Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!

HírekProblémák sorozata az új Ranked ...

Problémák sorozata az új Ranked rendszerrel (frissítve #2)

Borovi Bence | 2018.03.01 09:15
4667

a Hearthstone szar

Problémák vannak az új Ranked rendszerrel, de nem is tudom mit is várunk el egy ilyen "kis 2 hónapja alakult cégtől, ahol mindössze hárman dogloznak" - Blizzard, Hearthstone részleg.

 

Frissítés #2 (március 2. 21:45): A Ranked ismét működik és többé-kevésbé a hibákat is kijavították. Részletek legújabb cikkünkben, ide kattintva érhetőek el (illetve természetesen a főoldalról is).

Frissítés (március 2. 09:20): Több, mint 30 óra elteltével sem sikerült javítani a hibákat, de közben én tapasztaltam érdekes dolgokat. Minden belépésemnél a fent látható képpel fogad a játék, hogy "mennyire ügyes voltam", mert elértem a 25-ös rangot, ami egyébként nem igaz, mert 17-es rangon voltam - kissé idegesítő mindig ezt látni. Viszont amikor rányomok a Play menüpontra, na ott aztán tovább folytatódnak az érdekességek. Tegnap 25-ös rangon voltam reggel, majd este voltam 20-as rangon, most néhány órája 14-es rangon jártam, legutóbb pedig 18-as rangon 3 csillaggal. Szerintetek meg lesz a Legenda rangom is még ebben a szezonban játék nélkül?


Eredeti cikk:

Mondjuk normálisabb helyeken, ha megírnak egy program kódot, akkor nemcsak mentést nyomnak rá, hanem le is tesztelik, hogy működik-e, amit írtak, de akár a "nyilvános teszt szervert" is feltalálhatnák, ha már egy ilyen apró változás bevezetése sem működik. (Inkább tovább nem kommentálom a HS csapatot, mert nem lesz szép vége...)

Mi is a probléma?

Röviden: Minden, amit csináltak rossz.

Hosszabban:

  • Azt írja a játék, hogy februárban a Rank 25-öt érted el és nem kapod meg a jutalmaidat és Rank 25-ről indulsz a márciusi szezonban.
  • Azt írja a játék, hogy februárban a Rank 25-öt érted el és nem kapod meg a jutalmaidat, de nem Rank 25-ről indulsz a márciusi szezonban, hanem a megfelelő rangodról.
  • Megkapod a jutalmaidat, de rossz rangról indulsz.
  • Megkapod a jutalmaidat, de rossz szezonért (például 2016 április).
  • A hibák miatt le lett tiltva a teljes Ranked rendszer, ha valaki most Rankedezni próbál azt írja a játék, hogy valamilyen hiba történt, mert olyan üzenetet nem tud kiírni, hogy a "Ranked Offline".

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Tudunk a Ranked hibáról. Míg keressük a hiba forrását, addig kikapcsoltuk a Ranked játékmódot az ázsiai és az európai régiókban.

Ezt írta Grizzle a Blizzard fórumán, majd később frissítette, miszerint már megtalálták a hibát és dolgoznak a hiba javításán, addig viszont a türelmünket kérik. - Grizzle: Hearthstone fórum

Időközben éjfélt ütött az óra Kaliforniában is, így az amerikai régióban is kezdetét vette a március és természetesen ott sem működnek megfelelően a dolgok - Rank 25-re rakott, jutalmat nem adott, pedig 17-en voltam.

ranked szezon bug

További híreink