FórumÁltalánosEkstone Hearthstone kalandozásai

3. oldal / 5 oldal

#41

2023.03.02 11:26

Na, akkor ennyi volt a Wild kaland :)

Nyoma sincs a kés a vajon effektusnak, olyan paklik ellen kell küzdenem, hogy csak pislogok (meg nem is értem mit csinálnak, Standard-ben legalább ugyanazok a szarok jönnek majd ellenem :) ). 3-4 lett a vége, de a három győzelem is hosszú küzdés volt (ez meg a másik, nem pörög eléggé így). Előző szezonban volt a beetetés biztos :)

#42

2023.03.02 12:56 | Válasz: (#41) Ekstone (Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Biztos hónap végén játszottál előzőleg. Addigra kitisztul a létra a közepéig. Csak a hozzám hasonlók maradnak lent a girbe gurba paklijaikkal, meg a koca játékosok. 

Pedig épp most akartalak bíztatni egy kis kalandozásra ha már az örök vadaszmezőkre tévedtél te is. Az Aggro a Druid mindig is életben tartott archetípusa volt (és az egyetlen amivel hajlandó vagyok játszani) az elmúlt 9-10 évében a játénak. Olyan lapok születtek a témában mint az Embiggen, Adorable Infestation, Living Roots, Mark of the Lotus, Blessing of the Ancients, Voracious Reader.

Mondtad, hogy standardban nem igazán átélhető a pakliépítés folyamata, hát a wild pont az ellentéte ennek. 

Én is többször tettem fel ide aggro druid paklikat az évek során és volt amikor 3-4 körös meccsek is léteztek (a Gibberling még 1 mana volt, a Lightning Bloom is adta nem frissítette a kristályokat..)  Persze ezek sosem sajátok voltak. Legtöbbször akkor vettem elő mikor megcsömrörlöttem az ellenfelektől. 

Még mindig Pirate Aggro 5360

Pakli megtekintése

És a régi (már nem valid) Gibberlinges verzió:

Aggro Pirate Druid 4360

Pakli megtekintése

Szerkesztve: 2023.03.02 13:06

#43

2023.03.09 16:56

Igen-igen, február utolsó napjaiban kezdtem el tolni a Wild-ot. Döbbenet, nem rémlik, hogy standardban is ennyire kiürül addigra a mezőny, mindenesetre ez is egy plusz pont lehet a Wild létra grind mellett (hacsak nem a Standard is ennyire meggyengül, de majd letesztelem :) ).

Na meg az általad írt pakli építés is vonzó.

Viszont Standard-ben meg a tavaszi évad váltás után (mikor a régi szettek kikerülnek) elérek oda, hogy kb. minden lapom meglesz (oké, legendary-k nem, de azokhoz meg egyre több dust-om van, ami éppen kell egy paklihoz azt tudom craftolni), így sok meta paklit ki tudok próbálni.

Ha majd akarok, mert még mindig az Arena vonz legjobban (és remélem, hogy mostantól megmarad standard-nak az Arena készlet, mert akkor nem kell minden szezon után teljesen elölről kezdenem a lapok megismerését...).

Mondjuk a vonzás és a játék két külön dolog, mert azóta se toltam semmi Arena-t..... Ellenben ezen pár nap alatt felpötyögtem magam Standard létrán diamond-ig, méghozzá durva, 65% WR-rel (20-11), lehet megijedt a Standard létra, hogy átpártolok Wild-ra és totál adja a high roll-okat :)

#44

2023.03.09 20:16 | Válasz: (#43) Ekstone (Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Azért általában a standard meta paklik a legerősebbek wildban is. Szóval csak óvatsoan a költekezéssel odaát wildban. Meg főleg rám nem éri meg hallgatni, semmit sem optimálisan csinálok (ugye a legelső szabály, hogy paklit craftolunk nem lapokat, na én pont teszek erre :D, végül is az a lényeg, hogy jol szórakozzunk miközben játszunk). Gondoltam, csak elhúzom a mézes madzagot a pár lappal amit mutattam. Hátha megtalál az ihlet,

Az jó ha megtervezed mire költesz ebben a játékban. Nem is lehet másképp, ha létrázni is szeretnél. De mindig is voltak olcsó hatekony paklik. Régen ez a Hunter soecialitása volt. Az első években szó szerint párszáz dustból végigverted az egész létrát. Még epicek sem voltak a paklikban. Jobban mondva az már felvágós ficsúr volt aki lila köves lapot használt :D Hopsz elkalandoztam. 

