Összes pakli Új pakli

Kabal Mage

Sziasztok

A Rogue paklik mellett mostanában ezzel kísérleteztem, és úgy döntöttem megosztom, hátha valakit érdekelnek a hasonló lassú Mage paklik.Reno deck lévén, a lapok nincsenek kőbe vésve, és több altípusban is játszható, én most ezt próbáltam ki és meglepően jól teljesít rank 4 környékén is, ezért is tudom figyelmetekbe ajánlani.

Hogy hogyan kell játszani arra nem térek ki hosszan, átlagos Reno deck, viszont van benne néhány csavar amire érdemes figyelni.

Polymorph és Voodoo Doll akkor a legerősebb, ha már DK módba váltottunk, de ha a szükség úgy hozza ne sajnáljuk elhasználni őket előbb is, pl a Poly Big Priestek ellen nyerő lap.

[Elise the Trailblazer] mostanában megszerettem ezt a lapot, nagyon hasznos a pack a játék vége felé, csak vigyázzunk nehogy Brannal 2 packot keverjünk mielőtt Renot vagy Kazakust leraktuk mert megtréfálhat a duplikálás.

Duplicate értelem szerűen, minél nagyobb érték kellene belőle, egy extra Reno vagy Kazakus meccsdöntő lehet, de másra is elhasználható.

Medivh, the Guardian szemet szúrhat, de Mage ellen simán lerakják a fegyver removalokat főleg ha már Kazakus vagy Reno kiment, így senki nem számít rá, Firelands Portal pl miatta van a deckben, jól működnek együtt.

Brann Kazakussal a legjobb, lehetőleg contol match upban várjuk be őket együtt.

Ragnaros ha DK módban vagyunk healel is, legtöbbször érdemes ekkor kijátszani.

Coldlight Oracle lassabb ellenfelekkel szemben a lapégetés az elsődleges vele

Cserék

Dr. Boom ki, Sindragosa be aki csak teheti, ha eljutok a craftig akkor én is ezt fogom, de másra is cserélhető pl Lich Kingre, a Boom Botokkal lehet  Water Elementalokat idézni, és jó kis tempo lap

Dirty Rat ha sok a combo deck érdemes egyet beletenni, én az Aviana nerf óta nem használom, de sok helyzetben jól jöhet  pár meccs után beleraktam a pakliba az Arcane Artificer helyére, nagyon fontos lap nem érdemes

Baron Geddon akinek megvan szintén leteheti, DK módban masszív heal forrás

Szerintem ennyi, de sok lap beépíthető, a pakliépítési fantáziára van bízva :)

Jó játékot :)

4

mage Hearthstone
Neveletlen profilképe

(Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Létrehozott paklik: 30

365 napon belül: 12

Átlagos értékelés: 3.5 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Mage lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Kobolds & Catacombs kiegészítőArcane Artificer x1 Lény 1 1 2
Journey to UnArcanologist x1 Lény 2 2 3
Frostbolt x1 Spell 2
Journey to UnPrimordial Glyph x1 Spell 2
Arcane Intellect x1 Spell 3
Naxxramas kaland módDuplicate x1 Secret 3
Ice Barrier x1 Secret 3
Ice Block x1 Secret 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőVolcanic Potion x1 Spell 3
The Witchwood kiegészítőArcane Keysmith x1 Lény 4 2 2
Fireball x1 Spell 4
Polymorph x1 Spell 4
Blizzard x1 Spell 6
Karazhan kaland módFirelands Portal x1 Spell 7
Flamestrike x1 Spell 7
Knights of the Frozen Throne kiegészítőFrost Lich Jaina x1 Hős kártya 9 5

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Doomsayer x1 Lény 2 0 7
Naxxramas kaland módMad Scientist x1 Lény 2 2 2
League of Explorers kaland módBrann Bronzebeard x1 Lény 3 2 4
Coldlight Oracle x1 Lény 3 2 2
Journey to UnGluttonous Ooze x1 Lény 3 3 3
The Witchwood kiegészítőVoodoo Doll x1 Lény 3 1 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKazakus Kabal - Mage, Priest, Warlock lap x1 Lény 4 3 3
Azure Drake x1 Lény 5 4 4
Journey to UnElise the Trailblazer x1 Lény 5 5 5
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 Lény 6 4 6
Knights of the Frozen Throne kiegészítőSkulking Geist x1 Lény 6 4 6
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 Lény 7 7 7
Karazhan kaland módMedivh, the Guardian x1 Lény 8 7 7
Ragnaros the Firelord x1 Lény 8 8 8

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

#1

2018.12.04 14:44

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Élmény ezzel játszani. Nekem nincs meg Kazakus és egy hirtelen ötlettől vezérelve egy Baleful Banker-t tettem be helyette és egy Raven Familiart (a Geist helyére) is beillesztettem mert 3 meccsből állandóan az utolsó pár lapom közt volt a Flamestrike. Boom helyére pedig ment a Lich Király. 

#2

2018.12.04 15:35 | Válasz: (#1) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Örülök, hogy tetszik :)

A Banker amúgy is egy beilleszthető lap, control match upoban nagy érték lehet benne, a Falimiart az olcsóbb spellek miatt nem játszom, de lehet hogy kipróbálom, most más paklikat tervezgetek így ez háttérbe szorult kicsit.Licn King szintén simán elfér benne

Bár kieg előtt senkinek nem nagyon ajánlott nagy kraftolásokba kezdeni, de ha wildozol és szeretsz mage/priest/lock-ot játszani, akkor Kazakus bőven megér 1600 dustot szerintem, általában lehet a szituációhoz képest egy elég jó spellt kiszedni belőle, Brannal jól kombózik és ha ügyesek vagyunk, Duplicateval  (vagy Zola the Gorgonnal vagy az általad preferált Baleful Bankerrel vagy Manic Soulcasterrel )többet is ki lehet játszani belőle.Kevés olyan lap van amivel nem lehet mellé lőni de ő olyan.

Plusz, én az 1 manás Mage elemental helyett beraktam egy Dirty Ratet, mert nagyon sokat dob lassú deckek ellen a paklin, és aggro ellen is meg lehet okosan játszani.

#3

2018.12.04 15:39

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Mágusnál én mostanában egy deathrattle-ös összeállítással játszok, meg formálgatok egy elementálost is. Remélem Frost Lich Jaina és Un'Goro elementáljainak kirotálása után is kapunk majd erős elementálokat, és akkor hátha megcombosodik ez az irány is. Warlock-nál a régi Leeroy Jenkins kombós felújított változatát toltam, most egy démonoshoz gyűjtök, a papnál meg sárkányosra, de a port most az új kiegre tartogatom.

Máig sok féle Reno paklival találkozom, még ugyanazon kasztokon belül is. Nem is tudom, hogy volt-e valaha olyan lap, ami többet adott volna a játéknak Reno Jackson-nál.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#4

2018.12.04 16:25

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Tényleg rengeteg izgis lehetőség van amit ki lehet próbálni az ilyen értékre menő összeállításokban. A Banker azért tetszett mert ha már nagyban gondolkodunk akkor ő egyel növeli a paklinkat és kifér bármi mellé közvetlenül. A Familiarra pedig azért gondoltam mert a secreteket többféleképpen is kitudjuk szedni a pakliból igy lehet haszna. A Duplicate-tel nekem viszont kifejezetten problémám van a pakliban így azt is ki fogom cserélni valamire. Kaza is rég várat magára de valsz együtt fogom lecraftolni N’Zoth-tal és akkor végre papban is kipróbálhatom őket az Undatakah-val együtt majd egy nagyobb fajta összeállításban.

Egyebként sohasem szoktam reno paklikkal játszani csak nagyon hiányzott mostanában, hogy Medivh-el játszak és mikor megláttam a paklid azt mondtam miért ne. De nagyon tetszik ahogy olyan fölényesen játszik vele az ember. Nem tudom jobban megfogalmazni de ezt érezem mikor használom. Plusz nyilván az Ice Block is ad egy durva biztonságérzetet. Kifejezett öröm keresztbetenni az ellenfél terveinek mikor már azt gondolja, hogy a kövi körben majd jól feltöri a Blockot és akkor kiteszem Rénót :D 

#5

2018.12.04 17:16 | Válasz: (#4) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

N'Zoth nekem szinte a megjelenésétől nagy kedvencem, második craftolt legendásom, vele is próbáltam régebben Reno Maget(Belcher, Sylvanas, Shredder, stb) de arra nem éreztem úgy rá, valahogy nem találtam meg a spellek és a minionok közötti egyensúlyt, itt ez sokkal jobban megvan, pedig alapból ritkán játszok Mageval de ez tetszik, ezért is raktam fe ide.A Duplicateval az az egy baj ha a Scientist rakja le és random lényből ad másolatot, de pl volt hogy Elise-t sikerül dupláznom és a packok nyertek, persze egy Hex/Polymorph bosszantó tud lenni.

