HírekÚjabb lehetőség BlizzCon 2017 je...

Újabb lehetőség BlizzCon 2017 jegyek vásárlására július 6-án

Borovi Bence | 2017.06.25 11:00
2383

Anaheim Convention

Ilyen még soha nem fordult elő, hogy harmadik alkalommal is lehessen jegyeket vásárolni egy BlizzConra. Vajon most miért lehet?

 

Az Anaheim Convention Center - ami az év legizgalmasabb és legepikusabb rendezvényének, a BlizzConnak ad otthont - újabb csarnokkal bővült! Több hely, több ember, még nagyobb buli!

Április elején, amikor lehetett vásárolni a jegyeket, még nem tudta a Blizzard biztosan, hogy novemberre, vagyis a 2017-es BlizzConra elkészül-e a Convention új része. Még 2015-ben kezdték építeni a Convetion új épületét és eredetileg 2017 nyarára (tehát legkésőbb 2017. szeptember 22-ig) tervezték a nyitást, azonban idén télen annyi eső volt, hogy úgy nézett ki csak 2017 decemberére készülnek el. Viszont mostanra kiderült, hogy hamarabb kész lesz és a BlizzConra már garantáltan használható lesz, hiszen 2017. szeptember 16-án fog megnyitni.

A jegyeket július 6-án 04:00-kor lehet majd megvásárolni, az Universe oldalán, az áruk most is $199 lesz. Aki vásárolni akar készüljön rá, hogy nagyjából egy perc alatt el fognak fogyni.

Dátum: 2017. november 3. és 4.

Idén kint lesz-e a Hearthstone Hungary?

Nem, sajnos idén úgy néz ki, hogy nem tudunk kijutni a BlizzConra.

Anaheim Convention Center Anaheim Convention Center

Anaheim Convention Center - képre kattintva nagyobb lesz

Anaheim Convention Center Anaheim Convention Center Anaheim Convention Center

Anaheim Convention Center új rész (2016 novemberi kép, illetve renderelések) - képre kattintva nagyobb lesz

A Convention Center új részének erkélye direkt úgy készült, hogy a Disneylandre nézzen, ahol szinte minden este tüzijáték van, így azt is szemből lehet élvezni Disneyland belépő nélkül is.

blizzcon2017 blizzcon

További híreink