FórumÁltalánosEkstone Hearthstone kalandozásai

2. oldal / 5 oldal

#21

2023.01.01 17:40

Rövid bejelentkezés.

Utóbbi időben volt kis időm Arénázni, és közel 50%-ban kaptam Death Knight-ot! :O

Oké, egyelőre még csak ellenfélként (17 ellenfélből 8 volt DK...), de előbb utóbb remélem kipróbálhatom majd azt is, hogy milyen érzés a fasz jó oldalán állni :)

Mikor a menő Warlock paklimmal hasítok, aztán 3:0 után 4 db DK pakli egymás után megmutatja mi is igazán a menő :)

Azt hittem amúgy az Arénában a DK vissza lett korlátozva, erre csak ma két The Scourge is szembejött... (a Malignant Horror tömegről nem is beszélve...)

Na de nem picsogok, megyek vissza Fortuna tanárnőhöz alázatosan (alázatot) tanulni :)

Szerkesztve: 2023.01.01 17:40

#22

2023.01.01 19:27 | Válasz: (#19) Ekstone (Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Az aréna közvetítőket nem ismerem de a jó öreg Jelót igen. Régebben a csetet is ugyanígy szídta, alázta egyfolytában A státuszom nála: Perma Ban :D ugye kifejtettem a véleményem.

Alapvetően 3 dologért néznek HS közvetítéseket: az őrjöngésért vagy azért mert vki nagyon jól csinálja amit csinál (pl profi játékosok, J_Alexander a The Jay Roguein' Experience streamekkel) vagy mert jók a beszélgetések játék közben (meg a csajok de az más dolog). 

Én sem értek egyet, hogy egy fiatal jobban fel tudja venni a ritmust. Én tavaly kezdtem el egy másik kártyajátékot és az alapokat szinte egyből megértettem. Pedig hát én sem vagyok már tini. A "gond" nálam az alapvető casual hozzáállás (milyen meglepő :) ) És szintén a tapasztalatom miatt különösebb utánajárás nélkül is leesett, hogy kéne előrehaladni.

#23

2023.01.04 16:10

A jó öreg Yello :)

Miatta amúgy egy ideig terveztem, hogy beregelek a Twitch-re, csak azért, hogy rákérdezzek mennyi -EV-t termelt Neki a (nem létező) tilt management-je :) Mert hogy állítólag pókerezett korábban.

De hamar perma ban-olva lennék szerintem én is, mivel nem bírnám megállni, hogy az Ego-ján keresztül ne piszkálgassam. Van ugye ez az EgoRambo performance-sze, de igazából Ego végig ott figyel azon kívül is, csak olyan nagy, hogy nem fér el a képernyőn és hát egy Ego-t olyan könnyű megrángatni :D 

Amúgy először Őt kezdtem el nézni, mivel egyedüli magyar streamer aki Arena-t is játszik és láthatóan kompetens is (mondjuk sok évnyi HS után az lenne a csoda ha nem lenne). Viszont aránylag hamar dobtam és váltottam angol streamerekre, mivel kb. NULLA tudást lehetett Tőle felszedni… Játék közben csak az ellenfeleit gyalázza, semmit nem mond, hogy mit miért csinál, az ellenfél kijátszott lapjait meg valamiért egyből kinyomja mindig… (ugye nekem kezdőként fontos lenne (tekerés közben) elolvasnom gyorsan, hogy mit csinál egy adott lap, hogy megismerjem az adott meta lapjait…) A fergeteges boci kérdésekről (és hasonló “értékteremtő” dolgairól) nem is beszélve (de lehet csak én vagyok egy vén boomer, hogy meglássam ezekben mi a jó…)

Persze akit szórakoztat a streamer tiltelése, az ellenfelek gyalázása és ilyen boci kérdésekhez hasonló “érdekes” tartalom, hajrá, de kösz az én időm értékesebb :P És szerencsére van dögivel HS Arena tartalom a Twitch-en :)

—--

És ha már írtam, egy gyors Ekstone HS kalandjai helyzetjelentés.

Eddig statom a mostani Arena szezonban:

  • DK-k ellen: 2-7
  • minden egyéb class ellen: 11-5

Szóval nem is olyan rossz ez, ha úgy nézzük ;)

És ha végre én is a kezem közé kapok egy DK-t, ki tudja, életem első 12 win-je is összejöhet ebben a szuperül kibalanszolt meta-ban... Na de ne álmodozzak, mert Fortuna kegyetlenül tud ám ébreszteni :) 

#24

2023.01.05 06:27 | Válasz: (#23) Ekstone (Common) hozzászólására

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Ez irónia volt, hogy ki van balanszolva?

#25

2023.01.05 07:45 | Válasz: (#24) Scalard (Golden Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Nem hiszem...

#26

2023.01.07 16:48

Dehogy van kibalanszolva… Volt ugyan egy Arena “balance” patch, de azzal kb. csak a Paladint végezték ki, a DK-nak alig esett 60% alá a winrate-je… Mondjuk azt elérték, hogy összébb rántották a DK utáni mezőnyt, így aránylag élvezetes a játék a többi kaszttal is… 

…egészen addig amíg szembe nem jön egy DK ellenfél...

Teljesen más ligában játszik a DK class, így nagyon gáz az Arena szvsz…

Berakom az Arena winrate grafikonokat szemléltetésnek (19.-én volt a patch)

Továbbra sem sikerült egyébként még DK-t kapnom, 7 run-on vagyok eddig túl...

Fortunát ismerve, amint végleg legyengítik a DK-t, azután fog nagylelkűen hozzám vágni egyet :D

#27

2023.01.08 08:23

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Hát ez lehet igaz arénára de Standardra biztos nem, én pl eleve örülök ha DK-t kapok és nem rugót vagy Druidát, sőt az evolve shaman feljött 75%-ra.

#28

2023.01.08 10:00

Jaja, az a vicces, hogy míg Arena-ban totál kiemelkedik a DK, addig Constructed módban olyan harmatgyenge, hogy buff-olni kellett, hogy ne legyen már ennyire érdektelen egy új class :D

Gondolhatod, hogy az Arena player-ek meg mennyire örültek a buff-nak :)

Amúgy az Arena elég mostohán van kezelve a Blizzard által... Pl. most megpróbáltam utánajárni az Arena Leaderboard-nak, és hát kb. olyan mintha én a szabadidőmben csinálnám... Hogy adhat ki egy ilyen munkát egy cég a keze közül... Többet nyernének vele ha nem lenne...

Mondjuk a Starcraft 2 ranking system-je is elég meredek hibákkal terhes... Olyan mintha HO-ban dolgozva szarnának a dolgokba a Blizzard e-sport-ért felelős alkalmazottai :D Döbbenet mindenesetre...

#29

2023.01.08 10:19 | Válasz: (#28) Ekstone (Common) hozzászólására

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Az a baj hogy ha egy cég ilyen ocsány nagyra nő mint a Blizzard akkor már nem olyna mint amikor még kellett bizonyítania. Hát mit csináltak már a WarCarft 3 Reforge kapcsán is. Azt hiszik megengedhetik ezt maguknak, és sajnos jól hiszik mert még mindig játszok én is a játékaikkal :D

#30

2023.01.12 17:17

Blizzard... egy normális RNG-t se tud írni… mivel agyba főbe szívat folyamatosan… :D 

No de véget vetek Fortuna uralmának rajtam, mostantól nem hagyom hogy elterelje a figyelmem és tojok magasról a fejére :) De komolyan, ez csak egy “szaros” játék, kit érdekel ha a picsa miatt vesztek, ha én jól játszottam, akkor nyertem és kész :) És az idegeim is tükörsimák maradnak ;) (létrán már nagyon jó megy, SEMMIRE nem tudok már ott kiakadni, csak konstatálom, hogy hmm :) )

A mintaképem, Kolst is szív ezerrel (többi streamerhez képest meglepően sokat) és mégis ki tud hozni abból rendszeresen Arena leaderboard átlagokat, szal adott a követendő minta (a tilt kezelése is példaértékű!)

Szal mostantól abbahagyom ennek a topiknak mint RNG ventilációs helynek a használatát, RNG badbeat-ekkel amúgy is mindenkinek tele a padlás gondolom :)  

Üdvözöljétek az új és fényes Ekstone-t! :D 

#31

2023.01.13 20:21

Hehe, új stratégiámnak meg is lett az eredménye, sikerült az első infinite run-om végre ebben a metában (8-3 egy Demon Hunter-rel), mondjuk elég sokszor kellett a boszorkány képébe röhögnöm (miután curve helyett a kezembe nyomta párszor a paklim legdrágább részét, de legalább azok erősek voltak és kihúztam valahogy addig és come back lett a vége :) )

Sajna az 5 Death Knight-ból csak kettőt sikerült elkapnom :(

De ráadásként megkaptam az első saját DK-mat végre!!!! :D

Reszkess meta, meggyüttem!!!! :D

#32

2023.01.18 20:26

Hehe, olyan szinten nem adja a lapot létrán, hogy... 9-16 (36%).

De nem ezért írok, hanem hogy olyan szinten nem bír már meghatni ez a tömény bad beat (netezgetek játék közben nyugisan), hogy szerintem Fortunát majd megütheti a guta, hogy ennyire nincs hatással az idegeimre :D :D :D (Arena-ban is jó úton haladok ezen állapot felé!)

#33

2023.01.26 21:22

Hehe, végtelen türelme van a bitch-nek, de én meguntam, kell a faxomnak az a plusz egy pakli (vagy mi jön a diamond 10-es rangtól), szürreális volt, ahogy sorban kaptam ki a különféle paklik ellen, mondjuk legalább nem volt egyhangú, bár némelyik lapról azt se tudtam mit és miért csinál. Most előbb valami 12-10-es lapot rakott le egy warrior, ami elkezdte sorban leszedni magától a board-omat, ez meg mi a fax? :D

De mondom, aki szembe jött, az simán elpicsázott, bármilyen paklija is volt :) Három meccset egymás után, egyet sem (!) nyertem, de két meccs nyerés is 2-3-szor lehetett LOL, 23-40 lett a vége (37%). Megnéztem kétszer is, de nem, az agro druid pakli még mindig közel 54%-ot hoz a meta ellen. Szerintem én se felejtettem el játszani. Szal köszönjük Fortuna Emese ezt a 37%-ot, egy élmény volt. Mondjuk a picsa csak fásultságot bírt előidézni, mert kb. unottan vettem tudomásul az erőlködését...

Na, remélem kitombolta magát egy időre és az Arénában rám önti majd a sok malacot :) Mondjuk továbbra se lesz sok időm, de azért megpróbálom meghúzni a szezon végét (még mindig az a DK paklim van, az utolsó Malignant Horror-ral :D )

#34

2023.02.03 12:53 | Válasz: (#33) Ekstone (Common) hozzászólására

Na, új hónap van, szóval úgy gondoltam írok valami státuszfélét :)

Mondjuk sok mindenről nem tudok beszámolni, mert játszani azt kb. nem játszok :|

Ellenben kiderült, hogy nagyon sok dolgom van még a szerencsével... Ugyanis múlt héten (vagy előtte, már nemtom) sikerült tilt-re raknom magam... egy stream nézése közben! :D

https://www.twitch.tv/videos/1712654903

Csak erős idegzetűeknek ajánlott a megtekintése :)

A csóka mint valami csitri tini lány vihog mikor top deck-el meg discover-eli a csodalapokat... És láttam még tőle egy hasonló 12 win-es csoda DK run-t... Ezen kettőn kívül csak egy vagy két további run-ját láttam, viszont ennek ellenére biztosan ki tudom jelenteni, hogy DoseofCoffee után megtaláltam Fortuna másik keresztgyerekét... Mármint nagyságrendileg minden harmadik run-ra DK-t kap... 73 run-os mintán! Szóval nem kell ennél több evidencia :) És wazze, amikor egyszer volt egy kicsit hosszabb idő amikor nem kapott, az 5. nem DK után már elkezdett picsogni, a 7. után meg már szabályosan sírt.... Kajak másképp vannak ezek kondicionálva mint mi, mezei (unlucky) halandók... Jah, meg volt egy 0-3-a, ami után szabályos durcás tilt-re került... Mert amúgy meg egy Starwars/Star Trek geek, és ilyen videókat meg képeket mutogat folyamat, miközben a kötele már majdnem leégett... hibázik is rendesen emiatt, de persze RNG anyó alárak mindent, szal még ez se számít... Nagyon kiakadtam, szabályosan szurkoltam az ellenfeleinek, de sok esélyük nem volt :)

Amúgy meg lehet rájöttem a titokra, ha hard try-olsz (pl. Kolst) akkor RNG megkínál dolgokkal, ellenben ha szarsz az egészre, mint SaveFile meg DoseofCoffee (Ő is pl. legszarabb meta class-okat is simán választ), akkor Fortuna se basztat, sőt! :)

Na,de az igazi titok az, hogy nem kell ilyen, idegeknek rosszat tévő streamereket nézni, szóval SaveFile is megy a tiltó listámra :) Igazából Kolst-ot fogok mostantól csak nézni, igaz nem játszik gyakran, de amennyi időm van nézni, arra pont elég is lesz :)

Na meg stream nézés mellett nem ártana játszani se... Mármint Arénát. Jah, mert amúgy a quest-ek miatt csak toltam még januárban a létrát és hát a nyafogásomnak meglett a foganatja :) és pár játék alatt feljutottam Diamon 4-ig (36-43 lett a vége) :) Jah meg meglett az 500 Druid győzelmem is :) Viszont Arénában kb. semmit se játszok az utóbbi időben, még mindig az első DK run-omnál járok, lejátszottam vele 3 meccset, első kettőt nyertem, majd kikaptam egy felturbózott Paladin-tól (bár lehet nyerhettem volna, csak a lámpaláz és tapasztalat hiány...)

Szóval jó lenne megtolni az Arénát, mielőtt vége a szezonnak... Jah amúgy sikerült egy darab Malignant Horror-t draft-elnem és utána pár nappal ki is tiltották a lapot :) Mondjuk a körítés nem valami erős hozzá (két lappal tudom csak buff-olni és NULLA discover lapom van pl.), de azért mégiscsak egy DK Horror-os pakli na :) Mondjuk előre fázom, hogy hogyan fogja adni az RNG a curve-öt meg a néhány kulcslapot... meg ha arra gondolok, hogy SaveFile-nak hogy sikerült az utolsó Horror-os run-ja (fenti link-em látható a totál mákostészta futása)... és hogy ahhoz képest nekem hogy fog...

Na de csak annyi a lényeg ugye, hogy jól játszak!

Meg leginkább az, hogy egyáltalán játszak :) (na, nekidurálom magam, reszkess meta, jövök a hátra maradt Horror-ommal! :D )

#35

2023.02.12 15:50

Mivel jön az új miniszett (és az azzal járó Arena rotáció), ezért most hétvégén rászántam az időt és játszottam.

Sajna csak egy 8-3-at sikerült végül kihozni az utolsó Horror pakliból :(

Mondjuk nem látszott rajta, hogy Horror pakli, mert mindösszesen kétszer sikerült Mulligan-elnem a Horrort, ezen kívül egyszer 4. körben kaptam, kétszer meg 10+ körben (kétszer az 5 alkalomból nem is játszottam ki, mert egyszer én győztem anélkül is azért nem kellett, másiknál meg hamar kikaptam (itt ki tudtam volna játszani és ki is kellett volna és úgy talán fordítottam volna (vagy max. elhúzom a végét...))

Szóval továbbra is várat magára az első 12 win...

