HírekWarcraft III: Reforged a Battle....

Warcraft III: Reforged a Battle.net appban (előrendelési lehetőség)

| 1689

Warcraft III: Reforged

A Blizzard felújítja és modern grafikát ad az egyik legsikeresebb játékának, a Warcraft III-nak! A felújított verzió 2019-ben jelenik meg, de már most előrendelhető.

Nem Hearthstone-nal kapcsolatos hír, de arról mindig írunk, ha valami változik a Battle.Net Appba, vagy egy új Blizzard játék jelenik meg, ahogy arról is írtunk, hogy a Destiny 2 most ingyenesen elérhető mindenkinek, aki november 18-áig belép a Battle.Net Appba.

Ide kattintva a Battle.Net Shopban már meg is vásárolható a Warcraft III: Reforged (29,99 EUR-ért a sima kiadás, 39,99 EUR-ért pedig a Spoils of War kiadás, ami mellé minden Blizzard játékban járnak ajándékok (a Hearthstone-ban egy kártya hátlap)).

Spoils of War Hearthstone card back

A játékhoz készített új weboldal: PlayWarcraft3.com. Az új játék HD felbontással érkezik, az UI is ráncfelvarrást kap, a 4K-s kijelzőket is támogatni fogja és természetesen a legújabb hardvereket és operációs rendszereket is. A megújított játékhoz új World Editor is jár, amiben az egyedi térképeket lehet készíteni.

Warcraft III: Reforged

Aki nem emlékezne, a Warcraft 2002-ben jelent meg, egy RTS (stratégiai) játék, ahol építeni kell és seregeket összeállítani. Az alábbi videók jól megmutatják azt is, hogy milyen lesz a játék az új grafikával, illetve milyen is volt a régi:

Vissza a főoldalra!

warcraft3

További híreink