FórumÁltalánosEkstone Hearthstone kalandozásai

5. oldal / 5 oldal

#81

2023.10.27 19:14

Ami ennél is mélyebb az a Battlegrounds teljesítményem............... Nem hogy első hely, de TOP4 se megy már...... Tuti elfelejtettem játszani........

Kedves Naplóm, kérlek intézkedj.....

Amúgy igen, ez volt a bűnös! Azóta összefutottam már vele újra... Meg egyéb wtf paklikkal, de legalább a wild létra nem érdekel, így nem emeli meg a pulzusom (amúgy már megvan a diamond 5). Ellenben Bob....

Szerkesztve: 2023.10.27 19:16

#82

2023.10.28 10:51

Istenkém, nyertem!!!!! Végre!!!! Tizenvalahány megaszopás után egy harmadik hely!!!!!!! Köszönöm!!!!!

Ha korábban azt hittem, hogy mostohán bánik velem Bob, na most megmutatta milyen az amikor.... Jah és hab a tortán nézni a nagymenők stream-jét ahogy Bob ott meg a legjobb borait kínálja... nekem meg a mosogatólét.... a nyakamba....

Na akkor 6542 pontról jöhet az újra építkezés, most hogy megéreztem ismét a győzelem ízét...

Szerkesztve: 2023.10.28 10:54

#83

2023.10.29 06:52

Eh, eléggé lelki szemetesládát csináltam a Kedves Naplómból.... Na, újévi fogadalom! Mostantól csakis pozitív posztok jöhetnek, illetve maximum rövid Varázsnapló segítségkérések ha Bob nagyon durvul :)

És akkor jöjjön is egy pozitív.

Bob figyelme lankadt és véletlenül adott nekem egy Tess Hero választási lehetőséget. Na innentől kezdve feldughatta magának a király (Bob) a katonáit (direction minion-ok) szakítottam magamnak (Tess hero power), loptam a többiek finom borából, fityiszt neked korcsmáros! :)

Aktuális MMR: 6599

Szerkesztve: 2023.10.29 07:05

#84

2023.10.30 14:46

Kedves Varázsnaplóm!

Könyörögve kérlek.........................

Nem hiszem, hogy a játéktudásom annyit esett, hogy ilyen 10%-so nyerési (TOP4...) arányra lennék képes a korábbi 70% után.........................

Szóval mond meg Bobnak, ne is, könyörögj... hogy csak úgy szívasson mint eddig..... már azzal is boldog lennék.............

#85

2023.10.30 15:33

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Dettó. Szombat este lett egy kis időm mondom, beugrom mókázni Bobhoz.,. Top 6-nál nem jutottam feljebb. Minden volt csak móka nem míg végül betért egy régi haver is a kocsmába, Brann a Békáivall megbrekkente az estém.

#86

2023.10.30 16:12

Te is szoktál BG-zni, nice :)

Mondjuk számomra már nem nice, továbbra is sorozatban szopok ki nyílegyenesen... egy-egy 5. helyet már kezdek értékelni...

Csak abban bízok, hogy az eddigi 70%-os TOP4 arányom nem véletlen volt és miután Bob megunja a szopatásom, újra tölt nekem is a jobbik borából :)

Aktuális MMR: 6445

#87

2023.11.18 16:06

Kedves Naplóm!

Úgy döntöttem, hogy befejezem Battlegrounds pályafutásom (igazából már november eleje óta nem játszok)

Gondolhatnád, hogy a szerencse faktor készített ki és ezért, de nem. Oké, a végén, egy pár hétig nagyon mostohán bánt velem Bob de nem ez volt az ok, sőt! Mármint a szerencse kapcsán úgy néz ki van még tanulnivalóm az életben, ezért ez egy tök valid indok lenne a további BG játék mellett. Ugyanis a Battlegrounds-ban a szerencse szerepe elég minimális már rövid/középtávon is, amit az bizonyít, hogy a Leaderboards-okon a TOP játékosok döntő többsége szezonról szezonra ugyanazon nevekből kerül ki. És mi lehetne jobb tanulószoba mint egy olyan játék aminél kicsi a szerencse szerepe és mégis ki tud borítani :)

A megvilágosodás egy szombat hajnali (november 4.) tekerés közben ért, miközben néztem egyik kedvenc BG stream-erem, Zorgo stream-jét és játszott egy szép, számomra addig ismeretlen Hero/Anomália kombót. Utána a zuhany alatt gondolkodtam el, hogy esélytelen számomra ez a magas szintű BG játék... Mármint aránylag sokat foglalkoztam a játékkal, napi 2-3 órát is néztem TOP player-ek stream-jeit (tekerések alatt és amikor egyedül kajáltam), amik alatt elég sok mindent el tudtam lesni, de még így is csak töredékénél járt a tudásom. Ha nem napi 8 órában tolod, esélyed sincs lépést tartani... Merthogy a BG-ben is állandóan jönnek az új dolgok, meták... Mondjuk ez még motiváló is amúgy, mármint imádok tanulni, új dolgokat megismerni és tökre élveztem a stream-eket is (most bajban is vagyok tekerésekhez megfelelő minőségű filmeket/sorozatokat vadászni...).

