Összes pakli Új pakli

You will be first to kneel!

EVERYONE, GET IN HERE!

Sziasztok, Szöcsi volnék és most az egyik kedvenc paklimat hoztam el nektek - ismét. A Grim Patron Wari ugyanis feltámadt, és jobb, mint valaha! (Na jó, mind tudjuk, hogy ez nem igaz...   de a Warsong nerf után is jó még ez a pakli, és ez már nagy szó!)

Csapjunk is a lecsóba, hogy miért is poroltam le ezt a decket: 

-mert fun

-mert olcsó

-és mert esett egy Scourgelord Garrosh és egy Rotface-randomdecknél valami méltóbba akartam belehelyezni ;)

A kaszt gyakorlatilag már annyi jó lapot kapott ehhez a kompozíciohoz, hogy egy 60-lapos paklit is ki lehetne hozni belőle!

A régi, alapnak számító kártyák szerepét nem magyaráznám,azt viszont összefoglalom, hogy mi miért (vagy miért nem) került be végül.

Animated Berserker Nálam ez a lap kiszorította az Inner Raget. Meglepő, de sokkal több kombóra hasznalható azáltal, hogy több körig is a boardon maradhat, vagy egy körben egy grimet meg egy acolytot is mellé pakolhatunk. Nem nyújtja a +2 attackot, de 1 mana 1/3 értékkel ez egy meglepően jó lap.

Blood Razor Számomra jobb, mint a Death's Bite, ezen lehet vitatkozni, de az a két attack nem ér annyit, mint dupla sebzés. (tapasztalat) Esetleg lehet 1-1 darabot vinni, de én a 2 razorre szavazok. (Ahogy az Armorsmithek és a Frothing Berserkerek is.)

Forge of Souls Azthiszem nem szorul magyarázatra, 2 manából a kezünkbe kapjuk az egyik leghasznosabb lapjainkat, és a paklit is vékonyítja. 4 fegyverhez felesleges egynél több belőle, pláne, hogy a Fiery War Axeokból legalább egyet szeretnénk a kezdőkézbe.

Kor'kron Elite Bevallom, ezt a lapot csak helykitöltőnek szántam, de eszem zugában sincs kivenni. Sok lap kerülhetne erre a két helyre (Blood Warriors, Dead Man's Hand, Grommash Hellscream, The Lich King, Dr. Boom, Emperor Thaurissan, Rotface, Ragnaros the Firelord vagy csak 1-2 KoFT-kártya, amiket a self-damage warriorhoz adtak), de nekem egyenlőre még a 4/3 charge marad a befutó. Hogy miért?

Egyszerűen nincs szükség arra, hogy 7-9 manás kontroll legendekkel biztosítsuk a lategamet. Ha odaértünk, a végtelen Scourgelord Garrosh Hero Power + Grim Patronok kombó vagy megnyeri a meccset, vagy már a midgame során eldöntöttük és egy gyengébb lategame is elég, hogy nyerjünk. Ha nem, akkor rag ide, grommash és lich king oda - ki fogunk kapni. A kor'kron multifunkciós lap: ha kell, agresszív 4 sebzés facebe, egy jó trade, vagy a topdeck finisher. 

 

Mulligan: 

Amiket minden esetben tartsunk meg: Fiery War Axe(!!), Animated Berserker, Armorsmith, Cruel Taskmaster

És amiket meg lehet tartani: Whirlwind/Ravaging Ghoul: Ha valami aggro ellen játszunk ne keverjük le, lehet, hogy fognak kelleni az earlygame stabilizálására

Acolyte of Pain Ha az animatedet a kezünkbe adta és/vagy lassabb pakli ellen játszunk maradhat. Ha viszont azt gondoljuk, hogy nagyon fontos lenne egy Win Axe a kezünkbe (pl. mage ellen KÖTELEZŐ) akkor muszáj lekeverni. 

Forge of Souls Ha van Coinunk és úgy gondoljuk, hogy a mulligan kitart 1-2 körig mire behúzzuk vele és kijátsszuk a fegyvereket, nem fontos lekeverni. Nem prioritás, hogy a kezünkben legyen, de becsüljük meg, ha beadja. Arra viszont figyeljünk oda, hogy a 2 razort ne hajigáljuk el feleslegesen a midgame során, az egy komoly kombó lap.

Mindenkinek jó szórakozást a pakliban, aki unja már egy kicsit a standard állóvizét! (Még akkor is, ha most éppen fel van kavarodva ;) )

 

Ez egy kiváló pakli!

9

Garrosh Hellscream HearthstoneSzöcsi profilképe

(Rare)

Létrehozott paklik: 8

365 napon belül: 2

Átlagos értékelés: 12.38 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Knights of the Frozen Throne kiegészítőAnimated Berserker x2 Lény 1 1 3
Whirlwind x2 Spell 1
Armorsmith x2 Lény 2 1 4
Cruel Taskmaster x2 Lény 2 2 2
Execute x2 Spell 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőForge of Souls x1 Spell 2
Fiery War Axe x2 Fegyver 3 3 2
Frothing Berserker x2 Lény 3 2 4
Whispers of the Old Gods kiegészítőRavaging Ghoul x2 Lény 3 3 3
Shield Block x2 Spell 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőBlood Razor x2 Fegyver 4 2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőBloodhoof Brave x2 Lény 4 2 6
Kor'kron Elite x2 Lény 4 4 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőScourgelord Garrosh x1 Hős kártya 8 5

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Acolyte of Pain x2 Lény 3 1 3
Blackrock Mountain kaland módGrim Patron x2 Lény 5 3 3

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás