FórumKasztokKedvenc kasztod?

1. oldal / 2 oldal

Kedvenc kasztod?

1

swordIV (Rare) - Közösségépítő

swordIV profilképe

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

2016.12.21 18:13

Ide magatokról írhattok HS ismertetőket a következő kérdésekre válaszolva: Melyik a kedvenc kasztod?; Milyen paklikat játszol vele[globális kedvenc, egyedi találmány, vagy valami a kezdők számára(pakli neve vagy link)]?; Miért ez a kedvenc kasztod?; Valami tapasztalat ezzel a kaszttal kapcsolatban.

A válaszaitokat előre is köszönöm! Figyelem!: egyik játékos leírására se kérünk negatív kommentet!

#1

2016.12.21 18:28

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Kezdem én.

A kedvencem a mage. A Kabal Jacksonné-vel mostanában nagyon sokat játszok és a jó öreg freeze mage-el is soktam néha rankedet bevállalni. Azért a mage a kedvencem mert egyszerűen játszható, jó a hero powere, vannak vele jó ötleteim és már 359rankedet nyertem vele. Tapasztaltam egy két érdekes dolgot: Az arcane intellect a helyett mindenki aki a Kabal Jacksonnével játszik használjon Coldlight Oraclet mert a mostani metában sok a lassú pakli és ezzel lehet égetni, és nem csak mi húzunk lapot- nem csak a mi failgure-ünk gyorsul. Másik a Kazakus poition készítés: Sokszor előfordul hogy rosszul néz ki a helyzet és kéne Kazakus hogy potit csináljatok. Nagyon kevés az az eset amikor tényleg jó gyorsan egy 5manásat készíteni és nem kivárni a kövi kört a 10 manás őrültboardclear-rel.Fontos a mage-nél a discover megfontolása mert lehet hogy menő lenne a kezedbe még egy Flamestrike de nem biztos hogy tényleg annyira kell az neked. Velem már előfordult hogy a Kabal Courier és az Ethereal Conjurer is adott egy Pyroblastot de egyiket se tudtam kihasználni mert kellett a kontrol-inkább a Blizzard kellett volna.

További jó játékot vagy netezést kívánok. Remélem segítettem Mage játékosok.

#2

2016.12.29 08:34

Vrael profilképe

Vrael (Diamond Common)

Közepes játékos

Nekem a priest az.

SB

#3

2016.12.29 20:30

DeadFish05 profilképe

DeadFish05

Viszonylagg fiatal játékosként a kedvencem a paladin:

Talán a legytöbb murloc lapja neki van,és régen sokat starcraft-oztam a zergekkel

Egyaránt lehet healelni és sebezni

Meg a szerintem legerősebb képes a Divine shield fökép nála jellemző

 

 

#4

2017.02.05 19:39

Kálmán bá profilképe

Kálmán bá

warlock ,démon/reno warlock

#5

2017.02.05 21:47

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Nekem a Warlock a kis kedvencem, mindig is ő volt. Amíg nem változtatják meg a hero powerét (és miért tennék?), addig biztosan így lesz. Gul'dant aranyoztam be először, csak arra nem emlékszem már, hogy GvG megjelenés előtt vagy után.

Paklik terén azt hiszem játszottam az összes populárisabb pakliját a classnak. Játszottam az összes zoo generációt, a csodálatos Voidcaller - Mal'ganisos midrange(?) paklit, az összes kiegészítő aktuális renolockját és persze a kedvencmet, a handlockot. Utóbbinak is sikerült több fajtáját pörgetni, classictól egészen a Molten-nerfig, de még utána is. Ez itt a saját készítésű (már amennyire bármelyik handlockot sajátnak lehet nevezni, persze) WotOG-érás kis csodám: https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-handlock

Hogy miért ez a kedvenc classom... imádom a warlockokat, univerzumtól függetlenül. Mondjuk a Warcraft világában elég későn, a Lady Liadrinos promóban sikerült először kipróbálnom a WoW-os warlockot, de meggyőzött. Azelőtt a Heroes-sorozat warlockjai babonáztak meg. Illetve nem a HS volt az első mesekártyám, szóval a hero power már az első warlockoz mérkőzés előtt megnyerte a szívem. A démonok és a remek destruktív varázslatok pedig már csak hab volt a tortán: aki valaha is "járt" bármilyen fantasy világban (akár játék, akár könyv), tudja hogy ezek a legizgalmasabb dolgok között vannak. Technikailag pedig 4 lapot tudnék felhozni indokként: Power Overwhelming, Hellfire, Shadowflame és Lord Jaraxxus. Magyarázni szerintem kár.