Úgy tudom, hogy az arénában bizonyos időközönként rotáció van és az összes eddigi kiegészítő közül szoktak válogatni. Vagyis kb mindig lesz bent wild szett is.

#45

2023.04.14 11:48

Huh de régen nem írtam a kedves naplómba! :)

Na, először egy válasz Casualplayer-nek: úgy néz ki, hogy átköltözöm Wild-ba mivel ugye év váltás történt a Standard-ban és a kedvenc Agro Druid paklim így ott már nem játszható :(

Ugyan összeraktam Standard-ben egy Tier 1-es DK paklit (csak egy epic és egy rare kártyát kellett craft-olnom hozzá, szal olcsó volt :) ), és érdekes is a játék ezzel a Frost Aggro DK paklival, viszont marha hosszúak a meccsek. És mivel csak a havi jutalmakért létrázom, így nem biztos, hogy szeretnék ennyi időt tölteni ezzel. Meg az agro druid annyira a szívemhez nőtt :) És azzal úgy is tudok játszani, hogy közben mást csinálok és csak amikor én jövök tekerem le gyorsan a játékom, szal fél szemmel tolva, rövid idő alatt lepörögnek az Agro Druid meccsek.

És amúgy jobb is, hogy nem nézek oda, mivel olyan csodák vannak a Vadonban, hogy ihaj :) Kedvencem egy (illetve ebből Platinán kaptam sokat) Druid, aki a negyedik körben kijátszott két weapon-nel már 10 manna kristálynál jár :) De vannak hasonló kaliberű Rogue paklik is, csak nézek, hogy miket csinálnak. Lassan amúgy rájövök, hogy mely paklik ellen kell feladni hamar :)

Szóval lehet átrakom a létra székhelyem a Vadonba, de még ez nem biztos (attól függ mennyire lesz nehéz teljesíteni a Diamond-ot)

Na de térjünk át a fő profilomra, az Arena-ra!

Fő profilhoz képest sikerült negatív rekordot jelentő 7 run-t tolni két hónap alatt... És ez is csak úgy jött össze, hogy a szezon vége felé mondtam azt, hogy ez így nem mehet tovább, mármint, hogy továbbra is csak akkor játszok ha adottak a feltételek. Szal elkezdtem tolni és játszani olyankor is, amikor pl. megszakíthatták a játékom (volt is ilyen :| ) vagy agyilag zokni fáradtsági szinten voltam (Agro Druid-hoz ideális :) ). És ezt tervezem a jövőben is folytatni!

Ugyanis azt vettem észre, hogy az utólagos elemzéseken a legtöbb hibámat megtalálom, és sokszor tök gyermeteg hibák ezek... (nem beszélve azokról az esetekről amikor ég a kötél folyamat játék közben). Mindez a masszív gyakorlat hiány miatt van...

Így elhatároztam, hogy egy cselendzset állítok fel, és megnézem, hogy egy szezonban mennyi run-t tudok letolni. Persze azért figyelve a minőségre is és nem csak a mennyiségre, egy ilyen kompromisszumos középutat járva (plusz a vereségeim elemzését is tervezem a fejlődés miatt).

Jah, az előző szezonról a kép:

#46

2023.04.14 12:12

Jah és tud valaki megoldást arra, hogy a Twitch ne tolja az arcomba a novemberben (!.....) akciózott Nintendo reklámot fél percenként?....

Mivel én meg szoktam állítani a VOD-ot, ezért van olyan, hogy több reklámot nézek mint VOD-ot... És ugyanazok a reklámok ömlenek végtelenítve, Youtube-on legalább érdekesek és változatosak (és le lehet nyomni pár másodperc után, itt meg fél percesek............) és nem egymás után jönnek sorban VOD helyett....

Ez amúgy valami bug lehet, mert ilyen hülyék nem lehetnek........ (néha meg nem jön reklám napokig...)