De nem is ez a rész okozta a döntést leginkább, hanem a lassúságom... Mármint aránylag sok időt tudtam stream nézésre fordítani, de játékra csak minimálisat, játék nélkül meg nem égnek be a kezembe a kombók... játék közben kitalálni a dolgokat meg nincs idő... APM build-ekről ne is beszéljünk...

Szóval úgy döntöttem, hogy Arena pályafutásom után a Battlegrounds pályafutásomnak is véget vetek.

Jó kérdés, hogy mi jön ezután, mert kb. már a Hearthstone minden területén megfordultam :)

Az biztos, hogy nem uninstallálom a klienst, 2-3 naponta belépek és grindelek egy keveset a jutalmakért.

Aztán meglátom, lehet később visszatérek komolyabban ismét valamelyik játékstílusban. Valószínűleg Constructed lesz, mivel azt nagyon komolyan még úgysem toltam, illetve Constructed-nél számít a lassúság a legkevésbé, mivel könnyen meg lehet ismerni egy-egy paklit és utána már rutinból, gyorsan megy a játék azzal (oké, vannak itt is bonyolultabb, gyorsaságot igénylő paklik, de a kedvenceim, az agro paklik, egyszerűek :) ). És amúgy a quest-ek miatt összeraktam pár más paklit is az agro druid paklim mellé és élveztem azokkal a játékot, szóval ez is a Constructed mellett szól.

Viszont a Vadont lehet el fogom hagyni, szürreális milyen paklik vannak ott :) Nem is ez a baj, hanem könnyebb megismerni a metát a Standard-ben (még ha időről időre változik is a frissítések után) mint a végtelen Vadonban. A Standard-ben kb. játék elején lehet tudni milyen paklival kerültél össze de a Vadonban... Tehát egyszerűbb játszani a Standard-et (és az van jobban fókuszban is a cégnél). A Vadon mellett szól viszont az, hogy saját paklikat kezdek el összerakni, a lehetőségek ugye itt végtelenek. Vagy olyan paklikat is játszhatok itt amelyek a Standard-ből már kikoptak (pl. a kedvenc agro druid-om vagy anno nagyon szerettem volna egy Face Huntert)

Szóval valószínű egy Standard létra komolyabb nekifutás lesz a visszatérés.

No de nem most lesz ez, mivel a BlizzCon óta beszippantott a Warcraft Rumble! :)

Imádom ezt a mobil játékot! Tök jó hangulata van és nem is túl bonyolult, viszont elég összetett ahhoz, hogy kihívást jelentsen! Ami viszont nagyon ideális, hogy egy-egy menet 5 perc körül megvan! Azaz egy unalmas meeting közben is mehet akár pár játék (100% HO-ban tolom ;) ), de a szüneteimet is jobban tudom így kontrollálni (egy BG játékhoz kb. fél óra kellett...). Plusz ami jó hír még, hogy fizetés nélkül lassan lehet csak haladni, így nem tudok napi több órát ezzel elbaxni, mivel nincs értelme. Napi pár játékkal ki lehet maxolni a fejlődést, aztán várni kell és következő nap mehet megint (egy-egy quest fél óránként még lehet tolni). Mondjuk mikor már lesz elég tápos minim és leaderem, talent-ekkel a PvP-hez, az más kérdés lesz, de ott meg aztán még 5 percig se tart egy játék (mivel nem lehet pause-olni) :)

Szóval most remekül elvagyok a Warcraft Rumble-val, a Hearthstone visszatérésem meg majd meglássuk.

Addig is búcsúzom Kedves Naplóm (nem akarok ide Rumble-ről spam-elni (meg nem is tudom lehet-e :) ))

#88

2023.11.18 18:03 | Válasz: (#87) Ekstone (Common) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: teszt#1234

Rumble-höz javaslom az Off-topic-ot (egyéb), ott létrehozhatsz neki külön topikot, vagy akár írhatsz az ott található egyéb Blizzard játékok topikba is. 

Hearthstone Hungary Admin

#89

2023.11.20 10:17

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Zorgot nemrég fedeztem fel magamnak, jó hangulatúak a közvetítései. Semmi feszültködés, ez fontos nekem.  Ilyen magasan 15-16k-n játszani előtte senkit sem láttam. Azóta persze már látok néhány más játékost is a legmagasabb szintekről ll ott van Sjow... értékelhetetlen szegény srác streamje :) 

De Zorgo hát én csak nézem és egyáltalán nem értem :D A nagy semmiből is össze tud hozni egy második helyet, olyan az asztala, hogy nem is build amit jatszik csak minionok egymás mellett... ez teljesen magas nekem. De továbbra is elvagyok 6000-en magamnak. 

