Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!

HírekPatch 29.0: Ismert hibák

Patch 29.0: Ismert hibák

Borovi Bence | 2024.03.13 19:00
374

Patch hibák

Hétfőn este megérkezett az év első főverzió frissítése, a 29.0, ami természetesen újabb hibákat is hozott magával. Az alábbi hibákról már tudnak a Hearthstone csapatnál.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

  • Általános - A csapat tud róla, hogy néhány játékos nem tud belépni a játékba (a játék megnyílik, de a felület nem tölt be). A csapat vizsgálja a hiba okát, de addig is ez a megoldás segíthet: Egyes jelentések szerint a gombok ott vannak, csak nem láthatóak, vagyis a megoldás az, hogy nyomkodni kell a gombok helyén, amíg nem reagál rá a kliens (ha a hang engedélyezve van, akkor hallani a gombok működését is). Egyes jelentések szerint segíthet, ha a Battlegrounds játékmódot letöltitek, ha nincsen letöltve.
  • Hearthstone - Néhány kártya nerf visszavonás nem került bele a 29-es patch tartalmába. Vegyétek úgy, hogy ezek extra visszavonások! Dolgozunk rajta, hogy bekerüljenek.
  • Twitch Drop - Vizsgáljuk, hogy a Közösségi Nap dropjai nem érkeznek meg (Úgy tűnik késés van a Twitch-nél, ezért akár 48 órába is telhet mire a dropok megérkeznek. A csapat figyelemmel kíséri a dolgokat és intézkedünk, ha szükséges.)
  • Játékon belüli jutalmak - Azok, akik március 11-én 18:00 után léptek be, de mielőtt a 29-es patch élesítve lett volna az eszközükön, azok nem megfelelő WoW Hearthsteed mountot fognak látni a belépéskor.
  • Játékon belüli jutalmak - Néhányan nem kapták meg a WoW-ban a mountot, ha rögtön a patch megjelenése után léptek be a Hearthstone-ba. Ez már javítva lett.
  • Hearthstone - A minőség nélküli Legacy kártyák kaptak minőséget még mielőtt a Core szettbe kerültek volna (ilyen például a Boulderfist Ogre és a Shadow Word: Pain is, így bekerülhettek a kártyacsomagokba is. A csapat már vizsgálja a hibát.
  • Hearthstone - Az új Silver Hand Recruitok különböző lényekként viselkednek olyan kártyák esetében, mint a Tyr's Tears. További tanulásra visszük őket, míg átvizsgáljuk a hibát.
  • Battlegrounds - A csapat több jelentést is kapott arról, hogy Greta használata bizonyos Spellcraftos lények arannyá változtatására nem eredményezi azt, hogy abban a körben megkapják a Golden Spellcraft spelljüket. Vizsgáljuk a hibát.

Forrás: Hearthstone fórum

patch bug

További híreink