#47

2023.06.20 17:47

Jól elhanyagoltam mostanában a kedves naplómat, de most már muszáj engednem a kíváncsi tömegek nyomásának és leírnom milyen kalandok történtek a legutóbbi bejegyzés óta Ekstone-nal  HS országban ;)

Röviden: átvedlettem Battlegrounds játékossá! :)

Hosszabban: úgy történt, hogy kedvenc Arena mentorom (Kolst) az új szezonban igencsak motiválatlan volt, mivel az Arena pool-ban lévő kevés (4 db) szett hazavágta az Arena játékélményét, így keveset játszott és azt is tök kedvetlenül, és ez az én kedvemet is letörte (na meg szerintem meg is csömörlöttem az Arena-tól (és RNG sem segített azzal, hogy mikor gyakoroltam a draft-elt Arena paklikkal a létrán, ott nagyobb nyerési arányt értem el mint utána az Arena-ban (értitek, constructed paklik ellen!...))

Kolst gondolkodott azon, hogy átvált kicsit Battlegrounds-ra, és csinált is egy BG videót, és mivel pont akkor volt BG-s quest kampány is a HS-en, gondoltam én is kipróbálom ezt a játékmódot a poén kedvéért.

Na, ebből lett 56 óra BG játék azóta :D

Nagyon megszerettem ezt a játéktípust, tök élvezem, és sikeresnek is tűnök, mivel nagyon nagy arányban sikerült a TOP4-ben végeznem eddig (89 db TOP4-em van és 13 első helyem). 5720 az MMR-em jelenleg, amivel HSreplay szerint a játékosok TOP 50%-ba tartozom :)

Cél, 6500 MMR fölé kerülni, amivel már TOP 20%-ba kerülnék :)

Nem lesz könnyű, mert vannak ám korlátaim, leginkább itt is a sebesség az :( Nem is nagyon játszok olyan kompozíciókat amihez APM kell (pl. Magmaloc, Pirates, stb.), de még így is nagyon sok körben marad bent aranyam.... Ez persze a tapasztalattal javulni fog, de sose voltam jó a Dobble tipusú játékokban, és ugye itt is gyorsan fel kellene ismernem képről, hogy mit látok, aztán villámgyorsan direction lehetőségeket összerakni, stb. Jelenleg mondjuk még ott járok, hogy pár lapot muszáj megnyitnom, mert nem emlékeszem, hogy pontosan mit csinál :) (na ez fog a tapasztalattal javulni és talán eljutok arra a szintre, hogy nem marad bent aranyam eccer se :D ).

Szóval igencsak korlátozottak a lehetőségeim, de szerintem ezt a TOP 20%-ot (6500+ MMR) még talán sikerül elérnem. De igazából az élvezet a lényeg, addig játszom amíg élvezem, aztán majd legfeljebb váltok megint :)

#48

2023.07.13 18:22

Cél, 6500 MMR fölé kerülni, amivel már TOP 20%-ba kerülnék

Mission accomplished!!!! :)

Nem, nem Sztahanovista túlteljesítésről van szó, hanem azóta inflálódott az MMR és az új TOP X% értékek már így néznek ki:

Szóval bekerültem a legjobb 20% HS BG játékos közé! Döbbenet! Mármint, hogy ezzel a minimális tudással sikerült :O

Oké, tisztában vagyok az alapokkal: curve-ök (bár inkább csak elméletben), pár midgame kombó, pár direction de kb. ennyi! :)

De tényleg, a múltkor úszás közben agyaltam, hogy milyen rengeteg fejlődni való vár még rám:

  • Hősök: jelenleg még mindig minden játék elején meg kell hogy nyissam a HS Top Decks oldalon az aktuális HS BG Hero guide-ot (https://www.hearthstonetopdecks.com/guides/hearthstone-battlegrounds-heroes-tier-list-guides/) és gyorsan megnézni a két Hero-m tier szintjét illetve utána azt, hogy a kiválasztottal mi az alapjáték. Mondjuk eléggé korlátos (és kérdőjeles, ami pl. a tier besorolásokat illeti) információ érhető el itt, de mivel nincs jobb, ezt tudom használni. Egyik legfontosabb célom most, hogy jobban elmerüljek a Hero-kban, kiválasszak pár kedvencet, azokkal való játék terveken agyaljak (milyen lobby-kban milyen terv), tehát, hogy azokkal való játék már rutinból menjen, ne a játék elején olvasgassak... És aztán szépen fokozatosan növelni ezt a magamévá tett Hero számot (egyre többel gyakorolni).
  • Quest-ek (és egyéb mechanikák): ugye ezek most indultak, és hát eléggé vakon vagyok még jelenleg :) Amit a választási idő alatt meg tudok érteni (és teljesíthető) azt szoktam választani, aztán meg csak egy plusz faktor lesz, amitől beragad az aranyam :D De ugyanúgy vagyok a Buddy-kkal is (E.T.C. hero HP-je). Szóval idővel ezeknek is utána kellene jobban olvasnom...
  • Minion-ok: ezeket már kb. mindet felismerem képről, azaz nem kell megnyitnom, hogy miket csinálnak :) A 4. szintig a gyakorlat is elég jól megy a legtöbbel, viszont az 5.-6. szintű minion-okkal még eléggé gyakorlatlan vagyok, ott még van hova fejlődni. Illetve vannak kedvenc tribe-jaim amikkel jobban megy a játék és vannak olyanok amikkel meg... Pl. egy Murloc, Beast, Dragon, Quilboar, Naga/Mech lobby-ban elég magabiztosnak érzem a játékom, viszont pl. egy Pirate, Elemental, Undead, Demon, Mech lobby-ban eléggé elvszett vagyok :| Ez utóbbiakat is fejlesztenem kell majd, ezekkel is direction-öket, midgame kombókat megismerni (Pirate-nél nem ezzel van a baj, hanem, hogy kb. APM az egész...) Meg úgy általában gondolkodni a különböző (akár tribe-okon átívelő) szinergiákon, játékterveken. Hogy az egyes szinteken (és lobby kombinációkban) pontosan milyen minion-okat szeretnék kapni és miért. Milyen játék line-ok jöhetnek szóba egy-egy használhatóbb minion-nál. Stb. stb.
  • Egyéb (advanced) dolgok: ide értve még több direction-t, még több kombót, transition lehetőségeket és még amikről fogalmam sincs jelenleg, hogy olyan is van :)

És ha már úszás közbeni agyalás, azon is elmerengtem, hogy lesz egy plafon, amin nem fogok tudni áttörni a korlátaim miatt :( A három legnagyobb ezek közül:

  1. Mivel a Család, munka és számos egyéb hasznosabb elfoglaltság után következik csak a HS BG a sorban, ezért sose lesz elég időm arra, hogy a tudásomat megfelelő szintre fejlesszem. Nem az elméletről beszélek, mert arra még csak-csak lesz időm (egyrészt mindig lesznek pár perces lyukas időim, amik közben tudok HS BG anyagokat olvasgatni, illetve szobabiciklizések és HO-s egyedüli kajálások alkalmával meg tudok HS BG streamer-eket nézni), bár azt még nem tudom milyen gyakran változik ebben a játékfajtában a meta, milyen gyakran kell (és mennyi) új ismeretet felszedni. A gond inkább az elmélet gyakorlatba ültetésével lesz, mert játékra (főleg, hogy 40+ perces is lehet egy menet) nem sok időm van :((((
  2. És ezzel el is érkeztünk a második nagy korlátomhoz, ami a gyorsaság. Illetve annak a hiánya, azaz a csiga lassú játéktempóm :) Na ezt lehetne sok-sok gyakorlással, játékkal javítani, amire ugye kevés esélyem lesz :( Sajnos ezzel a sebességgel az összes APM build felejtős számomra, de jelenleg próbálom kerülni még a bonyolultabb hősöket is (passzív HP rulez :) ), mert csak aranyberagadáson és kötél égés közben elkövetett bagatel hibákon mérgelődés a vége.
  3. És ez a gyorsaság exponenciálisan romlik a fáradtsági szintemmel... És ez a harmadik nagy probléma, azaz hogy mivel kb. az utolsó a sorban a HS BG ezért legtöbbször tök fáradtan kezdek el játszani (amikor már másra nincs enerdzsí). És hát fáradtan még lassabban és még több hibával tolom, amik után garantált a tilt... Na meg az RNG-t is nehezebben viselem ilyenkor (fókuszált játéknál nincs gond, ha nem adja a lapot, akkor próbálok szimplán MMR veszteség minimalizálásra játszani). És ilyenkor a lényeg, a szórakoztatási faktor is csökken (mem szórakoztató tilt-elni :) ), de ha meg nem játszok fáradtan, akkor meg kb. nulla játékidő maradna, szal ördögi kör :)

Huh, nagyon szomorkásra sikerült a bejegyzés, pedig elértem egy kitűzött célt (TOP 20%-ba kerülés), de nem tehetek róla, maximalista vagyok :D

Úgyhogy jöhet is a következő elérendő cél, ami a TOP 5%, azaz a HS BG Leaderboard-ra felkerülés lesz (8000+ ponttal). Merjünk nagyot álmodni! :) Remélem még a plafonomon belül van ez a cél. Na de majd meglássuk :)

#49

2023.07.24 11:03

Na kezdem a jó hírrel:

Legutóbbi bejelentkezésem óta nem volt sok időm játszani, de lassanként felküzdöttem magam ide. Aztán jött a tegnapi nap, vasárnap 16 órától végre lett hosszabb egybefüggő időm játszani, és...(ezt a lett időmet amúgy úgy kell elképzelni, hogy (végre) nem volt más programom és nem volt semmi más hasznosabb dologra se energiám, így úgy döntöttem, hogy kirúgok a hámból és tolok egy mega HS BG sessiont!)

Csudálatos lett... mármint... a szokásosnál is csigább (mega csiga) tempóban hasítottam végig... És ezt ne úgy képzeljétek el, hogy valami Pirate/Elemental APM build-nél nem voltam elég gyors, hanem pl. egy rém egyszerű Naga build-et nem tudtam időben megoldani.... Annyi lett volna a feladat, hogy: 1-es HP-mel discover-elek minden körben egy Naga-t és 4-es szinten addig roll-olok, míg Zesty-t, Croonert vagy Lurkert nem látok, amit megveszek és... Na és egy kezet buff-oló küldetés és az, hogy tele lett az asztalom (nem tudtam hirtelen mit kellene dobnom) be tudott kavarni annyira, hogy a kötél leégett mire az összes spellcraft kártyám ki tudtam volna játszani.... Durván lassú voltam tegnap... a másik meg, hogy folyamatosan gyermeteg hibákat csináltam, ami után persze pár másodperccel le is esett, hogy hiba volt és foghattam a fejem... És a hab a tortán meg az RNG volt...

Egy szó mint száz, pár óra alatt sikeresen romba döntöttem a közel két hetes építkezésemet és 6900 MMR alá estem... (ezzel ki is csúsztam a TOP20%-ból is mert az új határ már 6900). És mindezt persze fáradtan nem viseltem valami jól (bár a végére már rezignált voltam), szal nem volt éppen valami szórakoztató sem...

Szóval, mostantól életbe léptetek egy szabályt: ha két meccset egymás után ilyen nyálcsorgató (ultra lassan és sok hibával) módon játszok, akkor stop loss van, azaz bezárni a BG-t és ha mindenképpen BG-vel akarok foglalkozni, akkor a játékom fejlesztésén dolgozzak (van min...) Vagy ha nincs elég agyam ahhoz se, és mindenképpen HS, akkor meg grindeljek a létrán, ahhoz nem kell sok agy (maximum idegzet a sok easy loss-hoz, mert a vadon nagyon vad az agro druid paklimnak jelenleg :) ).

Na de most back to work (ami sajna nem full time HS BG srtream-elés :) )

Szerkesztve: 2023.07.24 11:05

#50

2023.08.03 08:15

Na jól van kedves naplóm, szükségem van egy kis ventilálásra, másfél hét vastag szópóálarc után nem bírom tovább magamban tartani :)

Tudnék oldalakat írni a történésekről, de legyen elég annyi, hogy a szerencsém a legutóbbi bejegyzésem óta:

S Z Ü R E Á L I S...

Persze lehet,, hogy a BG karrierem elején elért masszív 70%+ TOP4 helyezésem csak a szuper mákomnak volt köszönhető (vagy beetetés volt, hogy függő legyek :) ) és ez a 10% körüli TOP4 a nekem való.... de a tracker %-ok szerint sokszor ilyen 1%-10% alatti esélyekkel szopok ki (pont mikor már kezdenék stabilizálódni..) szal... De ha még hibásan számol is a tracker (tegyük fel :) ), akkor is az utóbbi másfél hétben vért izzadok, hogy próbáljak valami directiont találni és egy használható kompániát szerkeszteni, de alig van erre pár köröm, mert az ellenfeleim viszont olyan comp-okkal veretik, hogy a nyál összecsordul a számban meglátva (RNG külön fricskája, hogy olyan (kb. kész...) comp-ok jönnek szembe sokszor amiket én próbálok éppen összerakni, szal megmutatja RNG picsa, hogy tud ő ilyet osztani, csak nem nekem, mert büntiben vagyok :) ). Ez a legszarabb része (hogy nem kapok semmi játszhatót), mert így egy kínszenvedés csak a játék... És a hab a tortán, hogy most ráadásul prime időben játszok, mivel nyaralunk és amíg a többiek még alszanak (hajnali ébredő vagyok) én tudok egy 2-3 óra BG-t tolni (itt nincs szobabicikli, a tengerben meg nem szeretek úszni :) ). És jól is játszok (ok, magamhoz képest :) ), és az RNG terrort is simán kezeltem... mostanáig :) mert hát lassan kezd megtörni az RNG, minden kis szart észreveszek már és bár nincs dühöngés, de ez nem igazán jó mindset...

Na de most kiventiláltam magamból, úgyhogy innentől vége a horror résznek és megint szárnyalás jön :)

MMR-em közben a béka segge alá esett (6343 most) de remélem ez volt a mélypont :)

#51

2023.08.04 08:27

Csak rinyálnom kellett és:

És az első parti is az én hibám, mivel még nem pörögtem eléggé fel, és csomó blood gems-szel a kezembe haltam meg... Na de a következő kettő tökéletes lett, olyan gyorsan játszottam, hogy sokszor unatkoztam már a körök végén :O :)

#52

2023.08.13 15:53

Kedves naplóm!

Jöttem ismét a segítségedet kérni...

Ha más nem, azt intézd már el nekem, hogy legalább olyan ne legyen, hogy mikor már kezdenék stabilizálódni, akkor RENDSZERESEN úgy baxxon meg RNG nagyasszony, hogy: 1-20% körüli eséllyel levesznek egy adag életet rólam, majd jön Krokodil Dundee (egy megagiga highroller) és feldugja a kését rögtön a következő körben...

Akkor már legyen unalmasan esélytelen kiszopás, ne hintse el a reményt az a picsa...

Eh, kellenek idegek a BG-hez :D

Felmásztam 7k fölé, de most visszasorozott megint jóval alá...

Nem baj, kitartok! :) (eléggé magával ragadott a BG...)

#53

2023.08.13 18:29

Kedves varázsnaplóm!

Gyakrabban kellene jönnöm rinyálni úgy látszik, kifakadást követő két meccsem két első hely :D

#54

2023.08.16 12:01

Eh, arra számítottam, hogy csak hó végén lesz vége a BG szezonnak, de most olvasom, hogy már 22.-én :(

Azért nem örülök, mert már kezdtem ráérezni erre a quest metára, az esetek nagy részében már nem voltam annyira elveszve (és már RNG gyakori erőszaktevése ellen is van egy módszerem, de erről majd később). Most akkor így majd tanulhatom újra a minion-okat, direction-öket, meg ezt az új anomália rendszert...

És főleg azért nem örülök, mert 20.-ától megint tudok majd 10 napig prime időben 2-3 órát játszani naponta, és így most ahelyett, hogy magabiztosa(bba)n tolnám a quest metát, egy teljesen új metában kell szédelegnem... (nem szívesen nézek steram-eket tekerés nélkül, de 22.-e után majd lehet akkor egyéb módon dolgozom a játékfejlesztésemen, amit nem tudnék tekerés közben: új minionok elemzése, játéktervek készítése az anomáliákra, stb.)

Na mindegy, megpróbálom megtolni még addig ezt a szezont és ha RNG nagyasszony is úgy akarja, akkor ki tudja... :)

Eddig nem nagyon akarja mondjuk a picsa... De mint írtam, kitaláltam egy módszert: amikor éppen keményen erőszakol a dög, akkor egy szép helyre képzelem magam, és miután kisimultam, próbálok a 7. esetleg a 6. helyre hajtani :) Régebben 4.-2. hely között végeztem nagyon sokszor, most viszont 8.-6. közti hely van nagyon sok és 1.-2. hely még, valahogy az 5.-3. közti helyezések ritkák lettek :O Na mind1, ami jó, hogy egyre kevesebb a lejárt időm (persze még mindig van, APM build-ek továbbra is felejtősek számomra :| ) és sokszor találok szép kombókat, jó végjáték megoldásokat, stb. Na persze ez a teljesen új metában felejtős lesz megint egy ideig...

Na akkor egy rövid kihívás, nézzük meg hova jutok a szezon végi rush-sal, 6872-ről indulok.

Hajrá Ekstone! :)

#55

2023.08.17 13:27

Na akkor egy rövid kihívás, nézzük meg hova jutok a szezon végi rush-sal, 6872-ről indulok.

DAY 1

Jegyzet: NE JÁTSZ MUNKAIDŐBEN! :)

Mert azt eredményezheti, hogy rossz munkahelyi chat-be írsz kínos dolgot... illetve a HS BG-re se tudsz figyelni, és olyan gyöngyszemeket produkálsz, hogy pl. elfelejtesz második körben tavernát upgradelni és pislogsz, hogy miért csak 1-et sebez a hősöd, ami leesik mikor meglátod, hogy 4/4 van az aranynál... (és még sorolhatnám...) Aztán persze ideg :)

Ez utóbbi "csúcspontnál" szerencsére már be tudtam fejezni a meghosszabbított ebéd utáni session-t, amit ha a terv szerinti egy játék után befejezek (3. game a napon), akkor nem vesztettem volna közel 250 MMR-t.... De az augusztus 22.-ei közelgő határidő miatt muszáj... nem, úgy sem volt ennek értelme :)

Szal ha munka van, ne játssz szabály van innentől! :)

Napi RNG: az érzés megfizethetetlen, mikor vért izzadva próbálsz összerakni egy comp-ot, majd mikor már kezd összeállni, szembe jön a TÖKÉLETES comp amit akartál és game over. Imádom RNG nénit :)

Szerkesztve: 2023.08.17 13:28

#56

2023.08.17 13:32

Jah és van a Firestone-nak egy ilyen új statisztikai fícsöre:

Nem tudom jónak számít-e, de nekem teccik :)

#57

2023.08.18 06:52

DAY 2

Kevesebb pontot (83) másztam mint első nap (98), de ezzel a nappal sokkal elégedettebb vagyok! Oké, a korábbi munka közbeni bénázásnál nem nehéz jobbat produkálni, de tényleg, tegnap totál nem törődtem az RNG-vel (mondjuk a céda osztotta azért a törődést rendesen :) ) hanem kőkemény grind ment, végig fókuszban tudtam maradni!

Tök jó cucc amúgy ez a Firestone, találtam egy historikus MMR graph-ot is:

Majd még nézegetem, mert rengeteg minden van még, pl. szimulátor! (tesztelni lehet a comp sorrend mennyit változtat az esélyeken pl., nagyon hasznosnak tűnik!)

Viszont ahogy nézem, sikerült rendesen ráfüggnöm a HS BG-re... Eddig is sejtettem ezt, de most a grafikonon látom is, hogy az uccsó 30 nap alatt sikerült 289 db BG meccset tolnom!? Ki se merem számolni, hogy az napi átlag hány óra játékot jelent :D

Na még 22.-ig megnyomom, aztán... :)

#58

2023.08.19 10:19

DAY 3

Reggel toltam egyet ami sima első hely lett, és munka közben volt egy olyan érzésem, hogy ma (tegnap) lesz a nagy MMR kitörés, de aztán nem lett, hanem kemény grind megint. Annak viszont kiváló (+125 pont). Reméljük a folytatás is hasonló lesz, még négy nap van hátra a challenge-ből, kíváncsi vagyok mi lesz a vége :)

Hajrá Ekstone! :)

#59

2023.08.20 07:30

DAY 4

Azt hiszem megtanultam értékelni a 7.-5. helyezéseket, hiszen az is MMR nyerés, ha kevesebbet bukok ;)

Újabb grind nap, ismét mászás, mert szerencsére kitart az irány, azaz +57 pont, soha rosszabbat :D

#60

2023.08.20 20:21

DAY 5

Megszakadt sajnos a sorozat, a mai napi grind termés -14 pont :(

Persze aligha nevezhető grind-nek ez a három játék, de sajna utazás (és be/kipakolás...) volt a nap részében számomra a menü :| Na az utolsó két napot majd megpróbálom meghúzni jobban, és...

Hajrá Ekstone! :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás