már fentebb írtam, a lényeg, hogy megöljétek az ellenfél lényeit, de a tieid életben maradnak. Minden körben ki kell játszanotok valami erőteljes lényt, amiket életben szeretnétek tartani, kivétel a tojások, őket meg kell ölni az EVIL Genius-szal, hogy Lackey-kat kapjatok (apró kis lények). Ha kijátszotok egy Lackey-t, azt is feláldozhatjátok. Az EVIL Recruiter-rel, hogy jó nagy lényt kapjatok, vagy a Grim Rally-val, ha már jó harctérrel rendelkeztek (több lénnyel), hiszen mindegyik harctéren lévő lényetek +1/+1-et fog kapni.

Bomb Hunter

Bomb Hunter 3280

Pakli megtekintése

Ez már egy új típus, és a három közül a legdrágább. Ez egy nagyon agresszív pakli, melynek lényege, hogy aktiválja a lények Deathrattle-jeit még haláluk előtt (de természetesen halálukkor újra aktiválódik a Deathrattle), amivel pusztítást okoz, illetve összeforrasztja (Magnetic) a Mech-eket, hogy még erősebbek legyenek.

A játék elején mindig tartsátok meg a Mecharoo-t, a Galvanizer-t, az Upgradeable Framebot-ot, és az Ursatron-t. Az SN1P-SN4P-t csak abban az esetben érdemes megtartani, ha mellé olcsó Mech-ek is társulnak. A Replicating Menace és Explodinator lapokat pedig a Galvanizer mellett érdemes csak megtartani.

A játékban fontos a Mech-ek összekapcsolása. Például kiraktok egy Upgradeable Framebot-ot, majd rátesztek egy Spider Bomb-ot, és a harmadik körben már egy rémisztő 3/7-es tudtok támadni. A következő körben pedig még fokozzátok a helyzetet egy Replicating Menace-szel, vagy egy még durvább Wargear-rel azt követően, és már 11/13-nál jártok. Ha az ellenfeletek nem tudja az elején leszedni, akkor már egyre nehezebb dolga lesz.

Fontos figyelni arra is, hogy nem kell mindig arcra, bár ez mégiscsak egy Hunter és az arc az elsődleges. Ha az ellenfél kirak egy nagy lényt, nem kell megijedni, a Spider Bomb halálakor egy véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lényt öl meg, de ehhez meg sem kell ölnöd, hiszen a Fireworks Tech kijátszásakor ezt aktiválni tudod, ami csodás dolog. A Venomizer Poisonous képessége pedig egy ütéssel mindn lénnyel végez (kivéve, ha Divine Shield védi).

Még egy fontos apróság: A Bomb Toss mehet arcba!

Vissza a főoldalra!

kezdő pakli

További híreink