HírekPatch 23.2: Ismert hibák - Merce...

Patch 23.2: Ismert hibák - Mercenaries kizárás, bejelentkezési probléma

Borovi Bence | 2022.05.10 23:00
756

23.2 ismert hibák

Új patch, új hibák. Ezúttal sem érkezett hibátlanul a patch a játékba, a Hearthstone csapat várhatóan hamarosan javítva a felmerült problémákat.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A 23.2-es patch a következő ismert hibákkal jelenik meg:

  • Amikor egy kártyának a normál (nem Golden) változatát nézed és abból a kártyából 1 sima és 1 Golden változattal rendelkezel, akkor a Create/Upgrade üzenet meg fogja kérdezni, hogy egy új Golden kártyát szeretnél készíteni, vagy egy normált fejlesztenél? A "Create" gomb valójában egy új NORMÁL verziójú kártyát fog készíteni. A szöveg egy későbbi frissítésben lesz javítva. Addig is a játékosok használhatják az "Undo" funkciót, hogy visszavonják a véletlenül kraftolt kártyát.
  • A Mercenaries N'Zoth esemény azt írja, hogy az esemény 1 órán belül véget ér. Ez nem igaz, a megjelenés után lesz majd javítva. Az N'Zoth esemény a 23.4-es frissítésig lesz elérhető.

Megjelenés után felmerült problémák:

  • A csapat tudomására jutott, hogy néhány játékos nem tud bejelentkezni a patch után, és a játék azt írja, hogy frissíteniük kell annak ellenére, hogy már frissítettek. A csapat már dolgozik a hiba megoldásán, addig is az érintett játékosok a kliens újratelepítésével megoldhatják a problémát.
  • A csapat több jelentést is kapott a játékosoktól, miszerint a játék kizárja őket, ha az új Mercenaries Bounty-kat próbálják teljesíteni. Ezért ideiglenesen ki lettekapcsolva a Darkshore zóna, amíg a hiba javításra kerül.
  • A csapat vizsgál egy olyan hibát, miszerint a Call of the Grave második effektje nem aktiválódik a patch után.

Forrás: Hearthstone fórum

Vissza a főoldalra!

bug

További híreink