Linkin Park a BlizzConon

Beküldve: , által. Megtekintve:857

Linkin Park a BlizzCon-on

Tavaly a Metallica, idén pedig a Linkin Park fogja zárni a BlizzCon-t. A koncertet élőben nézhetitek, ha vásároltok egy virtuális BlizzCon jegyet. A záróünnepség magyar idő szerint november 8.-án, vasárnap 03:30-tól 06:00-ig fog tartani.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A kétszeres Grammy díjas és egyben a legnagyobb együttes a Facebook-on - több, mint 63 millió rajongóval - szombaton, november 7.-én a BlizzCon nagyszínpadán fog fellépni, hogy epikusan búcsúztassanak mindenkit az idei BlizzCon-on. Még akkor is nézheted élőben a koncertet, ha nem sikerült jegyet szerezned a műsorra, hiszen a BlizzCon virtuális jeggyel otthonról is az első sorból élvezheted végig.

A BlizzCon az év legnagyobb Blizzard-os bulija, telis-tele fejlesztői panelekkel, komoly eSport versenyekkel, legendás pénteki versenyekkel (jelmez, videó, rajz, tehetség) - idén a házigazda Wil Wheaton lesz - és a végén az epikus fináléval a Linkin Park-tól. A virtuális jeggyel mindezt online nézheted HD felbontásban. Ha rendelsz egy virtuális jegyet, akkor ajándékokat kapsz a World of Warcraft-ban, a StarCraft II-ben, a Diablo III-ban, a Hearthstone-ban és a Heroes of the Storm-ban is.

Forrás: Battle.Net: BlizzCon - Linkin Park élőben a BlizzCon 2015-ön

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

blizzcon2015 blizzcon linkinpark

Ezeket olvastad már?

További híreink