HírekPower Core hátlap az európai dön...

Power Core hátlap az európai döntőn, ingyenes jegyek elérhetőek!

Borovi Bence | 2015.08.28 11:00
2994

hősök a warcraft-ból és az overwatch-ból

A 2015-ös "Út a BlizzCon-ra" az európaiak számára Csehországba, Prágába érkezik október 3.-án és 4.-én és biztosan nem szeretnéd kihagyni az év egyik legnagyobb Blizzard eSport eseményét. A legjobb Heroes of the Storm, Hearthstone és World of Warcraft játékosok összegyűlnek az izgalmas európai bajnokságon a dicsőségért, komoly pénzjutalmakért és az esélyért, hogy novemberben a BlizzCon-on versenyezhessenek!

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Az adrenalinnal teli versenyeken kívül profi StarCraft II: Legacy of the Void meccseket is láthattok, továbbá 120 PC-n próbálhatjátok ki az Overwatch-ot.

Akik tervezik, hogy a hatalmas eseményért Prágába utazzanak, már kérhetik is az ingyenes jegyüket - amik további ingyenes digitális jutalmakkal járnak! Amikor regisztrálsz egy ingyenes jegyre, meg kell adnod a Battle.Net e-mail címedet. Amikor megérkezel az eseményre az O2 Arénába, akkor be kell regisztrálnod és már egy büszke tulajdonosa lehetsz a Heroes of the Storm Illidan hősnek és Shan'do skin-nek, továbbá az exkluzív Hearthstone Power Core kártya hátlapnak.

power core card back és illidan

A jegyek limitált számban érhetőek el, de ez csak az első hullám. Ha most nem sikerül szerezned egy jegyet, ne aggódj, hiszen további jegyek is elérhetőek lesznek hamarosan. Jegyekért és további részletekért látogassátok meg az új 2015-ös "európai út a BlizzCon-ra" weboldalt a www.eurtb2015.com-on.

Ha nem tudsz személyesen eljönni az eseményre, akkor is érdemes figyelned az előző oldalt, hiszen ott követheted az élő stream-eket és az összes versenyt újranézheted, illetve a StarCraft bemutató meccseket is láthatod!

Hamarosan

Az esemény időbeosztása hamarosan elérhető lesz a weboldalon, így tudod, hogy mikor nézheted majd az eSport meccseket.

Továbbá hamarosan érkezik a "Teams and Players" szekció is, ahol láthatod, hogy kik jutottak tovább és nyomon követheted a kedvenc csapataidat és játékosaidat!

Forrás: 2015 Út a BlizzCon-ra: Ingyenes jegyek elérhetőek

blizzcon hátlap esport

További híreink