HírekPatch 16.0: Változás az Evolve m...

Patch 16.0: Változás az Evolve mechanikában

Borovi Bence | 2019.12.08 11:00
1925

Evolva változás

A Battlegrounds pontozási változás után - amit már visszavontak -, ez már a második olyan fontos változás, ami hiányzott a patch notes-ból.

Blizzard Entertainment Tweetjeinek a fordítása

Azok a kártyák, amelyek "átalakítanak egy lényt egy olyan véletlenszerű lénnyé, ami 1-gyel többe, vagy kevesebbe kerül" (ilyen például az Evolve, vagy a Devolve) mostantól mindig újraválasztanak egy lényt, akkor is, ha nem létezik lény az adott Manaköltséggel. Ebben az esetben a legközelebbi Manaköltségű lénnyé fog alakulni.

Példák:

  • Amikor Devolve-olsz egy Target Dummy-t, az egy véletlenszerűen kiválasztott 0 Manás lénnyé fog változni, mivel nincsenek negatív költségű lények (-1 Manásak).
  • Amikor Evolve-olod Shirvallah, the Tiger-t, akkor egy másik Shirvallah, the Tiger-ré fog alakulni, mert nincsen 26 Manás lény, és más 25 Manás lény sincs.

@PlayHearthstone

Csodás új lehetőségek válnak elérhetővé:

  • Mostantól, ha szembejön egy óriási Wisp, ami nagyon fel van buffolva, akkor átformálhatod egy másik 0 Manás lénnyé a Devolve-val.
  • Sőt, lecserélheted a sérült Giantjeidet másik Giantekre, amelyek sértetlenek, ugyanezt megteheted Shirvallah, the Tiger-rel. Sőt Shirvallával a Rush miatt támadhatsz egyet, majd mehet rá a Mutate, aztán támadhatsz vele megint, aztán jöhet még egy Mutate, ismét támadhatsz, folytathatod az Evolve-val és a negyedik Shirvallah, the Tiger-öddel újratámadhatsz, és így tovább... Felmerülhet a kérdés, hogy miként lesz meg Shirvallah, the Tiger?

Mely lapok érintettek?

A 16.0-ás patch notes is sok izgalmat tartalmazott - Battlegrounds változások, új hősök, Echo nerf (teljes áron betörhető például SN1P-SN4P), érkezik Tyrande, és megújul a Shop -, ha még nem láttad, olvasd el arról szóló cikkünket:

Descent of Dragons

Hearthstone Patch 16.0: Descent of Dragons kártyák, Battlegrounds változások, Tyrande megszerzése

Echo változás (SN1P-SN4P nerf), Descent of Dragons kártyák a játékban, új Battlegrounds hősök, és további változások, megújul a Shop, érkezik Tyrande is!

Vissza a főoldalra!

evolve

További híreink