HírekVégre megjelent az új Battle.Net...

Végre megjelent az új Battle.Net app

Borovi Bence | 2021.01.16 19:00
2838

Battle Net App

Még 2019. novemberében (a BlizzCon alatt) került bemutatásra a Battle.Net app teljesen megújult kinézete, ami egészen mostanáig béta verzióban is maradt.

2019. novembere óta az új verziót bárki kipróbálhatta, aki a Battle.Net app "Settings" menüjében a Beta változatot aktiválta. Én személy szerint azóta használtam ezt a verziót és azt gondoltam, hogy már legalább egy éve elérhető a bétán kívül is ez az új kinézet.

Tegnap jelent meg a cikk a Blizzard oldalán, hogy most érkezett meg az új Battle.Net kinézet, tehát a beta több, mint 1 évig és 2 hónapig tartott! Viszont az átállás nem azonnal történik, hanem hetekbe is telhet (először az amerikai régióban kezdik), ezért nagy rá az esélye, hogy a többség még most sem ezt az új verziót használja. Ne aggódjatok, hamarosan biztosan mindenkihez elér!

Az alábbi két képen jól látható a régi (első kép), és az új verzió közötti eltérés:

Régi Battle Net App Új Battle Net App

A következő sorokat még 2019. novemberében írtam, de most ugyanúgy aktuális.


Mint láthatjátok a program teljesen megújult. Néhány főbb változás:

  • A játékok listája bal oldalról felülre kerül (a listában csak azok a játékok jelennek meg, amelyeket bejelöltök, és természetesen a sorrend is átrendezhető)
  • Az éppen kiválasztott játék összes fontos híre ott található a képernyő közepén, ahol lehet lefele is görgetni még több hírhez, így biztosan semmiről sem maradtok le (már csak az kéne, hogy magyar játékosok számára ne angol nyelvű hírek legyenek ott, hanem a Hearthstone Hungary hírei :P)
  • A barátaidat pedig a jobb oldalon találod. A lista elején mindig az éppen kiválasztott játékban játszó ismerőseidet láthatod.
  • Az értesítések a neved mellett bal oldalt találhatóak (a mellette lévő kék ikon pedig a visszajelzés küldése ikon).
  • A beszélgetések, és csoportok mostantól egy különálló, mozgatható ablakban nyílik meg, így közben a Battle.Net Appban bármi mást tudsz csinálni.

Vissza a főoldalra!

blizzard battlenet

További híreink