FórumKasztokKedvenc kasztod?

Kedvenc kasztod?

-1

swordIV (Epic) - Közösségépítő

swordIV profilképe

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

2016.12.21 18:13

Ide magatokról írhattok HS ismertetőket a következő kérdésekre válaszolva: Melyik a kedvenc kasztod?; Milyen paklikat játszol vele[globális kedvenc, egyedi találmány, vagy valami a kezdők számára(pakli neve vagy link)]?; Miért ez a kedvenc kasztod?; Valami tapasztalat ezzel a kaszttal kapcsolatban.

A válaszaitokat előre is köszönöm! Figyelem!: egyik játékos leírására se kérünk negatív kommentet!

#1

2016.12.21 18:28

swordIV profilképe

swordIV (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Kezdem én.

A kedvencem a mage. A Kabal Jacksonné-vel mostanában nagyon sokat játszok és a jó öreg freeze mage-el is soktam néha rankedet bevállalni. Azért a mage a kedvencem mert egyszerűen játszható, jó a hero powere, vannak vele jó ötleteim és már 359rankedet nyertem vele. Tapasztaltam egy két érdekes dolgot: Az arcane intellect a helyett mindenki aki a Kabal Jacksonnével játszik használjon Coldlight Oraclet mert a mostani metában sok a lassú pakli és ezzel lehet égetni, és nem csak mi húzunk lapot- nem csak a mi failgure-ünk gyorsul. Másik a Kazakus poition készítés: Sokszor előfordul hogy rosszul néz ki a helyzet és kéne Kazakus hogy potit csináljatok. Nagyon kevés az az eset amikor tényleg jó gyorsan egy 5manásat készíteni és nem kivárni a kövi kört a 10 manás őrültboardclear-rel.Fontos a mage-nél a discover megfontolása mert lehet hogy menő lenne a kezedbe még egy Flamestrike de nem biztos hogy tényleg annyira kell az neked. Velem már előfordult hogy a Kabal Courier és az Ethereal Conjurer is adott egy Pyroblastot de egyiket se tudtam kihasználni mert kellett a kontrol-inkább a Blizzard kellett volna.

További jó játékot vagy netezést kívánok. Remélem segítettem Mage játékosok.

#2

2016.12.29 08:34

Vrael profilképe

Vrael (Rare)

Közepes játékos

Nekem a priest az.

SB

#3

2016.12.29 20:30

DeadFish05 profilképe

DeadFish05

Viszonylagg fiatal játékosként a kedvencem a paladin:

Talán a legytöbb murloc lapja neki van,és régen sokat starcraft-oztam a zergekkel

Egyaránt lehet healelni és sebezni

Meg a szerintem legerősebb képes a Divine shield fökép nála jellemző

 

 

#4

2017.02.05 19:39

Kálmán bá profilképe

Kálmán bá

warlock ,démon/reno warlock

#5

2017.02.05 21:47

Zsee profilképe

Zsee (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Nekem a Warlock a kis kedvencem, mindig is ő volt. Amíg nem változtatják meg a hero powerét (és miért tennék?), addig biztosan így lesz. Gul'dant aranyoztam be először, csak arra nem emlékszem már, hogy GvG megjelenés előtt vagy után.

Paklik terén azt hiszem játszottam az összes populárisabb pakliját a classnak. Játszottam az összes zoo generációt, a csodálatos Voidcaller - Mal'ganisos midrange(?) paklit, az összes kiegészítő aktuális renolockját és persze a kedvencmet, a handlockot. Utóbbinak is sikerült több fajtáját pörgetni, classictól egészen a Molten-nerfig, de még utána is. Ez itt a saját készítésű (már amennyire bármelyik handlockot sajátnak lehet nevezni, persze) WotOG-érás kis csodám: https://hearthstonehungary.hu/decks/standard-handlock

Hogy miért ez a kedvenc classom... imádom a warlockokat, univerzumtól függetlenül. Mondjuk a Warcraft világában elég későn, a Lady Liadrinos promóban sikerült először kipróbálnom a WoW-os warlockot, de meggyőzött. Azelőtt a Heroes-sorozat warlockjai babonáztak meg. Illetve nem a HS volt az első mesekártyám, szóval a hero power már az első warlockoz mérkőzés előtt megnyerte a szívem. A démonok és a remek destruktív varázslatok pedig már csak hab volt a tortán: aki valaha is "járt" bármilyen fantasy világban (akár játék, akár könyv), tudja hogy ezek a legizgalmasabb dolgok között vannak. Technikailag pedig 4 lapot tudnék felhozni indokként: Power Overwhelming, Hellfire, Shadowflame és Lord Jaraxxus. Magyarázni szerintem kár.

