Hírek9 éves a Hearthstone Hungary

9 éves a Hearthstone Hungary

Borovi Bence | 2022.09.22 00:00
1009

9 éves a Hearthstone Hungary

Ismételten egy újabb év telt el, és immár a 9. születésnapját ünnepelheti a Hearthstone Hungary, hiszen az oldal még 2013. szeptember 22-én indult el.

 

Köszönjük Nektek az elmúlt 9 évet!

2013.09.22.

2022.09.22 - A 9. évforduló

 • Ez az első évforduló, amikor nem érkezik újítás az oldalra, hiszen most már tényleg minden lehetséges, és valaha eltervezett funkciót megvalósítottunk az oldalon. Az idei év elején az egész oldal át lett vizsgálva és milliónyi fejlesztés, hibajavítás történt (ez február 2-én élesedett). Azt követően még volt egy-két hiányzó funkció, ami azóta elkészült (pl.: keresés hozzászólásokra és az említések funkció), illetve olyan is előfordult, amikor a Hearthstone miatt kellett újítani, ilyen volt például a 40 lapos pakli készítő bevezetése.
 • Ezért újítások helyett egy izgalmas történet érkezik egy olyan karakterről, aki a Warcraft történetének talán a legfontosabb szereplője, de a sok "kártyatörténet" és "hőstörténet" során ő kimaradt - történetét ide kattintva olvashatjátok el.

Támogass minket, ha elégedett voltál az oldallal!


Aktuális verzió: Hearthstone Hungary v25.2.1 (a scriptek a mai napon ismét a legújabb verziókra lettek frissítve)

Tekintsük át a legfontosabb újításokak az elmúlt egy évből:

 • Szeptember 19: Létrejöttek a Marvel Snap fórumok az oldalon.
 • Június 29: 40 lapos pakli készítő, helyszín típus támogatás, keresés hozzászólásokra. A kereső utolsó nagy hiányossága volt, hogy hozzászólásokra nem lehetett keresni, de végül ez is megvalósult.
 • Június 25: Egy igazán nagy funkció érkezett az oldalra, ezzel megjelent a HSHU 25-ös verziója. Ez az újítás pedig az említések funkció bevezetése volt! @felhasználónév@ módon lehet felhasználókat megemlíteni, akik erről értesítést is kapnak, de az értesítés kikapcsolható. A funkció elérhető a fórum hozzászólásokban, a paklik leírásaiban, a legjobb pillanatok leírásaiban és az új fórumtémákban is. Továbbá már a "Fölösleges lapokat" is jelzi az oldal a gyűjteményben, illetve azt is, hogy mennyi Dust járna a friss nerfekért.
 • Február 19: A mini-hírek át lett nevezve HS Blogra és többé nincsen karakter limit! Továbbá a legújabb HS Blogok már a hírek fölött is láthatóak az új fórumok mellett. Szintén a hírek fölötti szekcióban az új hozzászólások rész is nagy fejlesztést kapott (többek között már a hozzászólások első sora is kiírásra kerül) és a legutóbbi 50 hozzászólás is megtekinthető egy új oldalon. Ezek mellett még sok egyéb változás is érkezett.
 • Február 16: A kártyák oldalakon már artistra is lehet szűrni, továbbá a legtöbb szűrőben mostantól csak azok a lehetőségek érhetőek el, ami az adott oldalon valóban létezik (pl.: Ha nincs "Spell" típusú kártya, akkor az a szűrési opció nem lesz elérhető a "Típus" szűrőben).
 • Február 2: Itt lett az egész oldal átvilágítva, vagyis folyamatosan mentek a javítások az ezt megelőző egy hónapban és milliónyi hiba lett kijavítva, vagy funkció lett fejlesztve. Továbbá ami eddig nem rendelkezett éjjeli kinézettel, most az is megkapta és az iOS eszközökön is végre normális lett az oldal kinézete. Azért újítások is érkeztek, például a pakli adatok és szöveg szerkesztésekor is láthatóak már a pakli lapjai és a pakli készítő is sokkal jobb lett, többé nem tölt újra az oldal átméretezése után sem.
 • Január 9: Már pakli készítése közben is láthatóak a pakli lapjai, illetve a profil közösségi adatok oldala is megújult.
 • 2021. december 23: Már van lehetőség paklik időzítésére is a pakli készítőben! Továbbá pakli altípus változtatása is lehetséges a pakli elkészítése után. Gyorsabb lett az oldal, sok optimalizálás történt, illetve a pakli készítő oldal kinézete (főként mobilon) megújult, letisztultabb lett. További kisebb-nagyobb változások is érkeztek, nagyon sok hiba lett kijavítva.
 • 2021. december 11: Kezdetét vette a HSHU Horda vs. Szövetség nyereményjátéka, amin két Mega Bundle-t lehetett nyerni!
 • 2021. november 4: Kártya gyűjtőoldalak, kártyák oldalak fejlesztései - Létrejött a kártyák oldalak most ismert kinézete, bekerültek az oldalra az új játékmód, a Mercenaries lapjai is, illetve további kisebb változások is érkeztek.

A 8. év változásait itt tekinthetitek meg!

A 7. év változásait itt tekinthetitek meg!

A 6. év változásait itt tekinthetitek meg!

A korábbi 5 év változásait ebben a cikkben olvashatjátok: 5 éves a Hearthston Hungary!

Reméljük, hogy élveztétek az elmúlt 9 évet! Boldog Születésnapot a Hearthstone Hungary-nek! :)

Vissza a főoldalra!

hshu születésnap

További híreink