HírekPatch 25.6: Ismert hibák

Patch 25.6: Ismert hibák

Borovi Bence | 2023.03.16 10:00
709

Patch hibák

Megérkezett a 25.6-os frissítés, megváltozott a Battlegrounds játékmód és előrendelhetővé vált az idei év első kiegészítője, de természetesen most is érkeztek újabb hibák is.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

  • A Battlegrounds-ban Sire Denathrius és a Buddy-ai ideiglenesen ki lettek kapcsolva egy hiba miatt. Majd vissza fognak térni a következő nagy patch alkalmával.
  • Több jelentést is kaptunk arról, hogy a játékosokat kidobja a játék a Battlegrounds játékmód során az új patch óta. Ideiglenesen kikapcsoltuk Enhance-o Mechano-t és a Buddy-ját, míg kivizsgáljuk a hibát.
  • Tudunk róla, hogy az új Hero Power animáció hiányzik az Inzah Shaman hős portréhoz. Hamarosan javítva lesz.
  • A csapat vizsgálja a Hedanis Priest hős portré Hero Power-jét érintő vizuális hibát.
  • Tudunk róla, hogy más alkalmazások hangjai nem játszhatóak le, ha mobilon játszotok. Ez egy tervezett változtatás volt, ami egy ideiglenes megoldás annak érdekében, hogy a háttérben lévő hangok ne omlasszák össze a játékot. Egy későbbi patch során várható végleges megoldás és akkor ismét engedélyezni fogjuk, hogy más appok is adjanak hangokat, míg fut a Hearthstone.
  • A csapat tud róla, hogy E.T.C.-nek az együttese nem került bele a hivatalos oldal pakli készítőjébe. Dolgozunk rajta.

Itt szeretném megjegyezni, hogy a Hearthstone Hungary-n már lehetséges megadni E.T.C., Band Manager együttesét pakli készítéskor (és már szerkesztéskor is), de még dolgozunk rajta, hogy még jobban működjön, továbbá pakli importáláskor az együttes tagjait még nem lehet importálni (illetve exportálni sem lehet a játékba), mivel az egy elképesztően komplex folyamat, de rajta vagyunk az ügyön.

Forrás: Hearthstone fórum

patch bug

További híreink