Renoról meg, nekem az egyik kedvencem ha mondhatom, szinte az összes kaszttal építettem már paklit köré a lehetőségek tárháza végtelen, persze más kérdés hogy mennyire működik a pakli, de mindig lehet variálni ahogy éppen szeretné az ember/ahogy az ellenfelek megkövetelik.Talán egyedül a Paladin és a Druid amivel nem volt konkrét ötletem rá, csak próbák, de a többi kasztnál ez mind megvolt, akár Roguenál a kézbe visszarakós dolgok és sokszínűség(C'Thun-N'Zoth-Reno), akár Shamannál egy második Reno effekt Shudderwockkal, akár Hunternél DK Rexxarral, N'Zothal, Warriorban is van lehetőség csak az kicsit korlátozottabb szerintem.A Kabal kasztoknál pedig már Kazakus miatt is megéri, pl Reno N'Zoth Priestet rengeteget játszottam mikor kinyitottam Razát.

#6

2018.12.05 14:44 | Válasz: (#5) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Én főleg Feugennel és Stallaggal szeretnék szórakozni papban (az Obsidian Statue mellett) és sámiban (White Eyes is úgy csábít) azért is kraftoltam le még Shudit is N'Zoth mellé. 

#7

2018.12.05 21:02 | Válasz: (#6) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Én szívesen játszok az ikrekkel, Shamannál a Reincarnate meg Ancestral Spirit lapokkal jó kombókat lehet, meg persze Kel'Thuzaddal, régebben nagy kedvencem volt ez a fajta Control Shaman, de már rég játszottam vele

https://hearthstonehungary.hu/decks/for-the-lich-king ez még egy Frozen Throne előtti verzióm

#8

2018.12.06 11:49 | Válasz: (#7) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Én nyitottam egy Zentimo-t és őt beillesztettem Shudi mellett. Valószínűleg nem tökéletes de elsőre elvagyok vele. A Haunting Visions gyorsan az egyik kedvencem lett.

### Custom Shaman
# Class: Shaman
# Format: Wild
#
# 1x (2) Ancestral Knowledge
# 1x (2) Ancestral Spirit
# 1x (2) Devolve
# 1x (2) Doomsayer
# 1x (2) Plated Beetle
# 1x (2) Reincarnate
# 1x (2) Stormcrack
# 1x (3) Far Sight
# 1x (3) Gluttonous Ooze
# 1x (3) Haunting Visions
# 1x (3) Healing Rain
# 1x (3) Lightning Storm
# 1x (3) Zentimo
# 1x (4) Avalanche
# 1x (4) Baron Rivendare
# 1x (4) Hex
# 1x (4) Piloted Shredder
# 1x (4) Saronite Chain Gang
# 1x (4) Tidal Surge
# 1x (5) Antique Healbot
# 1x (5) Feugen
# 1x (5) Loatheb
# 1x (5) Sludge Belcher
# 1x (5) Stalagg
# 1x (5) Volcano
# 1x (6) Grumble, Worldshaker
# 1x (6) Reno Jackson
# 1x (6) Sylvanas Windrunner
# 1x (9) Shudderwock
# 1x (10) N'Zoth, the Corruptor

AAEBAaoIHooBlAP1BP4Fsga5DYEOhA6FDpEO+g77DvUPkBDSE8MW4KwCxK4C9r0Cx8ECscQC08UCm8sC+80C6uYCq+cC8+cC7/cCioUDy4UDAAA=

# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

 

#9

2018.12.10 10:09 | Válasz: (#8) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Most esett egy Zentimo nekem is, szóval ha lesz egy kis időm kipróbálom ezt a változatot is, persze lehet hogy pár dolgot alakítok rajta tetszés szerint :)

#10

2018.12.10 10:54 | Válasz: (#9) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Gratula hozzá, igazán jó kis lap.

Ha felhúzzuk. Nekem egész hétvégén nem volt az első 15 lapom közt @-@ Amúgy ha Zentimo mellett sütöd el a Jade lightningot 3 minionra akkor 3 jáde gólemet idéz. Elég fun :)

Egyébként muszáj rajta alakítani mert túlságosan támaszkodik a kis Zentimora. Nehéz így nyerni vele és ha nyersz akkor pedig már ált. Shudi felesleges is. Esetleg majd érdekelne mit hozol ki belőle :) Mert őszintén szólva nekem nincs tapasztalatom ezekben a fajta játszásokban és kisérletezgetni nincs energiám.

#11

2018.12.10 11:28 | Válasz: (#10) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

AAEBAfWfAx6KAfUE3gXtBf4F+Ae5DYEOhA6FDvoOkBDSE8MWhRfgrAKgtgLmuwKHvAKmvALPvALRvAKUvQL2vQLHwQLTxQLz5wLF8wLv9wKZ+wIAAA==

Pont a kieg előtt játszottam egy hasonló paklit, itt a kódja nézd meg ha gondolod, bár ez is túl lassú volt általában.. Nálam Grumble+Saronite azért nem szerepel, mert ha Grumble effektje N'Zoth után sül ki, akkor cseszhetem az egész boardomat, nélküle viszont Loathebbel kb leszedhetetlen és sima win.De ez egy kifejezetten nehéz pakli, és ahogy írtad picit talán win more is, de szórakoztató, és nálam az is sokat számít.

Megnézem majd a verziódat is, valamikor jelentkezek vele, de nem ígérem hogy hamar, mert sok dolgom van mostanában, sokszor csak küldizni járok fel, meg tesztelgetni picit.

#12

2018.12.10 13:17 | Válasz: (#11) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Meg is nézem, köszi. Nehéz vele játszani? Jól hangzik :) A rugó variációkat is ezért szeretem :)

Arra gondoltam, ha hal is a boardom Grumble-től Thaddiusok akkor is maradnak lent, plusz legfeljebb egy manás formában visszakerül ez-az a kezembe akkor sem járok rosszul. De lehet ez túl naív elgondolás mert még sosem jött össze. Vagy vesztettem, vagy nyertem addigra.

Játszogattam még ezzel a fenti mage variációval és tényleg piszok jó benne Kaza, Medivh-vel pláne.

#13

2018.12.10 14:24 | Válasz: (#12) Casualplayer (Premium) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Igen, a Thaddiusok miatt megérheti, ha belőlük akarunk nyerni, ez is jó elgondolás, az én bizonyos ötleteim is csak elméleti síkon mozognak mert és körülményes kivitelezni őket.

Hát, úgy nehéz hogy összehozni belőle bizonyos kombókat, mert nem mindig úgy alakulnak a dolgok ahogy kéne, de ki kell tapasztalni, és a N'Zoth vonal mellé Jade lapokat raktam.

Ez a Mage pedig, egész megszerettem játszani vele, rászántam magam Sindragosara, épp most sikerült egy Big Priestet elverni vele Fatigue meccsen, most megpróbálom ezzel a rank5-öt.Ha ismered az ellenfeled, és tudod mit hogyan játssz ellene, jól lehet haladni vele, meglátjuk mire jutok.

#14

2018.12.10 14:36

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Ha már deathrattle-ös móka pakli: milyen lenne a Da Undatakah (nekem még nincs meg)? Betegebnél betegebb képességeket tudna felvenni: többek közt ott van az álom, hogy ha felveszi Stalagg és Feugen halálhörgését, majd elpatkol, akkor két Thaddius terem a helyén. Ráadásul ha utána játszuk ki, akkor ugyanez igaz lesz Shudderwock-ra is.
N'zoth-ot meg nem érinti.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#15

2018.12.10 15:25 | Válasz: (#14) VaBeZ (Common) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Sajnos nekem sincs meg, gondolkoztam a craftolásán de még nem vettem rá magam, pedig lehetne szép dolgokat vele is, akár ez a Thaddiusos, akár Hadronox+Malorne effektje végtelen érték :D

1 hátrány talán, hogy kicsit korlátozza a pakliépítést, nem tehetnék bele akármilyen DR lényt, mert van ami nem annyira jó vele pl Belcher vagy Shredder, mikor kaphat jobbakat is.

Egyenlőre a maradék dustommal várok kicsit, aztán lehet hogy benevezek rá ha nem nyitom addig ki.

#16

2018.12.10 16:27 | Válasz: (#13) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Igen, mióta Rénózom az a legfeltűnőbb tapasztalatom, hogy valami fontos lap (N'Zoth vagy/és Shudi kombó darab) mindig az utolsók közt van a pakliban. Mivel itt minden lap fontos a pakliban. 

Sindragosára én is rég fenem a fogam de sok másra is. 

Viszont úgy fest azt akarja a játék, hogy mindenképp sámizzak komolyabban mert nekem pedig Krag'wa, the Frog tette tiszteletét az előbb :))

#17

2018.12.10 16:32

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

VaBeZ-nek: Nekem sincs meg sajna. Az eddigi tapasztalataim alapján ha el tudtad érni, hogy mindkét iker maghaljon eredeti formájában és még nem vagy féllábbal a sírban már nyert ügyed van. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás