HírekA 2019-es Gamescomon sem lesz ot...

A 2019-es Gamescomon sem lesz ott a Blizzard

Borovi Bence | 2019.05.09 14:00
1560

Gamescom

Sok év után idén először nem volt ott a Blizzard a PAX Easten, és elárulták, hogy idén a Gamescomot is kihagyják azért, hogy a fejlesztésekre koncentrálhassanak.

Személy szerint eléggé elszomorítónak tartom, hogy a Blizzard kihagyja ezeket a rendezvényeket, még akkor is, ha nincsen sok bejelenteni valójuk. A Gamescom a legnagyobb rendezvény a játékosok számára, amin majdnem fél millióan szoktak részt venni, úgy vélem elég fontos minden cégnek képviseltetnie magát.

Valószínű nem is a bejelentések hiánya a probléma, hanem az, hogy a fejlesztőkön kívül szinte mindenkit kirúgtak, így nincs aki megtartaná a bejelentéseket/bemutatókat. A fejlesztőket pedig nyilván nem fogják Kaliforniából elküldeni Németországba.

Mindenesetre a Gamescom Shopban azért a helyszínen lehet majd Blizzardos termékeket vásárolni.

Aki egyébként szereti a játékokat, a cosplay-eket, azoknak mindenképpen megéri a Gamescomra kiutazni, hiszen lényegesen olcsóbb, mint a BlizzCon (Köln közel van, és olcsón ki lehet jutni), továbbá 16,5 EUR-ért lehet napi jegyeket vásárolni (négy napos az esemény), de van például esti jegy is, (16:00-tól 20:00-ig) napi 7 EUR-ért. Jegyárak és vásárlás itt érhető el a 2019-es Gamescomra (augusztus 21. - 24.)!

A BlizzCon egyébként idén sem marad el, úgyhogy legalább a saját rendezvényüket megtartják november elsején, és másodikán Anaheimben (Kalifornia), bár a jegyárakat szépen megnövelték. Részletesen a 2019-es BlizzConról, illetve a jegyvásárlásról itt írtunk!

Vissza a főoldalra!

blizzard gamescom

További híreink