Szerkesztve: 2017.02.05 21:51

#6

2017.02.26 19:00

Grg profilképe

Grg (Rare)

BattleTag: NightRaven#227725

Kedvenc kaszt: Azt kell mondjam, nehéz kérdés...

Valahol a Priest-Druid-Warlock-Rouge négyszögben ugrálom.

Miért? A Priest az, aminél teljesen mindegy mi jön, mindig össze tudtam eddig tenni olyan paklit, amivel eredményesen tudtam létrázni, és olyanok lettek, amik 2-4 patch, nerf és metaváltás után is használhatóak voltak.

A Druid a WotG idején ragadta meg a figyelmem, a C'Thun druidot azóta is az egyik legeredményesebb paklinak tartom, a hagyományos midrange paklijairól nem is beszélve...

A Warlock szerintem a legrugalmasabb kaszt jelenleg, és eddig is. Az egyetlen kaszt, amelyiknek mindig hasznos a hero power-je :D

A Rouge most, a MSoG megjelenésekor keltette fel az érdeklődésemet. Nem szeretem a face paklikat, a rouge-nál meg vagy csomó legendary-s miracle-lal, vagy pedig valamilyen aggro variációval. Most a golemekkel létre lehetett hozni egy midrange-esebb, controlosabb vonalat, ami nekem sokkal jobban fekszik :D

#7

2017.05.21 10:45

Roni profilképe

Roni (Legendary)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Kicsit késve, de a Priest. Órákat tudnék zengeni arról miért, de azért megpróbálom össszefoglalni:

Először is Anduin Wrynn nekem már a WoWból is nagy kedvencem volt, nem tudom miért, már az apját Variant is bírtam. Már csak az érdekes spelljei miatt is bírom és beteges combo ill. OTK lehetőségei miatt. No meg mikor kevés manáért bepillantást nyerhetünk ellenfelünk deckjébe, s a végén a saját lapjaival győzzük le. Az, hogy pár kör alatt egy teljesen más hősképességet tud magának csinálni szintén csak ad a tűzre. 

További helyezettjeim még:

2. Mage

3. Warlock

U.I.: Nem a Kabal miatt a kedvenceim csak valami miatt ők ragadtak meg legjobban.

#8

2017.05.21 23:36

Zeynos profilképe

Zeynos (Rare)

BattleTag: Zeynos#2354

Nekem a mage és a rogue a kedvencem váltakozva. Az utóbbi időben inkább a mage kerekedett felül, mert a Gadgetzan-nél nagyon megtetszett a Reno és a freeze mage. Ezt a lelkesedésemet még most fokozta, hogy a kabal mage-emmel már majdnem rank 2 vagyok, lehet megpróbálom vele újra a legendet.

A rogue-nál eleinte a combo mechanika tetszett meg, ezért kezdtem el a klasszal játszani. Tavaly nyáron pedig nagyon ráfügtem a tempó rogue-ra így Valeeria lett az első aki aranyozott keretet kapott. Azzal meg végérvényesen a kedvenc kasztjaim egyikévé vált, hogy vele lett meg a legend.

#9

2018.04.18 09:49

Nekem most a Rouge a kedvencem.[Tess Graymane] és a Malygos Rouge miatt.

#10

2019.07.01 09:57

Hubucka profilképe

Hubucka (Rare)

Közepes játékos

Keres: Barátot

Nem igazán van kedvenc kasztom inkább csak kasztok amikben tapasztalt vagyok: Paladin, Hunter, Mage(bár mondjok azzal mostanábannem játszok)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás