HírekBlizzCon 2019 - november 1. és n...

BlizzCon 2019 - november 1. és november 2.

Borovi Bence | 2019.04.26 09:00
2157

BlizzCon 2019

Idén is megrendezésre kerül az év legnagyobb Blizzard eseménye, a BlizzCon, ahol a játékos közösség együtt tölthet el két feledhetetlen napot a Blizzard fejlesztőivel és kipróbálhatják a legújabb játékokat.

 
 • A szokásos jegy ára $199-ről $229-re emelkedett.
 • Bevezetésre kerül a Portal Pass jegy, ami $550-be kerül és a nyitónap előtti este be lehet jutni a Darkmoon Faire részre egy speciális "Night at the Faire" eseményre. Továbbá olyan előnyök is járnak a jegy mellé, mint a különálló regisztrációs és biztonsági sorok használata, előnyös parkolás, és elsők között lehet belépni az eseményre mindkét nap.
 • Idén más oldalon, az AXS oldalán lehet jegyeket vásárolni. Még most regisztráljatok, ne a jegyvásárláskor próbálkozzatok. Akik a vásárláskor a váróteremben vannak, azok közül véletlenszerűen választ a rendszer, hogy ki juthat jegyhez.
 • Idén az E Csarnokot is elfoglalja a BlizzCon (ami eddig a regisztrációnak és a Blizzard Store-nak adott helyet)!
 • Az idei évi Goody Bag egy Orc, vagy egy Human szobrot tartalmaz (vásárláskor választani kell)!
  • 25 éves a WarCraft!

Human szobor Orc szobor

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Csatlakozz a barátaidhoz, a családtagjaidhoz és készüljetek fel egy elképesztő utazásra Dél-Kaliforniába a BlizzCon 2019-re, a Blizzard Entertainment epikus játék bemutatójára, világszínvonalú esport versenyeire és közösségi ünneplésére. A helyszín ismét az Anahaim Convention Center, az esemény pedig 2019 november 1-én pénteken és november 2-án szombaton kerül megrendezésre.

BlizzCon 2019 jegyek

A jegyeket két időpontban lehet majd megvásárolni a 13. BlizzConra:

 • Május 4, szombat 19:00
 • Május 8, szerda 04:00

A jegyeket idén először az AXS oldalán lehet majd megvásárolni, és három opció is elérhető lesz.

BlizzCon Pass - Ez a jól megszokott BlizzCon jegy a korábbi évekről, az ára $229.

BlizzCon Portal Pass - Idén bevezetésre kerül a Portal Pass, amivel a nyitónap előtti este be lehet jutni a Darkmoon Faire részre egy speciális "Night at the Faire" eseményre. Továbbá olyan előnyök is járnak a jegy mellé, mint a különálló regisztrációs és biztonsági sorok használata, előnyös parkolás, és elsők között lehet belépni az eseményre mindkét nap. A jegy ára $550.

BlizzCon Benefit Dinner - Idén is lesz lehetőség BlizzCon előtti (október 31 csütörtök este) vacsorát is tartalmazó jegy vásárlására, aki ilyen jegyet vásárol, az támogatni fogja a kaliforniai gyerekek kórházát, továbbá a vacsorán találkozhat a Blizzard legtöbb fejlesztőjével. Erre a speciális eseményre a jegyek csak nagyon korlátozott számban lesznek elérhetőek, $750-ért.

Hogyan lehet jegyeket szerezni 2019-ben

Idén az AXS oldalán lehet jegyeket vásárolni, két időpontban:

 • Május 4, szombat 19:00
 • Május 8, szerda 04:00

Az online váróterem nagyjából fél órával a vásárlás kezdete előtt nyílik meg. Nem a leggyorsabbak juthatnak jegyekhez, hiszen a rendszer véletlenszerűen adja a jegyeket azoknak, akik a váróteremben vannak. Regisztráljatok most, ne a jegyvásárláskor próbáljatok regisztrálni!

Virtuális jegy és Goody Bag - Hamarosan!

Goody Bag: A Goody Bag idén megváltozik, a Warcraft 25. évfordulójának alkalmából két szobor közül lehet idén választani, ezt a jegyvásárláskor kell eldönteni, hogy melyiket szeretnéd. (képek fent)

Virtuális jegy: Ismét lehet majd virtuális jegyet vásárolni, amivel HD minőségben nézhető lesz az összes esemény a BlizzConon. A virtuális jegyek árái és elérhetőségei egy későbbi időpontban lesznek bejelentve.

További információkért látogassatok el a BlizzCon oldalára, illetve az AXS oldalára, ahol megvásárolhatjátok majd a jegyeket.

Akik ellátogatnak a BlizzConra hotel, étterem, szórakozás (pl.: Disneyland) kedvezményekben is részesülnek. A kedvezményes ajánlatokról később lesznek információk!

Akár személyesen, akár online csatlakozol hozzánk, reméljük, hogy láthatunk majd téged!

Forrás: BlizzCon.com - Üdv újra a BlizzConon!

blizzcon2019 blizzcon

További híreink