HírekVáltozások érkeznek

Változások érkeznek

| 1865

Hearthstone gnome

Aratiltól megtudtunk pár új változást, amin jelenleg dolgoznak Blizzard-nál, a tovább után elolvashatjátok a részleteket.

 

Köszönjük, hogy továbbra is játszotok, teszteltek és külditek a visszajelzéseket nekünk a zárt béta óta. A Hearthstone megjelenése már nagyon közel van és ugyan már említettük, hogy nem szeretnék sok módosítást eszközölni, azonban pár apróbb módosításra szükség van.

  • Tinkmaster Overspark 2/2 helyett 3/3-at lesz és mostantól egy véletlenszerűen kiválasztott lényt fog 5/5-ös dinóvá vagy 1/1-es mókussá alakítani (eddig egy kiválasztott lényt alakított át és nem egy véletlenszerűt).

Tinkmaster egy semleges kártya, ami silence-l és tönkretesz egy erős lényt, ez csökkenti a nagy és élvezetes lények jelenlétét. Reméljük, hogy ezzel több élvezetes lényt láthatunk, azonban azt is reméljük, hogy Tinkmaster továbbra is megmarad bizonyos paklikban, de nem fog kelleni az összes jó pakliba.

  • Nat Pagle mostantól a kör elején (eddig a kör végén) fog 50% eséllyel egy lapot adni.

Nat Pagle túl nagy lap előnyhöz juttathatta a játékosokat a meccs elején, és szinte követelmény volt az összes pakliba. Ez a változás csökkenti egy picit az erejét, hiszen így az első körben a játékos nem jut újabb laphoz.

Továbbá figyeljük a visszajelzéseiteket a Ranked rendszerrel kapcsolatosan is. Sok játékos úgy érezte, hogy a reset után (tehát hónap elején, amikor mindenki ismét 25-ös rangról indul) nehéz előre jutni, hiszen egy rosszabb játékos is összekerülhet a legjobbal.

A következő patch-től kezdve, akik jobb rangon fejeznek be egy szezont, a következőt már nem 25-ös rangon kezdik. Ha valaki legenda, 1-es, vagy 2-es rangon volt, akkor 25-ös helyett 17-es rangról fog indulni a következő szezonban.

A kártyák, amiket módosítunk, természetesen teljes áron betörhetőek lesznek a patch-et követően egy rövid ideig. Tehát Nat Pagle-ért és Tinkmaster Overspark-ért 1600 dust fog járni 400 helyett.

Reméljük, hogy ezeknek a változásoknak köszönhetően többféle kártyát láthatunk majd minden szinten és még élvezetesebb, interaktív játék lesz mindenki számára.

Találkozunk a játékban!

Forrás: Aratil, Battle.net Hearthstone fórum

Vissza a főoldalra!

hamarosan patch

További híreink