HírekTITANS nyereményjáték

TITANS nyereményjáték

| 2023.07.27 18:00
991

Krónikák könyv nyereményjáték

Véget ért a Titánok az Őrzők bemutatása is, remélem kedveteket leltétek benne. Aki pedig szeretne kicsit jobban elmerülni a legendák korában és jobban megismerné a Warcraft történelmét, hogyan formálódott az univerzum és Azeroth, azok számára van egy jó hírem, ugyanis szeretném meginvitálni a közösséget egy kis nyereményjátékra, melynek részletei alább olvashatóak.

 

Jó játékot mindenkinek!

„TITANS” elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Adatkezelési szabályzat:

1. A nyereményjáték szervezője: darkonee, a továbbiakban: Szervező

2. A nyereményjátékban résztvevők köre, részvétel feltételei:

2.1. A nyereményjátékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező és a https://hearthstonehungary.hu honlapon regisztrált felhasználó, a továbbiakban: Játékos, kivéve a Szervező.

2.2. A nyereményjátékba a https://hearthstonehungary.hu honlapon létrehozott paklival lehet nevezni. A formátum a Hearthstone™ módon belül szabadon választható, a pakli lapmennyisége szintén szabadon választható, hogy 30 vagy 40 lapos pakli legyen.

2.3. A létrehozott pakliban kötelezően benne kell legyen 1 Titán és/vagy 1 TITANS kiegészítővel érkező kaszt specifikus Legendary kártya. Az előbbi két csoportba tartozó lapok E.T.C., Band Managerrel NEM alkothatnak bandát!

2.4. A készíthető paklik mennyisége nincs korlátozva, egy Játékos több paklit is létrehozhat, de a nyereményjátékban minden Játékos csak egy nevezéssel játszik, függetlenül a létrehozott paklik számától.

2.5. A pakli létrehozásakor jelezni kell a „Nyereményjáték részvétel” opcióval, hogy a Játékos részt kíván-e venni a nyereményjátékban.

2.6. A nyereményjátékban való részvétellel a Játékos elfogadja, hogy Nyertesség esetén bizonyos, a 7.4. pontban szereplő adataira Szervezőnek szüksége van a nyeremény eljuttatása végett.

3. A nyereményjáték ideje:

3.1. A játék kezdő időpontja: amint a kártyák bekerülnek az adatbázisba és lehet velük paklit létrehozni

3.2. A játék záró időpontja: 2023. szeptember 8. (péntek) 23:59

4. Nyeremény: World of Warcraft: Krónikák első könyv

5. Sorsolás módja és menete:

5.1. A nyereményjátékban részt vevők felhasználóneve külön programban véletlenszerűen össze lesz keverve, majd egy szám kerül hozzáadásra.

5.2. A sorsolás internetes random számgenerátorral (random.org) történik azon Játékosok között, akik a nyereményjátékra regisztráltak. A számgenerátor által létrehozott számhoz tartozó felhasználónév tulajdonosa lesz a nyertes.

5.3. A Szervező a sorsolás napját követő 2 munkanapon belül a https://hearthstonehungary.hu honlapon keresztül Privát üzenetben is értesíti a nyertest, ezért kell, hogy regisztrált felhasználó legyen. A nyertesnek az értesítés részére való megküldését követően 7 napja van jelentkezni a nyereményért a 7.4. pontban szereplő adatainak Szervező részére történő megadásával, amennyiben ez nem történik meg, vagy mégsem tart igényt a nyereményre, pótnyertes kerül kisorsolásra előző pontban leírtak szerint.

5.4. A pótnyertesnek az értesítés részére való megküldését követően 7 napja van jelentkezni a nyereményért, amennyiben ez nem történik meg, a nyeremény nem kerül kiosztásra.

6. Sorsolás időpontja és helye:

6.1. A sorsolás időpontja: 2023. szeptember 10. (vasárnap) 18:00

6.2. A sorsolás helyszíne: https://twitch.tv/andras93 (testvérem csatornája)

6.3. Szervező fenntartja a jogot a sorsolás időpontjának és/vagy helyszínének megváltoztatására, melyről előzetesen értesíti a Játékosokat.

7. Adatkezelés, adatvédelem:

7.1. A nyereményjátékban való részvétel, illetve a nyeremény eljuttatásához szükséges személyes adatok megadása önkéntes, az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása, a személyes adatainak kezelése elengedhetetlen a nyereményjáték lebonyolítása érdekében. A Játékos felelős az általa megadott személyes adatai helyességéért, teljeségéért, időszerűségéért és valódiságáért. Amennyiben a Játékos által megadott adatok utóbb valótlannak bizonyulnak, úgy ennek minden következményét a Játékos, mint adatszolgáltató viseli. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

7.2. Az adatfeldolgozás célja: a nyereményjáték lebonyolítása, a nyeremény nyertes részére történő eljuttatása.

7.3. A Játékos a jelen nyereményjátékban való részvétellel elfogadja a nyereményjáték Részvételi szabályzatát, illetve a Részvételi szabályzatban foglalt adatkezelési és adatvédelmi szabályzatot, továbbá önkéntesen és feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Szervező a nyereményjáték lebonyolítása céljából az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) mindenkori rendelkezésének, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint megfelelően kezelje.

7.4. A kezelt személyes adatok az alábbiak:

  • a Játékos vezeték- és keresztneve(i)
  • a Játékos postai címe (a Magyar Posta Zrt. csomagautomatájába kért kézbesítés esetén az automata címe és az automata megnevezése; automatakereső)
  • a Játékos e-mail címe
  • a Játékos mobiltelefon száma

7.5. A nyeremény a nyertes részére a Magyar Posta Zrt.-n keresztül kerül megküldésre. Fenti adatok a nyereményt tartalmazó csomag eljuttatása és a nyertesnek a Magyar Posta Zrt. általi értesítése végett szükségesek.

7.6. A nyereményjáték időtartamának lejártát, vagy megszűnését követő 30 napon belül az adatok törlésre kerülnek, azok sem a nyereményjáték időtartama alatt, sem pedig azt követően a jelen szabályzatban nem említett harmadik fél részére átadásra nem kerülnek.

8. A nyeremény nyertes részére történő eljuttatásával járó költségeket a Szervező viseli.

World of Warcraft: Krónikák

nyereményjáték

További híreink