#6

2017.02.26 19:00

Grg profilképe

Grg (Diamond Common)

BattleTag: NightRaven#227725

Kedvenc kaszt: Azt kell mondjam, nehéz kérdés...

Valahol a Priest-Druid-Warlock-Rouge négyszögben ugrálom.

Miért? A Priest az, aminél teljesen mindegy mi jön, mindig össze tudtam eddig tenni olyan paklit, amivel eredményesen tudtam létrázni, és olyanok lettek, amik 2-4 patch, nerf és metaváltás után is használhatóak voltak.

A Druid a WotG idején ragadta meg a figyelmem, a C'Thun druidot azóta is az egyik legeredményesebb paklinak tartom, a hagyományos midrange paklijairól nem is beszélve...

A Warlock szerintem a legrugalmasabb kaszt jelenleg, és eddig is. Az egyetlen kaszt, amelyiknek mindig hasznos a hero power-je :D

A Rouge most, a MSoG megjelenésekor keltette fel az érdeklődésemet. Nem szeretem a face paklikat, a rouge-nál meg vagy csomó legendary-s miracle-lal, vagy pedig valamilyen aggro variációval. Most a golemekkel létre lehetett hozni egy midrange-esebb, controlosabb vonalat, ami nekem sokkal jobban fekszik :D

#7

2017.05.21 10:45

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Kicsit késve, de a Priest. Órákat tudnék zengeni arról miért, de azért megpróbálom össszefoglalni:

Először is Anduin Wrynn nekem már a WoWból is nagy kedvencem volt, nem tudom miért, már az apját Variant is bírtam. Már csak az érdekes spelljei miatt is bírom és beteges combo ill. OTK lehetőségei miatt. No meg mikor kevés manáért bepillantást nyerhetünk ellenfelünk deckjébe, s a végén a saját lapjaival győzzük le. Az, hogy pár kör alatt egy teljesen más hősképességet tud magának csinálni szintén csak ad a tűzre. 

További helyezettjeim még:

2. Mage

3. Warlock

U.I.: Nem a Kabal miatt a kedvenceim csak valami miatt ők ragadtak meg legjobban.

#8

2017.05.21 23:36

Zeynos profilképe

Zeynos (Diamond Common)

BattleTag: Zeynos#2354

Nekem a mage és a rogue a kedvencem váltakozva. Az utóbbi időben inkább a mage kerekedett felül, mert a Gadgetzan-nél nagyon megtetszett a Reno és a freeze mage. Ezt a lelkesedésemet még most fokozta, hogy a kabal mage-emmel már majdnem rank 2 vagyok, lehet megpróbálom vele újra a legendet.

A rogue-nál eleinte a combo mechanika tetszett meg, ezért kezdtem el a klasszal játszani. Tavaly nyáron pedig nagyon ráfügtem a tempó rogue-ra így Valeeria lett az első aki aranyozott keretet kapott. Azzal meg végérvényesen a kedvenc kasztjaim egyikévé vált, hogy vele lett meg a legend.

#9

2018.04.18 09:49

Nekem most a Rouge a kedvencem.[Tess Graymane] és a Malygos Rouge miatt.

#10

2019.07.01 09:57

Hubucka profilképe

Hubucka (Diamond Common)

Közepes játékos

Keres: Barátot

Nem igazán van kedvenc kasztom inkább csak kasztok amikben tapasztalt vagyok: Paladin, Hunter, Mage(bár mondjok azzal mostanábannem játszok)

#11

2021.01.31 16:09

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Teljes mértékben szubjektív véleményem szerint, és több mint valószínű, hogy kevesen gondolják ugyanúgy, de szerintem, jelenleg ha nem is a leginkább, de rendkívül szórakoztató standardbe játszani. 