#90

2023.11.30 20:51

Rumble-höz javaslom az Off-topic-ot (egyéb), ott létrehozhatsz neki külön topikot, vagy akár írhatsz az ott található egyéb Blizzard játékok topikba is. 

Köszi, lehet majd írogatok oda (bár nem tudom kit fog érdekelni a (sajnálatosan) kicsi itteni HS közösségből :O )

Casualplayer (Premium)

Igen, Zorgo egy top player és szerintem nagyon kreatív tud lenni (és jó hangulatúak a stream-jei igen)

Amúgy ha tanulni szeretnél, akkor Shadybunny-t ajánlom Neked, aki nem a közvetlen első vonal (de a közvetlen második kb.) és marha jól magyaráz (és az angolja is tiszta!). És marha jó a mindset-je és a közvetítései is jók. Tehát Ő részletesen elmagyarázza, hogy mit miért.

#91

2023.12.02 16:22

Rájöttem, hogy mazochista vagyok :)

Máskülönben miért játszanék még mindig a Vadonban? :D

Mondjuk lehet csak mindset-et kell váltanom és amikor a ötezredik féle kombóval nyírnak ki, akkor arra gondolni, hogy de szuper, ismét tanultam valami jó kis HS kombót! :)

Az mindenesetre szürreális mennyiféleképpen szopathatják szét a szádat a Vadonban :)

A fagyasztó/ice blocker/time wrap mágusoktól van a leginkább herótom, kb. azon gondolkodok, hogy egyből lépek is ki, nem éri meg a marha rengeteg időt azt nézni, hogy faxkodik...

És akkor nem kell olyanokat se látnom, hogy három Reno-t is kijátszanak............... :)

Jah a kedvencem az amúgy mikor az a quest, hogy nyerjek X meccset, na olyankor vég nélküli vereségek sorozatban... de tényleg... le kell játszanom kismillió meccset mire megvan a quest... Ez már nem Vadon szívatás, hanem szimpla RNG :)

Wazze, alig játszom HS-t, csak a quest-eket pörgetem néha és fel tud baxni így is ez a játék :D

Jah és az még nagyon vicces, hogy a szuper agro druid paklimat nem csak a kontroll paklik szopatják agyba főbe, de olyan agro paklik is, hogy 3. körben adhatom fel úgy, hogy nem is igazán jöttek rosszul a lapjaim LOL

Szerkesztve: 2023.12.02 16:46

#92

2023.12.02 17:31

IGEN IGEN IGEN MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!

HÁROM KIBAXOTT GYŐZELEM 2 KIBAXOTT ÓRA ALATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

A slussz poén, hogy az utolsó győzelem is csak úgy jött össze, hogy ellenfelem AFK lett.... MEGALOL

Ne mondja senki nekem, hogy ez random dolog........... oké, szarabb ez az agro druid pakli mint standardban volt, de így is közel 50%-ot lehet vele hozni a Vadonban is....

Szerintem van egy függvény a progiba építve, IF paraszt nem játszott eleget utóbbi időben THEN megaszopatás bekapcsol, hogy be tudja pótolni......................... SZÜREÁLIS.....

Csak hogy meglegyen az utókornak is (első egy quest hunter, második a agro druid):

Ha ezt mégegyszer eljátsza velem (mert már nem először...) szerintem uninstall lesz....

#93

2023.12.04 17:40

Na itt a vége, uninstall :)

Több mint 1 óra játék és két győzelem.... Igen, megint egyik quest az, hogy nyerj 5 meccset...

Igazából azt se értem miért grindolok itt a kártyákért, lehet sose fogom ezeket használni...

És hát semmi szórakoztató sincs abban, hogy a Vadonban a legváltozatosabb módokon feszítenek keresztre...

Szóval Ekstone Hearthstone kalandjai ezennel véget értek.

Az oldalnak és a közösségnek kívánok sokasodást és mosolygós RNG-t :)

(én meg Warcraft Rumble-zok, sokkal időkímélőbb játék :) )

#94

2023.12.04 19:32 | Válasz: (#93) Ekstone (Common) hozzászólására

kossza profilképe

kossza (Epic) - Közösségépítő

Jó szórakozást a Warcraft Rumble-hoz, kár hogy ilyen negatív élményekkel hagyod itt a HS-t.

#95

2023.12.05 09:14 | Válasz: (#93) Ekstone (Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Ja, sajnálom én is. 

Az aggro ilyen, törékeny. A token változat konzisztensebb ma sztem. Nemrég kapott frissítést az archetípus.

Esetleg tégy egy próbát a Runeterrával, épp holnap érkezik az új expanzió. Teljesen más mint a HS, a megjelenése is felnőttesebb. Én a béta óta játszom vele, igaz nem a kompetitív részével.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás