HírekRejtély megfejtve: A 25. Battleg...

Rejtély megfejtve: A 25. Battlegrounds küldetés

Borovi Bence | 2022.09.11 11:00
1474

Partner in Crime

Egy titkos, 25. Battlegrounds küldetés is bekerült a játékba a 24.2-es nagy frissítéssel, ami nagyon átalakította a Battlegrounds játékmódot.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Hearthstone közösség legügyesebb nyomozói figyeltek a pletykákra és összerakták a nyomokat, így felfedezték, hogy valójában van még egy Battlegrounds küldetés jutalom, amit Partner in Crime-nak hívnak, a jutalom pedig, hogy megkapod a hősöd Golden Buddy-át.

A Partner in Crime-ot csak nagyon speciális körülmények között ajánlja fel a játék. A meccsen résztvevő ÖSSZES hősnek rendelkeznie kell érvényes Buddy-val (ez azt jelenti, hogy olyan hősök nem lehetnek, melyek a Buddy-k távozása után érkeztek, mint például Sire Denathrius vagy Queen Azshara), továbbá senki nem játszhat Sir Finley-vel vagy Elise Starseekerrel.

Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor 1% esély van rá, hogy bekerül a játékba a Partner in Crime. Ha ez megtörténik, akkor mindenkinek fel fogja ajánlani ezt a jutalmat.

Gratulálunk mindenkinek, aki segített megoldani a rejtélyt és sok szerencsét kívánunk mindenkinek, aki továbbra is keresi a partnerét a bűnözésben (Partner in Crime)!

Forrás: Hearthstone fórum

Vissza a főoldalra!

bg quest

További híreink