HírekElmarad a stream Ben Brode-dal, ...

Elmarad a stream Ben Brode-dal, visszatért a Ranked és 3 Kobolds & Catacombs kártyacsomag is jár

Borovi Bence | 2018.03.02 21:30
4346

Sparkles hátlap

Mivel nem működött a Ranked két napon át, ezért a Blizzard törölte a ma estére tervezett "Holló Éve" livestreamet, de közben sikerült javítaniuk a hibákat.

 

Ismét működik a játékban a Ranked és a jövő hét folyamán (március 5-ei héten) mindenki 3 ingyenes Kobolds & Catacombs kártyacsomagot fog kapni ajándékba a hiba miatt!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Megértjük, hogy ez a leállás csalódást okozott a közösségnek és elnézéseteket kérjük a kellemetlenségekért. Türelmeteket megköszönve mindenkinek fel szeretnénk ajánlani három Kobolds & Catacombs kártyacsomagot. Ezek a csomagok a jövő hét folyamán kerülnek szétosztásra és a "Gift" funkcióval lehet őket megszerezni a Battle.Net Desktop App a jobb felső sarkában (a profilnevetek mellett), vagy mobil eszközökön a Battle.Net fiókotokba való belépéssel is megszerezhető.

A hibák miatt a ma esti stream pedig törölve lett meghatározatlan ideig.

Egyébként még mindig nem tökéletes minden, hiszen nekem továbbra is minden egyes belépés alkalmával kiírja, hogy a 25-ös rangot értem el az előző szezonban, de legalább a hátlapomat már megkaptam, a rangom pedig jelenleg 19-es (pedig a 21-est érdemelném). Erről a történetről már korábban is írtam az előző cikkben.

ranked bug kobolds stream

További híreink