A vicces az, hogy nem ám broken DK pakliktól kaptam ki, hanem első két vereségem Paladin volt (messze a leggyengébb class most ugye...). Az első Pala 3 kör alatt 4 buff lapot játszott ki... De igazából itt lett volna esélyem, mert aktiválva volt a Horror-om, de mást játszottam ki... Mondjuk nem biztos, hogy tudtam volna fordítani (mert utána is durván rakta a curve lapjait) de legalább... A másiknál meg legyorsult szimplán, az agro paklimmal esélyem sem volt (itt nem hibáztam sztem). A végén meg egy Warlock kapott el, úgy hogy két Possessifilert (5 manna) és egy Glacialt (3 mannás varázslat) kaptam Mulligan után... ő meg kirakott 6 (!) 1/1-es és két 1/3-es démont, amiből hármat sikerült is buff-olnia :) Valahogy túléltem, de aztán ő Bonamare és Lord Jaraxxus lapokból gazdálkodott én meg Blowgill Sniper és Spellshifter lapokkal termeltem a corpse-ot, amiből 20+ volt már raktáron, de a Horror csak nem akart leesni... Így 7 HP-vel ugyan, de elvitte a nyereményt... Ez van...

Valahogy drasztikusan meg kellene emelnem a játékszámot, mert ez így... (ebben az Arena szezonban, két hónap alatt összesen 8 run alatt sikerült 59 meccset tolni...) Se tapasztalat nem gyűlik, se a hosszabbtáv nem pörög ki :|

Most meg ugye jön az új rotáció, tanulhatok mindent majdnem elölről...

#36

2023.02.12 17:10

Nézem itt a Starcraft 2 vébét, miközben pötyögök a Standard létrán és kapok ki sorozatban mert a kedves szerencse hölgy... És arra gondolok, hogy a Starcraft-ban NULLA kb. a szerencse szerepe, HS-ben meg...

Mondjuk szerencse ide vagy oda, EU-s playa nincs a négy között :( Pedig de megnéztem volna egy Maru vs. Serral és Hero vs. Reynor elődöntőket... Na de így legalább csinálhatok hasznosabb dolgot :)

#37

2023.02.15 11:35

Vége egy újabb Arena szezonnak, íme az eredményeim:

Mondanám, hogy látszik a fejlődés, de így néznek ki eddig az Arena szezonjaim:

  • 5.5-ös átlag, 9 run alatt (szezon közben kezdtem valamikor tolni)
  • 3.45-ös átlag, 11 run alatt
  • 4.4-es átlag, 11 run alatt

Oké, nyilván nagyon kevés játék ez ahhoz hogy a szerencse faktort, a hosszú táv/nagy számok erejével felül tudja írni, de akkor is :) 

Legjobb példa erre az utolsó két run-om:

  • A Hunter run-nál komolyan vettem a draft-ot (hsreplay-ről WR-eket nézve, átgondolva deck-re hatásokat, stb.), majd néztem Kolst Hunter videókat, megismerve a Hunter mechanikát (főleg a draft-elt speciális kártyáimra fókuszálva), és összeraktam egy Mulligan tervet és játék stratégiát. Eredmény, 2-3 és a szuper agro paklimat (egy 5-ös lap volt, pár négyes, a többi 0-3 mannás) fél kézzel tartotta még egy Mage is… (Paladin-t nem is említem, mert a meta leggyengébb class-a ellen nekem vastagon mínuszos a játék valamiért… a Horror-os DK paklim is kétszer kiszopott Pala ellen pl….)
  • Az utolsó Druid paklimnál meg tegnap fél7 körül gondoltam gyorsan kipörgetek még egy run-t 2 vereségig, az ingyen Arena ticket miatt. Erre 7-0-nál dobott le a szerver, hogy update jön :D Úgy hogy volt az elején olyan meccsem is ahol ledobott és Mulligan után tudtam csak relogin-olni, és azt is nyertem (auto Mulligan-nel). Gyors, ész nélküli draft (igazából egy 71-es paklit sikerült csak draft-elnem, tehát még az se volt, hogy álom pakli lett), semmi játékterv, csak gyorsan toltam. És úgy adta, hogy verhetetlen voltam. Még úgyis, hogy csináltam hibákat (lehet azért adta amúgy az RNG a helpet :) ). Mondjuk lehet csak egy újabb fricska volt Fortuna nagyasszonytól, hogy pont ilyenkor engedte, amikor tudni lehetett, hogy nem lesz idő 12 win-ig elvinni… :D 

Na mindegy. A lényeg az, hogy egy casual player-nek mint én, nagyon nagy a szerencsefaktor a játékban (nem játszik eleget, hogy kipörgesse a hosszútávot) és egy-két demoralizáló Fortuna csapás után feltettem magamnak párszor a kérdést, hogy mi a faszért játszok szerencsejátékot (amivel még pénz sem lehet nyerni :) ). Aztán miután kisimultam rájöttem, hogy pont azért, mert még dolgom van a szerencsével (hiába tudom az elméletet, a gyakorlat még nem teljesen megy :) ) és ez a játék tökéletes az ezen való munkára! (és amúgy tök élvezetes is a játék, ha ki tudod zárni ezt a faktort)

Szóval adott a feladat :) 

Na meg új szezon, új kártyák, új mechanikák, tanulhatok mindent elölről… Na de tanulni jó! :) 

#38

2023.02.21 15:21

Szürreális amit a Demon Hunter paklik művelnek szegény Agro Druid-ommal, nem egyszerűen elpicsáznak, hanem egyenesen aláznak :) Legutóbbi meccsem linkelem (de kb. hasonló feeling az összes többi is... megnéztem, 1-8 a mérlegem az utóbbi két hónap alatt ellenük, nem is értem, hogy tudtam eccer győzni :) )

Ekstone vs. iggy777pop - HSReplay.net

És az Agro Druid mérlege a népszerűbb DH paklik ellen olyan 46-47%-os, ami értem én hogy szar, de nem annyira mint nekem :) Tényleg, nem az a kérdés, hogy néha-néha nyerek, hanem, hogy néha-néha életben marad-e egyáltalán minionom a következő körre legalább, hogy tudjak vele támadni :D

Aztán lehet, hogy szarul játszok csak a DH ellen (mitomén, lehet nem kellene kiraknom minionokat csak ha buff-olni tudom egyből), utána is járnék, ha érdekelne a ladder, de totál csak pötyögök a ladder jutalmakért úgy, hogy mást csinálok a másik monitoron.

Jah igen, így szezon elején Arena felkészülés zajlik (tekerés közben stream-ek nézése), hogy megismerjem a metát, a mechanikákat, és majd csak azután fogok belecsapni az Aréna lecsóba. Addig meg kipörgetem néha-néha játszva a ladder jutalmat (illetve jutalmakat, mert nemrég jöttem rá, hogy a wild létráért is külön lehet csomagokat szerezni).

#39

2023.02.22 08:02 | Válasz: (#38) Ekstone (Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Dettó. A paklim eddig is gyenge volt de most a miniszett óta érzésre minden 4. meccset hozom. És az ilyen kontrollok ellen nem tudsz techelni egy asztalról játszó paklival. Át kéne váltani más paklira, valami otk finomságra.. hát inkább másik játékra váltok. Úgy érzem kell egy kis pihenő megint. 

Biztos, hogy előbb be kell teríteni az asztalt aztán mennek a buffok. Egy régi Murloc Shaman lap mindent elmond a játszás mibenlétéről: Everyfin is Awesome

#40

2023.03.01 18:18

Jah, olvastam, hogy a kontroll paklik a menők most a standard metában, és sajna azok ellen nem sok keresnivalója van az Agro Druid paklimnak. A hsreplay szerint Frost DK ellen 27%-ot hoz, de Unholy DK ellen is csak 36%-ot. Érdekes, hogy Evolve Shaman ellen 50.71%-ot ír, meg összességében is 50% körüli eredményt. Amúgy februárban nekem is pont 50%-ra adta (31-31) a Standard Ladder-en.

