Hírek12 hónapon belül bejelenti az el...

12 hónapon belül bejelenti az első játékát a Second Dinner

Borovi Bence | 2021.04.29 16:00
1391

Second Dinner

Hosszú ideje nem hallottunk már a Second Dinnerről, amit Ben Brode alapított, de úgy tűnik haladnak a fejlesztéssel, és készül a Marveles játékuk.

Ben Brode még 2018. júliusában hozta létre a Second Dinnert, majd 2019. januárjában írtunk róla, hogy egy Marveles játékon dolgoznak, amire 30 millió dollárt is kaptak a Netease kínai cégtől (rajtuk keresztül érhetőek el a Blizzard játékok is Kínában). Legutóbb 2019. novemberében számoltunk be arról, hogy a csapatuk tovább bővült, és még többen jöttek át a Blizzardtól.

Azt már korábban elárulták, hogy olyan nagyszerű karakterekkel dolgozhatnak, mint Hellcow, Throg, a Bosszúállók és az X-Men, és azt is tudjuk, hogy ez lesz a világtörténelem legszórakoztatóbb játéka.

Azonban egy kérdésre felelve a SecondDinner Twitter oldalán azt is elárulták, hogy a csapat keményen dolgozik valami igazán ELKÉPESZTŐ játékon, és már alig várják, hogy erről részletesen is beszámolhassanak.

Reméljük, hogy úgy 12 hónap múlva bejelenthetünk valamit, de sose lehet tudni <3 @SecondDinner

Lassan 3 éve jött létre a Second Dinner, és már 27-en vannak a csapatban, de még további három álláslehetőség érhető el, aki szeretne Ben Brode mellett dolgozni, és Irvine-ba költözni (los angeles-i agglomeráció) az kattintson ide és jelentkezzen.


Miért írunk a Second Dinnerről?

Még 2018. júliusában a Second Dinner létrejöttekor tettük fel a kérdést, hogy a jövőben is beszámoljunk-e a Ben Brode-dal kapcsolatos hírekről. 83% azt válaszolta, hogy igen, a jövőben is kiváncsiak Ben Brode-ra.

Vissza a főoldalra!

seconddinner benbrode

További híreink