És ezt azért mondom, mert a kedvenc kasztom több variánsa is versenyképes, ráadásul számomra az élvezeti szint felülmúlja anno a mech, és odd pala akkori "uralmát" is. Mindig örülök ha egy egy deck eléri a tier 1-et vagy erős 2-őt, de hogy több típus legyen egyszerre a fellegekben az tényleg mindent visz.

Jelenleg szerintem a duel pala a legviccesebb, persze prismával jobb lenne, de addig kell játszani amíg ki nem rotál. A ramp pala az újdonság varázsa miatt jó, és a libram,broom, vagy silverhand lehet hogy tucat, és unásig lehet pörgetni, mégis még távol állok a használatunknak a kiégésétől. Murlocról csak annyit, hogy ilyen típusú paklik mindig leszenk, és külön öröm hogy a paladin használhatja őket még létrázáshoz. Ez pedig olyan mint a pirate warrior, vagy rouge megléte, nehezebben képzelek el pirate warlockot vagy priestet :D

Elképzelhető hogy ezt azt gyengíteni fognak, de addig is örömmel pörgetem a standardot.

Amúgy jelenleg nagyjából a többi kaszt is elég poén, egyedül a full random mágusokat hoznám fel, ellenük pocsék a játék, + Tickatus-pakliégetés, ami ellen semmit sem tehetsz, max wildba ha szerencséd van a Dirty Rat-el. 

#12

2021.04.30 22:59

Számomra a Warlock volt mindig a nyerő. Hihetetlen mennyire élvezetes, legalábbis számomra. A kedvenc deckem pedig Renolock. Most a DH-t is megszerettem, próbálom azt is minél fentebb húzni.

#13

2021.05.01 02:28

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Nyilván nem fogok meglepetést okozni de a mage. A többi kaszt vagy undorítóan játszik :p vagy unalmas. Nem tudom szeretem hogy tele van/volt trükkel, sose tudhatod hová vezet egy-egy meccs, és bár agyérgörcsöt kapok néha az RNG-től pont ez dobja meg az adrenalit, hogy 1 vagy 2 életerővel de ha Miss Mázli úgy akarja, akkor nyersz és kész :D 

#14

2021.05.01 10:15

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Warlock. Jaj, nem is ez volt a kérdés. :D

#15

2021.05.01 12:27

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: RagingBull#2350

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Kedvencek rangsorom

Hunter, Shaman, Paladin: ezekkel vannak még úgy-ahogy midrange paklik, és nekem ez a kedvenc játékstílusom, szóval ezért emelem ki ezt a 3-at a "kedveceim" közül. Deathrattle Huntert wildban mindig próbálgatom, de sosem az igazi, Even Huntert és Reno Hunter bármikor szívesen játszom. Utóbbi szinte az egyetelen nem kontrollos Highlander paklitípus. A Reno Quest Shaman volt a kedvenc saját építésű paklim, de abból mostanra kikopott a Quest, viszont az Elementalok elég jók benne és eléggé kontroll irányba mentem el vele, hiszen a Shaman kiegről-kiegre egyre jobb leszedéseket kap. Even Shamant is csípom. A Palát a Sholomance idején berobbanó Solem által is bemutatott Wild Libram variánsnal kedveltem meg, mert imnádok a curve-ön játszani. Anno nem volt jó lapkészletem Even Paladinhoz, most wildban bepótolom és elég jó meccseket tolok vele (szigorúan [Far Wach Post] nélkül).

Warlock: a Renolock nagyon szórakoztató számomra és "az agytekervények felvilágosítása egy kicsit, hogy mivel lehetne, meg mit érdemes, meg hogyan" :D - szóval minden metában máshogy kell tech-elni, szinte mindig kap valami hasznos új lapot. Pakliépítés és játék szempontjából is gógyit igyényel, ezért szeretem.

Mage: Közel vagyok az 500. Mage Winemhez, aminek az oroszlánrészét Secret Mage-dzsel szedtem össze, ami az egyik legkedveltebb dekkemből, a legunalmasabbá vált. A No Minion Mage standardban fun, szigorúan a Deck of Lunacy és a Evocation nélkül. A Quest Mage volt az első Combo dekk, amit sikerrel játszottam, de a nerf óta betörtem a küldit és már nem hiányzik.

Priest: Dragon Combo Priesttel még a Scholomance wild metában egész jókat mentem, az volt a kedvenc Priest paklim, mert alapvetően Midrange és az ellenfél lapjaiból másolgatós (aljas, de nem túl aljas szerintem). A Big Priestet és a Reno Priestet is örömmel játszottam mostanában (és egy kis megbánással :D).

Druid: Imádtam a Quest Druid ötletét és a végtelen kombót, ami Elise the Enlightened  Flobbidinous Floop N'Zoth, the Corruptor és Baleful Banker által létrejöhetett. A Star Aligner combót a mai napig nem próbáltam, de a Celestial Alignment-et kihasználva megépítettem Malygost és ehónapban Dia5-ig vitézkedtem vele.

Rogue: Szeretek vele nyomulni, sok lehetőség van benne.

Warrior, Demon Hunter: egyelőre nem a kedvenceim.

#16

2022.01.27 17:51

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Warlock, Hunter : Ezzel a két kaszttal van a legtöbb győzelmem, szeretem a Warlock beteg kombóit, a Hunternél meg az agresszivitását. Még ha olykor pihentetem is a játékot a két kaszttal, nagyon hamar visszatérek hozzájuk.

Legkevésbé talán Rogue-ot érzem magaménak, holott régebben sokat Mill rugóztam. A Dane féle rogue paklikat is imádom, de valamiért hamar elmegy tőlük a kedvem, hiába szórakoztatóak nagyon.

A Demon Hunter lassan két éve van a játékban, de még csak 64 győzelmem van vele létrán. Játszottam már szórakoztató DH paklikkal, de valahogy mégse fogadja be (még) a lelkem őt a játékba. Kicsit olyan érzésem van, mintha csak ideiglenesen volna itt, és nem szabadna megszeretnem. Mondjuk ilyen téren kb. egy szinten van a rugóval nálam játszottságban.

Let's have a Black Celebration...

#17

2022.05.08 21:32

Fefe78 profilképe

Fefe78

Mindenképpen a warrior.

Vannak benne kiaknázatlan lehetőségek.

Nyilván nem a legerősebb kaszt,mégis szép lassan el lehet vele jutni gyémánt 2 alá.Akár Legend 10-ig is

#18

2022.05.11 17:41

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Elképesztő hogy 6 éves ez a fórum téma, és még ma is szeretitek!

   Furcsa a saját játékos mentalitásomat visszanézni. Manapság rühellem a Mage-et mint kasztot. A kedvencem mostmár bő 3.éve folyamatosan a Rogue. E mellett kitartok a Warrior, Hunter, Priest és Paladin kasztok mellett és mással nem is játszom. Ebben az ötben valahogy mindig megvan amit éppen keresek. A többi lapjait mindig disenchantolom, mikor kihirdették a nerfeket, így az öt valamelyikéhez gyorsan összejönnek a lapok, és a Rogue mind a mai napig járatja az agyam, mind pakli fejlesztéskor, mind játék közben.

   Én kiskorom óta keresztény nevelést kaptam, és így időközben történ is, hogy elhatároztam: "Soha többé nem is játszom a többi kaszttal, csak ezzel az öttel". Így ha valaha is e-sportolni támad kedvem, akár BO5-re is jó leszek. Nyilván itt a kasztokra, mint identitásokra gondolok és nem konkrétan, hogy a lapjaikat véletlen sem játszom ki meg ilyenek, mert mindig is gyakori volt és lesz, hogy a többi kaszt lapjait is fel tudjuk használni meccs közben. Tyű azok a mutatványok, amiket Tess Greymane, Yogg-Saron, Hope's End vagy Zephrys the Great tudott előadni. De a hozzám hasonló őskövületek kedvéért a klasszik Sylvanas Windrunner, Mind Control és Thoughtsteal féle lopásokat is had említsem meg.

  

Szerkesztve: 2022.05.11 17:42

#19

2022.05.11 20:22

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

A magam részéről mindig közel állt hozzám a Shaman. Hatalmas csalások, Thing from Below, Flamewreathed Faceless, Bloodlust, Evolve és itt most abbahagyom mert csak ömlenek a nevek.. na még 2-t muszáj, a Whirling Zap-o-matic és az Ancestral Spirit. Szóval mindig könnyen hozzáférhető volt vmi bitang erős paklija és szeretek a boardon határozottan jelen lenni,

A Mage a fagyasztásaival meg a jelentős burn potenciállal, a hős képesség csalásokkal, a Conjurer's Callinggal, a pakli pörgetés mestere az Aluneth-tel és amíg nem bántották végleg a Mana Wyrm is veszedelmes volt. Prémium kaszt lévén mindig akadtak izgis mellékszálak mint az Arcane Artificer vagy Frost Lich Jaina. Sajnos amit ma csinál nem szimpatikus de nem lankad a figyelmem a lapjai felé.

A Rogue, erről nincs mit mondani. Illetve csak úgy érzem nem tudnám másoknak emészthető formába önteni mit és mennyire szeretek benne. Szupermega örök kedvenc.

Épp mostanában kezdek meghasonulni a Paladinnal kapcsolatban. Imádok a legújabb questjével játszani hónapok óta. Név szerint a történelem könyvbe: Rise to the Occasion. Többször elmondtam már, hogy talán ez a kaszt áll a legtávolabb tőlem. És bár mindig jelentős volt az aggro potenciál benne valahogy sosem nyitottam semmi olyat ami feltüzelt volna. Meg ha aggrózott is valahogy nekem mindig drágák voltak a paklijai. A leginkább csodált lapjai amik ugye sosem voltak meg: Sunkeeper Tarim :o, Val'anyr, Kangor's Endless Army. Shirvallah, the Tiger. De máig hatalmas élmény az arcom a fénybe tenni Tirion Fordringgal. Szívesen veszem ki a Blessed Goodsból, ide jutott szegény.

Egyelőre ennyi.

#20

2022.05.11 22:16

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Az én véleményem nem sokat változott. Mondhatni a Hearthstoneba fektetett energiám szinte csak a Paladinra koncentrálódik . Régebben többet játszottam más kasztokal, de az időm is több volt. A "Mono" játékstílusom, nem a többi kaszt gyengesége miatt van, egyszerűen csak a Palára fókuszálok, ha nincs ez a lehetőség, el sem kezdem a Hs-t.

Természetesen voltak kedvenceim a többi kasztnál is: Warrior: a 2. legjobbnak tartott alternatívám. Klasszikban bírtam Kor'kron Elite, Cruel Taskmaster. Majd jött a sárkányos Warri : Alexstrasza's Champion nagyon bírtam. Ravaging Ghoul, sokáig a kedvenc 3 droppom volt nála. Majd az UnGoro kiegnél megkapta az egyik legklasszabb küldetést : Fire Plume's Heart. Egészen a Knights of the Frozen Throne-ig sokat warrioroztam, ugyanis akkor látott napvilágot a Rotface. Nem volt meta, sőt, még nem is volt szükséges a lega, mégis máig a kedvenc Warrior lapom. A hangja, a design, a képessége király volt! :D. Jah és ott volt a Blood Razor amolyan Death's Bite csak szuperebb. Best of warrifegyó nálam :D.

A többit csak vázlatban: Hunter : Rénósítva, a Deathstalker Rexxar vitte a prímet, illetve tudom nagyon tipikus volt, de játszottam anno a Mech hunterrel is jópár meccset. Bomb Toss, Fireworks Tech stb. Illetve a secret hunter-t is próbáltam, sokáig talán meta is volt. Lesser Emerald Spellstone, Wandering Monster stb. Elvoltam a kasztal, de nagyon nem az én stílusom. Ez a mostani questline hunter meg már nevetséges, és egyre inkább erre épít a blizz...

