Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

"Weird Al" Yankovich a BlizzConon

Beküldve: , által. Megtekintve:1254

Yankovich

Tavaly a Linkin Park, előtte a Metallica, idén pedig "Weird Al" Yankovic fogja zárni a BlizzCon-t. A koncertet élőben nézhetitek, ha vásároltok egy virtuális BlizzCon jegyet. A záróünnepség magyar idő szerint november 6.-án, vasárnap 03:30-tól 06:00-ig fog tartani.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Grammy díjas pop parodista szombaton, november 5.-én a BlizzCon nagyszínpadán fog fellépni, hogy epikusan búcsúztassanak mindenkit az idei BlizzConon. Még akkor is nézheted élőben a koncertet, ha nem sikerült jegyet szerezned a műsorra, hiszen a BlizzCon virtuális jeggyel otthonról is az első sorból élvezheted végig.

A BlizzCon az év legnagyobb Blizzardos bulija, telis-tele fejlesztői panelekkel, komoly eSport versenyekkel, legendás pénteki versenyekkel (jelmez, videó, rajz, tehetség) - idén a házigazda Wil Wheaton lesz - és a végén az epikus fináléval Weird Al-tól.

A virtuális jeggyel mindezt online nézheted HD felbontásban. Ha rendelsz egy virtuális jegyet, akkor ajándékokat kapsz a World of Warcraft-ban, a StarCraft II-ben, a Diablo III-ban, a Hearthstone-ban a Heroes of the Storm-ban és az Overwatch-ban is.

Forrás: Battle.Net: BlizzCon - "Weird Al" Yankovich élőben a BlizzCon 2016-on

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

blizzcon2016 blizzcon yankovich

Ezeket olvastad már?

További híreink