Viszont elkezdtem tolni Wild Ladder-en is a paklival és... olyan szinten taroltam, hogy csak pislogtam. Gondolom ilyen kezdő player pool-ban voltam, vagy nem tudom, de a paklik is és az ellenfeleim is gyengusok voltak jó sokáig, és 80%+ (!) winrate-tel mentem egész platináig (star-ok nélkül ugye). A vége is 78% lett (71-20). És közben mutatta, hogy szerzem a pakli meg a rare kártya jutalmakat és már megörültem, hogy most akkor két helyen is tudom ezeket grindelni, de sajna nem, csak egyszer kaptam meg a jutalmakat, és meg is néztem hogy működik, és azt a ranked módot veszi a jutalomtáblázathoz ahol magasabb rangot értél el :(

És akkor most dilemmában is vagyok, hogy hol toljam innentől a ladder pötyögést, Wild-ba vagy Standard-ba (ugye mindkettőben nem akarom feleslegesen (meg sok idő is lenne), és ha most az egyiket elengedem, akkor leesik ott a megszerzett magas Star fokozatom, szóval jól kell választani :) )

Wild-ba úgy néz ki gyengébbek az ellenfelek (vagy csak nem ismerik az Agro Druid-ot :) ), bár lehet csak kezdő player pool-ba voltam és azért volt ez, és később erősebb, GOD szintű paklikkal kerülök össze, nemtom. Persze az én paklimat is lehet fel tudom túrbózni valami wild lapp(okk)al (bár döbbenetesen erős már így is). Szóval vonzó, de lehet elmúlik ez az idilli állapot, nemtom. Jah és itt valamiért 10-es a szorzóm (pedig itt is csak diamond 5 felé kerültem) :O

Standard-ben a mostani meta nem igazán fekszik az Agro Druid paklimnak (meg az utóbbi időben amúgy sem nagyon tudok 50% felé menni), szóval itt jóval nehezebben fogom elérni szerintem a diamond szinteket (de lehet a nerfek után más lesz). Itt csak 9-es a szorzóm is. Viszont a jelenlegi Arena szezonban standard szettek vannak, tehát ebből a szempontból meg ez lenne a jobb (ha már pötyögök, akkor azok ellen szerezzek bármi tapasztalatot inkább mint random wild paklik ellen).

Szóval nehéz :) Szerintem az lesz, hogy Wild-ban fogok pötyögni, és megnézem, hogy ez a kés a vajon effektus megmarad-e ott. Standard-ben meg gyakorolni fogok Arena-ra, azaz összerakom az éppen aktuális Arena paklimat (persze Legendary és Epic lapok nélkül, azokat nem dust-olom ezért) és megfuttatom a constructed pokolban :) Szokni jó lesz a paklit, meg közben talán győzelmeket is szerzek és viszem fel a standard rangom is.

Na, írtam egy tonna szöveget a ladder-ekről, Arena main játékosként :)

De hát sokat sajnos nemtok írni az Arena-ról :| De legalább már elkezdtem a játékot és egy Druid run-ban 4-2-nél járok (6-ból három mágust kifogva... elsőt még sikerült lenyomni, de a másik kettőnél Rune of the Archmage és papajágok voltak... (midrange paklim van)). Jah és tekerések közben meg serényen nézem Kolst videóit, egyre jobban megismerve a metát. Ennyi (az a baj, hogy amíg a Laddert tudom úgy tolni, hogy közben mást is csinálok, illetve bármikor felállhatok, feladva a játékot, Arena-t nem akarom így, és a full időből meg nem sok van recently :| )

No de ennek ellenére valahogy megtolom azért az Arena-t, annál is inkább mivel eccer jó lenne megcsinálni a 30 runt is és felkerülni az új, csili-vili Arena leaderboard-ra :) Persze ehhez nem ártana tudni, hogy meddig tart egy szezon, mennyi időm van teljesíteni a lehetetlent :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás