HírekTheotar és Ice Revenant nerf érk...

Theotar és Ice Revenant nerf érkezik a 25.0-ás patch-ben

Borovi Bence | 2022.11.04 08:00
1085

Theotar, the Mad Duke

A kiegészítőt tartalmazó patch-ben fogják nerfelni ezt a két kártyát, mert a Blizzard azt szeretné, hogy a Death Knight a lehető legszórakoztatóbb legyen a megjelenésekor.

Theotar, the Mad Duke

  • 5 Mana, 3/3 helyett 6 Mana, 4/4.

Ice Revenant

  • "Amikor elhasználsz egy Frost spellt, +2/+2-t kap." helyett "Amikor elhasználsz egy Frost spellt, +1/+1-et kap."

Theotar és Ice Revenant nerfek

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A hatalmas keddi bejeelntéseink mellett frissítettük a kártya gyűjteményünket a weboldalon, ami így már tartalmazza a Death Knight kaszt és a March of the Lich King eddig bejelentett kártyáit. Továbbá a Death Knight pakli készítő is engedélyezve lett az oldalon, hogy már most elkezdhessetek ötletelni!

Tudunk róla, hogy ez egy váratlan mellékhatással járt, hiszen néhány kártya más értékekkel rendelkezik, mint a játékban. Ezek a pontatlanságok nem azt jelentik, hogy azokat a kártyákat meg akarjuk változtatni, kivéve Theotar, the Mad Duke-ot és az Ice Revenant-ot; az a 2 változás a 25.0-ás frissítéssel fog élesedni.

Fejlesztői megjegyzés: Két kártya nerfelve lesz a 25.0-ás patch-ben, melyek nem a March of the Lich King szett részét képezik: Theotar, the Mad Duke és az Ice Revenant.

Egy új kaszt megjelenése hihetetlenül izgalmas pillanat a Hearthstone játékosok számára az egész világon és ez egy olyan pillanat, amit a lehető legélvezhetőbbé és hozzáférhetővé szeretnénk tenni. Felismerve ennek az új kasztnak a jelentőségét úgy döntöttünk, hogy egy kisebb nerfet adunk Theotar-nak (4 Manáról 5 Manáre), mielőtt egy nagyobb nerfet kapna (6 Mana, 4/4), ha szükséges. Theotar népszerűsége nem csökkent úgy a kisebb nerftől, ahogyan szerettük volna és még mindig sokkal gyakoribb a megjelenése, mint amit jónak ítélnénk meg. A második nerfel az a célunk, hogy ténylegesen lecsökkenjen a kártya népszerűsége, hogy a Death Knight megjelenése garantáltan a lehető legszórakoztatóbb legyen minden szinten.

Az Ice Revenant nerfje lehetséges, hogy szükségtelennek tűnik, de mégis szükséges egy olyan világban, ahol a Death Knight egy csomó olcsó Frost spellhez fér hozzá (különösen a Horn of Winter-hez). A tesztelések során nagyon gyakran láttuk, hogy a 4. körre az Ice Revenant már óriási méretre nőtt, ezért a kártya háttérbe szorította azokat az új és izgalmas lapokat, amelyek az új szettel érkeznek.

Az értékek változásai mellett néhány lénynek a típusa is változott az oldalon. A lények típusai valóban meg fognak változni sok régi kártyán, a pontos listát hamarosan közöljük.

Forrás: Hearthstone fórum

Vissza a főoldalra!

kártya nerf

További híreink