Warlock: Hú de utáltam ezt a kasztot bizonyos okokból: Cubelock, Tickatus és Tickatus meg Tickatus, nem sokáig de a Wretched Tiller miatt, SN1P-SN4P otk., Tickatus, Tamsin Roame, The Demon Seed és hogy mindig ottvan jókor, jóhelyen a Defile XD, jah meg Tickatus

Nade mit is szeretek benne: Alapjáraton jó kis kontrol paklikat lehet létrehozni vele, én az aggro lockokat is bírtam, Murloc lock, Öreg rénó lockjait is kipróbálnám, csak általában nincs lapom hozzá. És anno a nagy kedvencem, szintén funlap, de a Hobgoblin+ Wisp+ Murloc Tinyfin + buffok, Curse of Rafaam+ Soulfirestb. Kár hogy ő az egyik kaszt, aki mindig megkapja a leg-gusztustalanabb lapokat.

Shaman: Az elemetál-sámán volt a favoritom, viszont nem is olyan rég pedig kihasználtam a Shudderwock nyújtotta lehetőségeket, és feljutotam az aranyba! Átcsábultam arra a kis időre. Korrekt kaszt, csak sokáig el volt hanyagolva, vagy túl T1-volt, vagy senki se játszott vele, mert úgy szétnerfelték. A Devolve-ot és a Snowfall Guardian-t utálom a legjobban ha kijátszák ellenem :S. 

Priest: Főleg csak trollkodásra használtam. Belőle lehet a legnagyobb aggrogyilkos paklikat létrehozni, (annyi aoe-t birtokol, simán telehányod vele a paklit.) cserébe minden más ellen pocsék lesz. Nincs különösebben kedvenc paklim nála, egyszer kétszer big priesteztem, de nem kapcsolta be a fantáziám. Dark Cultist-ot Entomb-ot bírtam nagyon. 

Rouge: Furcsa, mert őt klasszikban nagyon ritkán használtam, de amint megjelentek a mill rugók, egyből kedvet kaptam hozzá. Volt idő mikor a Kingsbane uralta a mezőnyt. Nekem is megvolt a fegyó és darálta is az élesztőspapokat. A Galakrond, the Nightmare és a Lackey-k voltak a kedvenceim a rougnál. Szintén bírom a Valeera the Hollow képességét: duple mill, duple heal :P.  Scabbs viszont már nem jön be valamiért.

Druid: Két szó: Ramp, Otk, ez jellemzi őt, lépjünk tovább :D. neeem, beszéljünk inább a jadedudu, https://www.youtube.com/watch?v=h6bjeVnGPv8 Mecha'thun dudu, Wildheart Guff... Huh az aggrója se semmi. De amikor én próbáltam a Kael'thas Sunstrider-t pár héttel ezelőtt. 10/1 tudtam végrehajtani az otk-t annyira nem volt szerencsém. Gyengéje a kasztnak, hogy nincs sok aoe, mondjuk ami van az brutál.

Mage: Kedvencem volt az "óriásos" mágus, amikor bejött a Duplicate.  Mech mágussal ki nem játszott volna? :D, Rhonin-t bontottam, ő is részét képezte a bigmágusomnak. Whispers of the Old gods-ra egész komollyá vált a midrange mage a Faceless Summoner-el, használtam is eleget. Sokat pörgettem az elementál másust Frost Lich Jaina-ával. Majd jött a tömény RNG faktor, és a 0-ról szétgyakott mindenkit aki az útjába állt. Onnan már én sem játszottam a mágust, mert jött a discover random így random úgy, minden körben jön a random Pyroblast a képedbe, idézz random sárkányt és idézd le 0 manáért, válassz egy random Ignite-ot ami olcsóbb, legyenek olcsók a random lapok, majd kasztold újra( randomra) a random spelleket. Szedd ki random a Devolving Missiles-t mikor ott van az agyonbuffolt ellen. Szerencsére most kilábalt ebből a mage, mivelt átvették a mechek az irányítást, ami nem gyenge, nagyon nem.

Demon Hunter: Még tervezek vele játszani, de mikor megjelent számomra frissen hatott, mindenki azzal játszott, 70% winrateje volt. bírtam a kaszaboló Priestess of Fury-ját és az egyik legbadassebb hangú démonját. Imprisoned Antaen.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás