HírekVisszatérnek a Battlegrounds Bud...

Visszatérnek a Battlegrounds Buddy-k (bejelentik az új kiegészítőt is a jövő héten)

Borovi Bence | 2023.03.08 10:00
1436

Battlegrounds Buddies

A jövő héten érkezik a 25.6-os patch, ez pedig azt jelenti, hogy megismerjük a 2023-as év első kiegészítőjét is, de jelenleg a Battlegrounds változások vannak a fókusban.

 

Hamarosan az új Core szettet és az új Hearthstone Évet is meg kell ismernünk!

A Blizzard a legújabb cikkében érdekes módon csak a Battlegrounds "szezon közepi" frissítéséről, illetve a Buddy-k ("Haverok") visszatéréséről ír, mindössze a cikk utolsó sorában említik meg, hogy az új Hearthstone kiegészítőt is megismerhetjük (persze tapasztalt Hearthstone-osok már jól tudják, ha x.6-os patch-ről van szó, az az új kiegészítő előrendelését is elhozza).

Vajon a Battlegrounds játékmód népszerűbb, mint a sima Hearthstone?

Íme a cikk fordítása:

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Battlegrounds visszahozza a Battlegrounds Buddy-kat a szezon közepi 25.6-os patch-ben! A Buddy-k azok a barátok, társak, vagy háziállatok, amelyek különlegesek minden egyes hősnek és úgy vannak kialakítva, hogy a hozzátartozó hős játékstílusához alkalmazkodjanak. A Buddy-kat a meccs során lehet megszerezni és hatalmas előnyt adhatnak, amikor a legnagyobb szükséged van rájuk. Most, hogy a Buddy-k visszatértek, a barátságra építünk a legújabb változásokkal.

Új Buddy-k

Minden egyes hősnek visszatér a buddy-ja, aki korábban rendelkezett Battleground Buddy-val, de a Battlegrounds sokat nőtt, mióta legutóbb itt jártak a Buddy-k, úgyhogy nagyon sok lehetőségetek lesz, hogy új legjobb barátot szerezzetek! Azok a hősök, akik még nem rendelkeznek Buddy-val, kapni fognak egyet a 25.6-os patch-ben, mint például Murloc Holmes is, akinek az ikonikus új Buddy-ja nem más, mint Watfin!

Watfin Watfin Golden

Watfin: Miután helyesen kitaláltad a 'Detective for Hire'-rel, kapsz egy sima másolatot a kitalált lényből.

Új módon lehet barátokat szerezni!

A Buddy Meter megszűnik, helyette a "Buddy Button" lesz, amit megnyomhatsz, hogy azonnal megszerezd a Buddy-dat. Ennek a kezdő költségét a Buddy-nak a Tavern Tier-je fogja meghatározni. A Buddy-knak a Tavern Tierjei átalakításra kerülnek, vagyis mostantól lehetnek Buddy-k Tavern Tier 1-től 6-ig. Egy Tavern Tier 1-es Buddy költséges 11 Goldról fog indulni, míg egy Tier 6-os Buddy-é 21-ről. Majd ezt követően minden egyes megnyert, vagy döntetlen csata után 3-mal csökkenni fog a költségük, illetve vereség esetén 2-vel fog csökkenni.

Akárcsak a korábbi Buddy Meter esetében, úgy a Buddy Button is kétszer lesz aktiválható egy meccsen. Amikor először megnyomod, kapsz egy msáolatot a Buddy-dból, mikor másodjára használod a gombot, akkor két másolatot kapsz. A gomb megnyomásának költsége visszaáll a kezdő költségre, illetve egy kissé drágább is lesz, miután egyszer megnyomtad. Így előre tervezhetsz és kiválaszthatod a legértékesebb időpontotot a Buddy-d számára!

Buddies are Back

Várj haver, más is van!

Kövessétek a Hearthstone hivatalos közösségi média felületeit, hogy már a mai napon láthassatok néhány új Buddy-t! Aztán figyeljétek a 25.6-os patch tartalmát a jövő héten, hiszen az az összes új Battlegrounds frissítést tartalmazni fogja, illetve a Hearthstone új kiegészítőjéről is olvashattok benne!

Forrás: PlayHearthstone

Közben bemutattak néhány új Buddy-t:

Tipp: Kattintsatok egy képre, hogy nagyobban lássátok, utána pedig a galériában lapozhattok is a cikk összes képe közt.

Coilfang Elite Enhance-o-Medico Festergut Imperial Defender Mawsworn Soulkeeper Nathanos Blightcaller Shadowy Construct Shady Aristocrat Tamuzo

Coilfang Elite (Lady Vashj Buddy-ja)

  • [Tavern Tier 2] 3 Támadás, 4 Élet, Naga. Miután egy Spellcraft-os lény megjelenik Bob Kocsmájában, kapsz egy másolatot annak a spelljéből.

Enhance-o-Medico (Enhance-o-Mechanic Buddy-ja)

  • [Tavern Tier 2] 2 Támadás, 3 Élet, Mech. A Taunt-tal, Reborn-nal, Windfury-val, vagy Divine Shield-del rendelkező Bob Kocsmájában lévő lények +1/+1-et kapnak minden egyes képességük után.

Festergut (Professor Putricide Buddy-ja)

  • [Tavern Tier 4] 5 Támadás, 2 Élet, Undead. Deathrattle: Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott Undead Creation-t.

Imperial Defender (Queen Azshara Buddy-ja)

  • [Tavern Tier 3] 2 Támadás, 4 Élet, Naga. Miután elhasználsz egy Spellcraft spell-t egy másik lényen, elhasználod ezen is.

Mawsworn Soulkeeper (The Jailer Buddy-ja)

  • [Tavern Tier 3] 3 Támadás, 3 Élet, Undead. Deathrattle: Megidéz 3 véletlenszerűen kiválasztott Tier 1-es lényt.

Nathanos Blightcaller (Sylvanas Windrunner Buddy-ja)

  • [Tavern Tier 5] 3 Támadás, 6 Élet, Undead. Battlecry: Eltávolítja az egyik lényedet. Annak az értékeit megkapják a szomszédjai.

Shadowy Construct (Teron Gorefiend Buddy-ja)

  • [Tavern Tier 3] 3 Támadás, 4 Élet, Undead. Miután az egyik léyned meghal, a szomszédjainak +1/+1-et ad.

Shady Aristocrat (Sire Denathrius Buddy-ja)

  • [Tavern Tier 2] 2 Támadás, 2 Élet. Battlecry: Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Quest-et. Teljesítsd, hogy megszerezz egy 8 Gold-ot érő Pouch-ot.

Tamuzo (Ozumat Buddy-ja)

  • [Tavern Tier 3] 4 Támadás, 4 Élet, Beast. Avenge (2): Fejleszti a 'Tentacular'-t +1/+1-gyel.

kiegészítő bg bejelentés

További híreink