HírekÚjabb rejtélyes kártya - kaland mód

Újabb rejtélyes kártya - kaland mód

Borovi Bence | 2014.04.10 21:00
1857

Hearthstone Egg Sac card

"Valami fura dolog történik - ezek a szörnyű tojások sorra jelennek meg a Hearthstone asztalai körül! Azt...hiszem...valami mozog bennük! Kérlek, ne mondd el, mi az! Nem akarom tudni!!!"

Már sejtjük mit jelent mindez, olvassatok tovább.

 

Az előző kártya, és ez is sok játékosnak egy híres World of Warcraft raid-et juttatott az eszébe, ami nem más, mint Naxxramas. Röviden annyit érdemes tudni róla, hogy sok pók és Death Knight található abban a hatalmas nekropoliszban.

Holnap kezdődik a PAX East, ahol Blizzard természetesen jelen lesz és Hearthstone bejelentéssel is készülnek.

Ebből gondoljuk, hogy holnap bejelentik a következő patch-et és a kaland módokat, sőt talán a világ minden pontján elérhetővé válik a játék iPad-re.

Jelenleg a kaland módokról annyit tudunk, hogy 20-30 új kártyát fognak tartalmazni, különféle ellenségeket kell legyőzni és minden kaland mód egy témához fog kötődni.

A legelső kaland módban lehetséges, hogy pókokkal kell majd harcolnunk, hiszen a Death Knight-ok bevezetésének az esélye kb. 0%, így maradnak a pókok!

A Hearthstone fejlesztői többször is említették, hogy nem dolgoznak új kasztokon (sem Death Knight-on, sem Monk-on), persze bármi előfordulhat...

Holnap kiderül!

Nyugodtan írjátok meg ti is, hogy mit gondoltok, mi várható.

Blizzard a PAX East-en!

Hearthstone egg adventure

Vissza a főoldalra!

kaland kártya pax blizzard

További híreink