HírekÚj Heroes of the Storm témájú ká...

Új Heroes of the Storm témájú kártya hátlap

Borovi Bence | 2015.05.09 22:00
6769

heroes of the storm

A legújabb Heroes of the Storm beta patch fájljaiban egy új Hearthstone kártya hátlap jelent meg! Részletek a tovább után.

 

Az új kártya hátlap jelenleg nem elérhető, de várhatóan június 2-ától lesz megszerezhető, amikor megjelenik a Heroes of the Storm.

A kártya hátlaphoz a Heroes of the Storm-ban a 12-es szint elérése szükséges (nem egy hőssel, hanem "account" szinten). Úgyhogy aki esetleg eddig nem játszott volna a Heroes of the Storm bétával, annak most itt az ideje, hogy elkezdje, hiszen egy gyönyörű hátlapot lehet szerezni. Ha esetleg még nem rendelkeznél Heroes of the Storm bétával, akkor tudunk adni, de május 19-én kezdődik a nyílt béta, tehát mindenki kipróbálhatja a játékot, június 2-án pedig megjelenik a Heroes of the Storm.

Íme a hátlap:

heroes of the storm kártya hátlap

A legújabb Heroes of the Storm patch-ben még sok érdekesség volt, például bekerült két új hős is, - az egyik Kael'Thas, aki május 12-étől lesz elérhető a játékban, a másik pedig Johanna, aki a megjelenés napjától lesz elérhető, továbbá a játékba bekerült 3 Hearthstone kártya hátlapos mount is.

  • Classic kártya hátlapot
  • Legend kártya hátlapot
  • és Pandaria kártya hátlapot lehet használni mount-nak, ehhez
  • 100 győzelem elérése szükséges a Hearthstone-ban (NEM a Heroes of the Storm-ban!)
  • Június 2-ától lesz elérhető a jutalom a Heroes of the Storm-ban!

classic mount heroes of the storm legend mount heroes of the storm pandaria mount heroes of the storm

Videó a mount-okról:

Ezekkel a jutalmakkal a Blizzard szépen összeköti a két ingyenes játékát, hiszen Hearthstone-os jutalomhoz (új hátlap) Heroes of the Storm-ozni kell, míg Heroes of the Storm jutalomhoz pedig Hearthstone-ozni kell (új mount-ok).

Az információkat a Heroesnexus.com-nak köszönhetjük!

Vissza a főoldalra!

hots hátlap

További híreink