HírekPatch 11.4: Mobil fejlesztések

Patch 11.4: Mobil fejlesztések

Beküldve: , által. Megtekintve:1281

Hearthstone letöltés

A legújabb patch-ben sokat javított a Blizzard a Hearthstone mobil változatán, viszont a játék már egészen epikus méreteket ölt.

A kezdetleges letöltési mérete kisebb lett a Hearthstone kliensnek mobilokon.

Megnéztem, a Play Store-ból való letöltést követően mindössze 81,18 MB-ot foglalt a játék. Ez valószínűleg hasznos lehet azoknak, akik sd kártyára akarják átpakolni a játékot és nagyon kevés a belső tárhelyük.

A Collection Manager teljesítménye fejlesztve lett.

Ez a változtatást az összes platformot érinti ...ÉS IGEN! A SpaceX rakátéja is elbújhat az új sebesség mellett és egyáltalán nem viccelek. Egyszerűen ki voltam készülve a Collection Manager sebességétől. Például gépen mindig, amikor lapoztam, akkor egy olyan 3-4 másodperet várnom kellett és az is mindegy volt neki, hogy éppen SSD-n, vagy HDD-n volt a Hearthstone, viszont HDD-n legalább hallottam, hogy rendesen küzdött vele, illetve a Collection Manager-be való belépés is elképesztően időigényes volt. Nem is értettem miért volt ennyire lassú, hiszen a WoW gyorsabban elindult a bejelentkezéstől kezdve egészen az adott zóna betöltéséig, mint például a Hearthstone-ban a Collection Manager elindítása. Viszont most nagyjából 2 másodperc alatt elindul a Collection Manager, a lapozás pedig teljesen instant.

Támogatja a modren mobilokat, mint például az iPhone X és a Samsung Galaxy S8 & S9, így a kijelző további elérhető helyeit is kihasználja már a játék.

Ez igazából annyit jelent, hogy támogatja a 18:9-es képarányt, ami 2017 óta jellemző a legtöbb telefon esetében (a 16:9-es képarány megszűnni látszik mobilokon). Ez azt eredményezi, hogy ezeken a készülékeken már kitölti a teljes képernyőt a játék.

Viszont a játék mérete mobilon most aztán már egészen elképesztő, miután minden letöltődik. A patch letöltése után már egy új "Asset Download" is várt:

Hearthstone asset download

Ezt követően pedig a Hearthstone mérte 4,42GB-ra nőtt a telefonomon! Természetesen továbbra is előfordulhat, hogy különböző készülékeken különböző méreteket ölt a Hearthstone, ezért lehet valakinek kisebb is, de mindenesetre ez aztán már méretes.

Hearthstone méret

Reméljük, hogy a jövőben a Blizzard a Hearthstone végleges méretét is optimalizálja, hiszen PC-n nálam csak 3,28GB-ot foglal.

Vissza a főoldalra!

patch mobil optimalizálás

További híreink